Čaute, chystám sa zajtra niečo pojazdiť okolo Livova, nie som odtiaľ tak jedna otázka na miestnych, teda niekoho kto to tam pozná či nevie ako je prejazdná modrá turistická značka z Livova na Kríže (cez Čiernu jedlinu). Nepoznám to tam a nerád by som sa motal po pás v žihľave. Detto v akom stave je hrebeň z Priehyby na Uhliaská - Ždiare - Lazy a dole do Liv.huty. Ďakujem.
Co sme boli koncom jari tak hreben Cergova (od Mincola po ch. Cergov) bol v mimoriadne dobrom stave ... hore sme sli po zltej z Liv. Huty, ktora je od polovice znicena tazbou , no zijst by si mal (v zavislosti od blata)
Mimochodom mam potesujucu spravu pre organizatorov akcie Cerveny klastor, vznika tam novy singletrack
pár záberov z ďalekých Trutnovských trailov, jeden z trailov ma názov Bunkr trail a je vedený popri betónových bunkroch spred II. svetovej vojny, ináč páčili sa mi traily, boli jazdivejšie ako tie kamenisté v Rychlochlebách (česť superflowu), ale aj tak som bol z nich vyklepaný jak detva....ináč celé Krkonoše sú sami asfalt, zásobovacie cesty pre "boudy", iný výraz pre chaty....na Snežke milión Poliakov, niečo neskutočné....
Dnes 60km a 2100 vyskovych v narocnom terene ... BJ-Ceresna-Zlate-Tvarozec-Gaboltov-Cigelka-Ostry vrch-Ropki-Wysova-Blechnarka-Magura-Ceresna-BJ
Och, PAJDO, a my sme celu nedelu boli vo Wysowej (v sobotu na Klimkowke) a aj som mal predtuchu ci sa nahodou niekto z BJ-bike neobjavi a ... to ty. Dokonca som chcel povodne ist rano do Wysovej cez Ropki ale nevydalo...
Po styroch rokoch znovu spolocna vlacikova na Kapusansky hrad . Strasne vela sa tam za to obdobie zmenilo. Hlavne to , ze tam uzatvorili vsetko co sa dalo , takze sme sa nedostali skoro nikam . Kapusansky hrad - Terna - Hradisko - Cergofska hata - Siba a Bardiof . Do Kapusanoch samozrejme po štreky .
...včerajšia CSKA....účasť 0, resp. jeden...troška sa ochladilo chlapci a sedíme doma pri peci?...inak všetko nad kúpeľami parádne zjazdne, žiadne blato, aj čerešenka je v pohode až na ťažbu dreva v spodnej časti, pri zjazdovaní treba dávať pozor....
Nestihali sme na piatu no tiez sme boli nad Kupelami.
BJ-Kupele-3 studnicky-polovnicky chodink, kotry som precistil od konarov a listia (odporucam)-Zbojnicka studnicka-polovnicky chodnik, resp. prepojka na Ciernu Mlaku (skvela praca chlapi )-singel na Ciernej Mlake-Kupele-Ceresenka-SBHP-vyhliadka na BJ-BJ ... 27,4km a 980 vyskovych (podla Stravy)
Vsetko paradne zjazdne a minimum blata, akurat sa uz skoro stmieva, ci to my sme neskoro vyrazili
Pridam aj videjo z polovnickeho singla na Ceresnu, v 1:33 mi skrizila cestu vysoka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mimochodom mam potesujucu spravu pre organizatorov akcie Cerveny klastor, vznika tam novy singletrack
Singletrack LechnicaOtvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
https://www.youtube.com/watch?v=w6oWlbDYx1c
tour de pologne.
Dnes 60km a 2100 vyskovych v narocnom terene ... BJ-Ceresna-Zlate-Tvarozec-Gaboltov-Cigelka-Ostry vrch-Ropki-Wysova-Blechnarka-Magura-Ceresna-BJ
Och, PAJDO, a my sme celu nedelu boli vo Wysowej (v sobotu na Klimkowke) a aj som mal predtuchu ci sa nahodou niekto z BJ-bike neobjavi a ... to ty.
BJ-Kupele-3 studnicky-polovnicky chodink, kotry som precistil od konarov a listia (odporucam)-Zbojnicka studnicka-polovnicky chodnik, resp. prepojka na Ciernu Mlaku (skvela praca chlapi
Vsetko paradne zjazdne a minimum blata, akurat sa uz skoro stmieva, ci to my sme neskoro vyrazili
Pridam aj videjo z polovnickeho singla na Ceresnu, v 1:33 mi skrizila cestu vysoka
Polovnicky chodnik_spodna castOtvoriť v novom okne thumb_up4thumb_down