Dnes preukázal môj 15-mesačný syn svoj dobrý vkus ... najskôr ocenil moje špaldovo-pohánkové palacinky a potom si s chuťou zatancoval na túto klasiku ...
este jedna taka pesnicka mojich oblubenych, o 2 tyzdne im vyjde novy album Glass Animals - Youth (Official Video)Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.youtube.com/watch?v=MXaLLWb64d4
Kabát - CorridaOtvoriť v novom okne thumb_up4thumb_down
Powerwolf-Blessed And PossessedOtvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
Brotherhood of Man - MotorheadOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Stone Temple Pilots - Down (Video)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Alice In Chains - Down in a HoleOtvoriť v novom okne thumb_up3thumb_down
Audioslave - Show Me How to LiveOtvoriť v novom okne thumb_up3thumb_down
Pearl Jam - Jeremy (Official Video)Otvoriť v novom okne thumb_up4thumb_down
Queens Of The Stone Age - Make It Wit ChuOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Faith No More - Evidence (Official Music Video)Otvoriť v novom okne thumb_up4thumb_down
Jaro Filip - LSDOtvoriť v novom okne thumb_up4thumb_down
Slobodná Európa - Relatívny pokojOtvoriť v novom okne thumb_up5thumb_down
HORKÝŽE SLÍŽE ft BRAŇO JOBUS - NEROB!!! (OFICIÁLNY VIDEOKLIP)Otvoriť v novom okne thumb_up6thumb_down
Chiki Liki Tu-a - DPH (VIDEO CLIP 2015)Otvoriť v novom okne thumb_up5thumb_down
Korben Dallas BehOtvoriť v novom okne thumb_up3thumb_down
PARA Zostáva BrutálnouOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
soul
Michael Kiwanuka - Black Man In A White WorldOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
pop music
M.I.A. - Go OffOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
hiphop (rapper, ktory naozaj rymuje)
Kool A.D. - Al GreenOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
indie electro folk alebo co to je
Damien Jurado - Silver Timothy (Official Video)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
rock'n'roll (aka next level garage rock s trochou retro heavy metalu)
FUZZ "RAISE" OFFICIAL VIDEOOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Horkýže Slíže - ŽivotOtvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
Guano Apes- Open Your Eyes W/lyricsOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Rammstein - Stripped (Depeche Mode cover)Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Ešte jedna od Kabátov. Ak to tu príliš spamujem, tak ma niekto stopnite
The Range - Florida (Official Audio)Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Disclosure ft. Ria Ritchie - "Control" (Official Video)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
The Big Pink - Beautiful CriminalOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
In Flames - Everything Counts (HQ)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
ja mám len dačo for the ladies
BADBADNOTGOOD - Time Moves Slow feat. Sam HerringOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Mad Season - Long Gone DayOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
The Police - Every Breath You TakeOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
MESSIAH'S KISS - It's No Good ( Depeche Mode Cover ) VideoclipOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Yello - Limbo (Official Video)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Glass Animals - Youth (Official Video)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Nouvelle Vague Master & Servant Live Nyhetsmorgon 2009Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down