Ahojte,
už sme niečo v statuse začali, čo takto zorganizovať stretávku niekde v strede Slovenska?
Dajte vedieť kto by mal záujem a zhruba kedy by mohol
Na Martinkách by som teoreticky vedel zariadiť firemnú chatu s cca. 10-12 posteľami (reálne max. 15 ľudí). Akurát že koniec septembra a začiatok októbra je pomerne neistý čo sa týka bikovania (dosť značné riziko potreby snehových reťazí).
Na guľáš a pivo to samozrejme vplyv nemá. Môžem zajtra pozrieť či je tam ešte nejaký voľný termín.
No napriek tomu by som najreálnejšie videl stretko v ZA na plavárni (alebo na vodnom diele) začiatkom októbra o 18,00
aj ja mam firemnu chatu hned pri Dunaji.... 10km od Dunajskej stredy...pre 30 ludi za par korun... ale tam by sme sa mohli len po hradzi vozit a slopat
mne sa ten Kunerad pozdava.... chata ok, dobre moznosti na bajk....
chmeliak ty chceš ísť na cesťáku? Som myslela, žeby som sa pridala, ale vypľulo mi, že cesta trvá necelé štyri hodiny, potom pojazdiť tam a zas naspäť? Ti práši? No si dobrý
martinapb nie, nejdem tam pojazdit. pridem, zoberiem objednany matros, pokecam chvilu s vami a valim naspat. syn ma oslavu narodenin, tak sa nemozem velmi zdrziavat. mne to v sobotu trvalo 5 a pol hodiny, ale to aj preto, ze som sa prvych 20 km vliekol a obdivoval zadok tej cyklistky. priemerka biedna. ved pozri moju stravu.
su tu aj BB chlapci.. niekto sa aj ozval zo zaciatku pomoze, tusim polo?
Hlavne autom BB ci MT je cca jedno, BB ale lepsi vlak myslim.. ale ono to je jedno asi Varin neviem ci sa este organizuje, tak sa moze nezavazne nadviazat ne neho..
ja som od zajtra (streda) az do nedele v BA, beriem aj Bajk, mozno vbehnem aj do Hradku, ale vsetko je este vo hviezdach, keby nieco dam vediet
aky je vlastne program?
large
no brigadka by nebola zla, stacilo by len,ked bude desat dvojic, kazda po 3 dosky ,tak je to hore naraz ,rovno okuknete ako to vyzera a potom cestou dole uz budete vediet do coho idete ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Oni so 70% presnostou vedia, ako bolo vcera
Na guľáš a pivo to samozrejme vplyv nemá. Môžem zajtra pozrieť či je tam ešte nejaký voľný termín.
No napriek tomu by som najreálnejšie videl stretko v ZA na plavárni (alebo na vodnom diele) začiatkom októbra o 18,00
mne sa ten Kunerad pozdava.... chata ok, dobre moznosti na bajk....
Hlavne autom BB ci MT je cca jedno, BB ale lepsi vlak myslim.. ale ono to je jedno asi
ja som od zajtra (streda) az do nedele v BA, beriem aj Bajk, mozno vbehnem aj do Hradku, ale vsetko je este vo hviezdach, keby nieco dam vediet
aky je vlastne program?
no brigadka by nebola zla, stacilo by len,ked bude desat dvojic, kazda po 3 dosky ,tak je to hore naraz ,rovno okuknete ako to vyzera a potom cestou dole uz budete vediet do coho idete
jaj vlastne nič