fofo050 jednak mam pocit ze moje kolena maju radsej mensie kluky (na cestaku mam 172.5 a na cyklokrose 170, nabuduce hodim 170ky aj na cestak), ale ten dolezitejsi dovod je moj bike ma stred docela nizko a casto som narazal klukami o korene/kamene v lese - vcera otestovane a s novymi klukami som zatial netrafil nic, takze aj tych 5mm daco spravi
kluky som chcel vymenit tak ci tak za nove (vzhlad, vaha, lepsia retaz. linka na shimano klukach)
Včera osobne v Bajkule.
TLD Air vo veľkosti M na moju 8,5cm širokú dlaň. Sedia perfektne, tak na hrane, akurát obtiahnuté. Prstami sa dá ovládať mobil. Sú tenké a dosť priedušné, som zvedavý koľko vydržia.
A farba je jednoducho žiarivá
Včera osobne v Bajkule.
TLD Air vo veľkosti M na moju 8,5cm širokú dlaň. Sedia perfektne, tak na hrane, akurát obtiahnuté. Prstami sa dá ovládať mobil. Sú tenké a dosť priedušné, som zvedavý koľko vydržia.
Takmer vsetky handry co mam na bike su TLD a som maximalne spokojny ale rukavice od nich si uz nekupim aj moje aj brachove sa zacali rychlo parat a do roka boli v pecku.Dufam ze tebe vydrzia dlhsie
Díky Samalama to aj ja dúfam, celý život jazdím FOXy, tak som trochu zariskoval. Ale na prvý pohľad vyzerajú dobre, pokiaľ nebudem padať alebo ich nasilu trhať z ruky tak by mohli vydržať.
Osobne si myslim, ze 505 su drahe aj zadarmo. Predrazili mi kupu 520 o cenu 505. Tiez som myslel, ze som skvelo kupil a usetril. Ale tak hadam budes spokojny a posluzia.
Včera osobne v Bajkule.
myslim ze ten koncept neon yellow na chrbte dlane je urceny na udavanie smeru jazdy ak si prave v premavke medzi autami, tiez mam podobne ale do chladnejsieho pocasia a nie tld.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kluky som chcel vymenit tak ci tak za nove (vzhlad, vaha, lepsia retaz. linka na shimano klukach)
Ked chytas kamene a korene, tak 170 to aspon trosku zlepsi
Takmer vsetky handry co mam na bike su TLD a som maximalne spokojny ale rukavice od nich si uz nekupim aj moje aj brachove sa zacali rychlo parat a do roka boli v pecku.Dufam ze tebe vydrzia dlhsie
echt gold , to bude aj na krk
Tie som mal vyhliadnute ale tieto na treningovy bike stacia zoderiem a nebude ma to mrziet za tu cenu
Strašne sa zanášajú bordelom - potom bol problém sa aj nacvaknúť.
Moje išli do "preč" po cca dvoch mesiacoch.
myslim ze ten koncept neon yellow na chrbte dlane je urceny na udavanie smeru jazdy ak si prave v premavke medzi autami, tiez mam podobne ale do chladnejsieho pocasia a nie tld.
Strašne sa zanášajú bordelom - potom bol problém sa aj nacvaknúť.
Moje išli do "preč" po cca dvoch mesiacoch.
Sú na asfalt, takže do blata nepôjdu