je spustené prihlasovanie na tohtoročnú edíciu FC maratónu Marikovskou dolinou na stránke cyklo sao https://cyklo.sao-tatry.sk/index.php?menu=1&l=sk&arok=2016
Všetky detaily vrátane zmien, vylepšení atď budeme postupne pridávať. Podstatný je dátum, ktorý je stanovený na 14.5.2016. Vidíme sa
FC Team
posledný komentár: 7. 9. 2025 o 11:16
Pri čítaní podobných reportov sa mi vždy vybavia spomienky na podobné absolvované podujatia, no čuduj sa svete, sú pozitívne
Podľa mňa majú aj takéto blatové survivaly rozhodne niečo do seba, no na druhej strane, od jesene mám nový bajk s ktorým v blate nejazdím a ešte na ňom nebolo treba meniť ani len brzdové doštičky
1.) Každý má špinavý bike, takže nie je vidno, kto má lepší a kto horší, kto akú značku
2.) Špinavé oblečenie taktiež maskuje, kto má fejky, kto origoš, kto na to má a kto nie
3.) To najdôležitejšie, kým majú ľudia voľnú cestu, sebčia, no keď majú spoločný prúser tak si pomáhajú alebo sa spoločne na tom zabavia, keďže iné moc neostáva
Takže kto dáva dôraz aj na atmosféru, treba chodiť pretekať po daždi, resp. v daždi
Ale aj tak je najviac top, po mesiaci zistiť, že som v tombole vyhrala naozaj neobyčajné tretry
Nenájde sa niekto kto vyhral/dostal obe pravé?
P.S.: vymením