Taká veľká akcia a nemá svoju tému..

tak zakladám.
Včera som si bol prejsť časť 42 km trate od Kamzíka po cieľ, trať bola už označená, resp. som stretol ako ju označovali. Blata bude tak či tak, hlavne na žltej nad Stupavou. Inak ten zjazd do cieľa zo žltej je síce zjazdný, ale treba si tam dávať pozor, haluze, rigoly... Inak pohoda.
Dnes ráno som šiel po červenej z Kozieho chrbátu na Kamzík, teda aj v protismere dlhších trás, blata dosť, v niektorých miestach som sa musel "namočiť"

, niečo určite vyschne, ale nie všetko. Predpoveď hovorí o horúcej sobote, čaká nás pekná akcia.
EDIT: možno sa niekomu hodí
kaskaja keď umieram vždy kukám na rámovú trubku
stupava je maratón ktorý mám hneď toť za rohom a ešte som ho v živote nešiel :/ čiže po dlhej dobe pre mňa neznáma trať
btw. stale rozmyslam ci ist alebo nie, zdravy este nie som, mozno ak by niekto nemohol ist a posunul startovne:-)
vela stastia vam prajem vsetkym, hlavne bez defektov, a zraneni:-)
Ja tento rok nemám najazdené nič, pribratý som ešte viac ako normálne, beznádejne mi to nejde. Ale na tomto maratóne sa vyskytnú aj pomalšie existencie ako ja, takže cieľom je nebyť posledný a užiť si občerstvovačky. (Horšie ako Svätojurský kde ma pozbieral zberač mŕtvol to asi nemôže byť. Snáď....)
edit: +- 10.8km po starte (podla minulorocneho logu)
tak ten rygol neoznacili, ked som siel okolo akurat sa jeden zavodnik zdvihal co ho neustal...
bol koho skvely napad dat prvu obcerstvovacku tam kde bola?
a opat to iste ako minuly rok, katastrofalny timing pustenia 25km trasy a jej zliatie sa so 42km pod panovou lukou.
inak ok, chvalim mnozstvo regulovcikov.
Nečakal som ze to dam tak rychlo, naozaj to bola dost rychla trasa
Btw ked dosiel tatko do ciela instantne ma j€blo...... Na 42km trati sa mu podarilo vytrusit kluc od auta -_- amen tma nikto doma takze druhe kluce nemal kto doniest, nastastie sa nasli na obcerstvovacke na BK (velmi pekne dakujem organizatorom za dovezenie klucov do ciela)
Vysledny cas 2hodiny aj 5 minut a nejake sekundy a 16miesto v kategorii ma naozaj potesilo