Henry33 ten koniec na videu ako stojíš na moste si myslel? to si dorábal celý deň? naaajs. Ťa inak ten DzejPi asi slušne brzdil, že? Také momenty ako by si si rád skočil a nemohol si.. Ale fajn videjko.
Henry33 ten koniec na videu ako stojíš na moste si myslel? to si dorábal celý deň? naaajs. Ťa inak ten DzejPi asi slušne brzdil, že? Také momenty ako by si si rád skočil a nemohol si.. Ale fajn videjko.
Nebrzdil Ja som uplne vpredu a len sem-tam sa mihnem na zabere.
Marinadaorlovecsk , pekne "prasite" ,kukam ze su uz aj nove lajny vyjazdene na modrej ,ked niekto nestihne zakrutu
skoda ze som si narazil v sobotu vo vsetine, to predtym natiahnute a buchnute prave rameno, nejak podobne ako si padol vtedy ty orol ,len taky hupcek a nejak zarylo -stocilo predne a bolo a natiahnuty sval pri lopatke....
nerobia nejake samostatne ramenne chranice ? bo v blave na taxise lave rameno je aj trosku posunute a teraz dva krat kratko po sebe prave...
ale vyzera ze najneskor stredu uz budem zas ready ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Z Kamzíka do RačeOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Trail Blazer: Introducing the all-new Trance rangeOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
http://cyklotopolcianky.sk/?p=2732
Nebrzdil
V 2:49 krasny sek o skalu. Bezduse podrzali opat
Wetride sundayOtvoriť v novom okne thumb_up3thumb_down
Skusal som aj novy uchyt na kameru ale stoji za prd. Trasie to.
Blue trail feat Miro & KuboOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Heno co ste mali brzdy pridrete?
skoda ze som si narazil v sobotu vo vsetine, to predtym natiahnute a buchnute prave rameno, nejak podobne ako si padol vtedy ty orol ,len taky hupcek a nejak zarylo -stocilo predne a bolo
nerobia nejake samostatne ramenne chranice ?
ale vyzera ze najneskor stredu uz budem zas ready ...
Vyzerat to ze hej
https://m.youtube.com/watch?v=46ctR7Ylm7U