Rad by som sa Vas spytal na Vas nazor na KCK Oslany maloobchodnu predajnu.
Ake ste mali s nimi skusenosti? Ste spokojni so sortimentom a cenami? Co by ste uvitali do buducnosti?
to palig: ako si vedel kolko mam
inak naucit by som sa rad, len teraz mam strach aby som nieco nedosahal, tak radsej na istotu
inac chapem ze teraz branis servisakov, ale tak zato su plateni aby aj nieco spravili, zas zalepit defekt je samozrejmost, az taky antitalent nie som
Teta v KCK Oslany ma klasicky pristup drvivej vacsiny slovenskych predavacov/predavaciek, t.j. akoby tu robotu robila na silu ... neochota, Ty sa pri vstupe pozdravis, ani mu ani bu, hruza. Kupovala som tam oblecenie, kedze to mal byt darcek, pytala som sa, ci mi to v pripade, ze to nebude sediet, moze vymenit ... ze no dobreee, ale tvarila sa, ze chcem od nej nemozne ... keby nemusim, nejdem tam ...
Ani Velosvet neni nic extra, ja proste najradsej kupujem cez net, respektive tak, ze uz mam vybrate a idem na hotove, vyskusat, zaplatit a je to ... ja nepotrebujem, aby sa mi predavac pchal do zadku, ale ked uz sa ho na nieco opytam a 3xprevrati oci, chce sa mi z nasich obchodnikov ... len konkurenciu na nich
Som tam bol minule prvykrat - tak predajna na prvy dojem urobi dojem ale to je asi tak vsetko. Bikov vela ale sortimentu malo. Predavac od veci. Hodnotenie 3-
A co sa tyka servisnych sluzieb preco sa cudujete niektori ak si niekto za
svoju pracu vypyta placu ? Robia svoju robotu a preto si tie peniaze zasluzia a ak si niekto mysli ze zarabaju tazke tisice nech sa postavi na ich miesto.
No ja som v KCK par krat bol kupovat veci hlavne na nohavice tam chodim ale inak fest drahy je to shop . A webovsak stranka to je dost biedne aj co sa toho sortimentu tyka.Nieje sanca sa dozvediet ci tovar vobec maju na sklade ked uz tam mam merat cestu Radsej chodim do VeloSprintu mam zakaznicku kartu 10% zlava na vsetko tak naco to preplacat v KCK. Ako vyhradny dovozca maju pomali najdrahsie ceny na slovensku . S vymienanim tovaru to tiez neje moc ruzove radsej kupim v Eshope a mam istotu ze mi vratia peniaze. A nebudu robit problemy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inak naucit by som sa rad, len teraz mam strach aby som nieco nedosahal, tak radsej na istotu
inac chapem ze teraz branis servisakov, ale tak zato su plateni aby aj nieco spravili, zas zalepit defekt je samozrejmost, az taky antitalent nie som
Ani Velosvet neni nic extra, ja proste najradsej kupujem cez net, respektive tak, ze uz mam vybrate a idem na hotove, vyskusat, zaplatit a je to ... ja nepotrebujem, aby sa mi predavac pchal do zadku, ale ked uz sa ho na nieco opytam a 3xprevrati oci, chce sa mi z nasich obchodnikov
Co vsak v okoli PD moc neni ...
a co tak PE
(sorry, to sa nedalo
A co sa tyka servisnych sluzieb preco sa cudujete niektori ak si niekto za
svoju pracu vypyta placu ? Robia svoju robotu a preto si tie peniaze zasluzia a ak si niekto mysli ze zarabaju tazke tisice nech sa postavi na ich miesto.
Mar tin - lepsie veru, lepsie, cisty suhlas