Uz brazdime Krkonoše s matko001. Zatial len tak light s detmi. Mam iné, tento fiat mam pozicany, prave kvoli tomu, že mi tam vlezu bicykle a všetka batozina a tej je fakt že vela
takže takto- b komplex hucem ale najviac mi pomáha ich počas výjazdu oberať pred tým ako sa prisajú. Tento rok som mal zatiaľ iba 2 ks ale behom cca hodinky dvoch odstránené. S repelentom sa to má tak, že u nás máme v lese feťákov ktorí ho hrozne milujú a potom nie a nie sa ich zbaviť píšem o klošoch ( Lipoptena cervi ). Lezú mi na nervy viac ako pijáci. Testujem repelent domácej výroby v alpe luhované klinčeky. Dnes prvý pokus. Potrel som iba ľavé končatiny a fungovalo to. Kliešťa som zachytil na pravej ruke. Tiež aj tých ***** klošov som mal len po pravej strane. Máte ich aj vy? tých klošov myslím.
ešte asi skúsim toto:
Před cestou do lesa se podle babských rad doporučuje rozžvýkát dva stroužky česneku. Pozmění se tím prý vůně vydechovaných plynů, díky nimž se kloš orientuje.
klos je humus najvacsi, nic nepotesi viac ako vyskriabat sa na poriadny kopec, na chvilku zastat na vydychanie a v tom momente sa stat tercom celeho roja
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pekne a kam idete ? nemal si ty ine auto ?
U nas ich je teda hojne,skuste papac b komplex ,je to taky inside out repelent a dobre funguje ked sa potis.
kedysi som vyskusal repelentnu indulonu na ovady a klieste.Skoro ma tie svine zozrali
ešte asi skúsim toto:
canopus ty si minule nevedel o čo ide, tu máš príklad
mám pomalý net a viac mi fotiek nechce pridať takže všetko ďalšie v tomto linku
https://www.facebook.com/Singletrails-Lechnica-271697963207976/?fref=ts