minuly rok bolo len 25. boli to 2 kolecka. mozno sa to trosku zmenilo teraz. bolo to dost tazke bo bolo asi 32stupnov a 90% sa slo po lukach v okoli chaty. inak skvela akcia na to ze zacinaju tak zazemie a organizacia super. skvele prostredie pre rodinny vylet. boli aj detske sutaze.
rozprávala som sa z organizátorom 45 by mala isť s časti aj po trati Maríkovského maratonu a to je hore Stupným singláč nad obcou Prosné a tak, bude isto zaujímavá oplatí sa prísť
Akcia opäť podporuje rodiny nakoľko je v prostredí veľmi priateľskom rodinám.
Samozrejme nebude chýbať ďalšie kolo detskej považskej cykloligy.
Takže si môžu aj tí najmenší opäť vychutnať pretek za prítomnosti rodičov nakoľko sme z tohto dôvodu dali štart MTB maratónu na 13.00 tak ako minulí rok.
V MTB maratóne je výrazné zmena veríme, že k lepšiemu .
Nebude sa krúžiť po lúkach, trať za zmenila a ponúka technicky viac. Lúky nezmiznú, ale nie sú jediným, čo čaká...
Trate sú 25 km a 42 km.
42 km trať nie sú teda 2 okruhy trate 25 km je to samostatná trať, ktorej časť sa ide po 25 km.
Organizátori sa pokúsia vytvoriť pre Vás aj tento rok príjemný prežitý deň na dvoch kolesách.
Tak vcera som si bol prejst niektore useky dlhej trate. Paci sa mi, ze oproti minulemu roku bude viac lesa. Naznacene je to super faborky + sipky na stromoch, X na zlych odbockach. Len naozaj neviem co sa deje s tymi faborkami. Nad Hatnym som nasiel na luke roztrhane na kusky vedla kolika.
A este nad kolibou, ked sa rozdeli dlha a kratka, tak na dlhej su faborky poutrhane. Zostali tam len uzliky na konaroch.
A prihodil som aj par krajinkarskych fotiek, nech vidno tu krasnu prirodu
A na dlhej ten vyjazd nad Hatnym, ked sa vracame spat hore na luku, to bude vyzva copyrighti2.wp.com i2.wp.com
V Marikovej bolo vela naprsane , a aj v case startu este trocha prsalo.
Vcera som dosiel tak akruat zdravo zaprskany. Tak zas nebudem panicek a obchadzat kazdu somarinu ked mi sedi stopa
No skoda, ze sa nikto nepridal, slapal som sam vcera
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V mene organizátorov, ktorí dovolenkujú potvrdzujem konanie pretekov MTB Koliba Papradno.
Ďakujeme " dedovi" za odkaz na propozície.
Ešte raz posielam linky aj ja:
http://www.brvniste.sk/cykloteam/akcie/
http://www.mtbiker.sk/kalendar/2016/2135/mtb-koliba-papradno
http://www.mtbiker.sk/kalendar/2016/2136/4-kolo-detska-povazska-cykloliga
Akcia opäť podporuje rodiny nakoľko je v prostredí veľmi priateľskom rodinám.
Samozrejme nebude chýbať ďalšie kolo detskej považskej cykloligy.
Takže si môžu aj tí najmenší opäť vychutnať pretek za prítomnosti rodičov nakoľko sme z tohto dôvodu dali štart MTB maratónu na 13.00 tak ako minulí rok.
V MTB maratóne je výrazné zmena veríme, že k lepšiemu
Nebude sa krúžiť po lúkach, trať za zmenila a ponúka technicky viac. Lúky nezmiznú, ale nie sú jediným, čo čaká...
Trate sú 25 km a 42 km.
42 km trať nie sú teda 2 okruhy trate 25 km je to samostatná trať, ktorej časť sa ide po 25 km.
Organizátori sa pokúsia vytvoriť pre Vás aj tento rok príjemný prežitý deň na dvoch kolesách.
Srdečne ste všetci vítaní!
Pod plagátom máš odkazy.
25km: www.strava.com/activities/634305040
43km: www.strava.com/activities/636804813
Mate to v prilohe.
A este nad kolibou, ked sa rozdeli dlha a kratka, tak na dlhej su faborky poutrhane. Zostali tam len uzliky na konaroch.
A prihodil som aj par krajinkarskych fotiek, nech vidno tu krasnu prirodu
A na dlhej ten vyjazd nad Hatnym, ked sa vracame spat hore na luku, to bude vyzva
Blato? Samozrejme sme v hore, blato si vzdy najdes ak mas zaujem
Vcera som dosiel tak akruat zdravo zaprskany. Tak zas nebudem panicek a obchadzat kazdu somarinu ked mi sedi stopa
No skoda, ze sa nikto nepridal, slapal som sam vcera