Ahojte,
už sme niečo v statuse začali, čo takto zorganizovať stretávku niekde v strede Slovenska?
Dajte vedieť kto by mal záujem a zhruba kedy by mohol
Nie kazdy ma 75kg a 4000km v sezone. čakat na niekoho ako sa trápi tiež nieje ideal. Tým čo nemaju najazdené bude bohato stačit tematín Ihelnik +Boroviste.
mne ta kratsia trasa bude stacit asi aj z casovych dovodov.. pripadne to este poriesim tak, ze do Hradku pridem autom... i ked potom to pivo si musim dat uz pred vyjazdom, nech ho mam kedy vypotit
no nieco vymyslim.. ale zatial som stale otazny ci pridem
a si skusal aj druhy krat fukat? lebo ja mam taku skusenost, ze vacsina dregerov na prvy krat ukaze 0.1mg/l minule mi to aj bezpecacka v robote vysvetlovala, ze je to tak od vyroby nastavene...
Dnes som bol s kamošmi na Tematíne. Dolu sme šli cez Ihelník/MTBiker trail. Mám otázku pre domácich. Ten trail bol vždy taký "rozbitý", alebo to spravili posledné búrky a mega zrážky v okolí Hrádku? Dosť veľká časť trailu jeden hlboký rigol plný štrku a kamenia.
Ako u mňa technika nejak moc nehrozí a nemám ani moc rád strmé zjazdy, preto som si to zrejme dnes ani neužil a v sobotu asi zvolím nejakú inú trasu.
takyto stav byva vzdy po burkach, bude to treba rozjazdit. Lepsia a menej prudsia alternativa je ist singlom cez Boroviste, ten ale konci na Luke, cize navrat do hradku bud po ceste alebo vyslapat po modrej pod tematin
Tak viacmenej ja som sa uz dohodol s troma ludmi o 10 v Hrádku. Kedze vsetci jazdime tkz. AMEN stýl tak by bolo idealne aby sa k nám pripojili takí co majú radí takýto štýl. Nechcem urcite trhat nejaku partiu mozme kludne pokecat na Tematíne alebo v Hrádku. Ide oto aby sme si to vzájomne čo najviac užili.
Nestras tu nejakym amenom je to normalne povozenie po lesnych cestach-chodnikoch akurat to je dlhsia trasa a kto ma zaujem nech pride skor, tak by som to napisal
Nestras tu nejakym amenom je to normalne povozenie po lesnych cestach-chodnikoch akurat to je dlhsia trasa a kto ma zaujem nech pride skor, tak by som to napisal
Nepoznam tých ludí ale ked citam ze Mik má problem s Tematinom a nevyhovuje mu to tak nema zmysel aby isiel s nami. Idealna kombinacia je + -rovnako hore a rovnako dole. Ty tiez nejazdis s hoci kým
ak chcete ist pred 11stou, tak sa aj tak obideme
vlak z BA prichadza po 11stej (z KE 10:52) a v hradku budeme najskor okolo 11:45 (ak sa vlakom priduci pockaju)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no nieco vymyslim.. ale zatial som stale otazny ci pridem
Ako u mňa technika nejak moc nehrozí a nemám ani moc rád strmé zjazdy, preto som si to zrejme dnes ani neužil a v sobotu asi zvolím nejakú inú trasu.
Nepoznam tých ludí ale ked citam ze Mik má problem s Tematinom a nevyhovuje mu to tak nema zmysel aby isiel s nami. Idealna kombinacia je + -rovnako hore a rovnako dole. Ty tiez nejazdis s hoci kým
vlak z BA prichadza po 11stej (z KE 10:52) a v hradku budeme najskor okolo 11:45 (ak sa vlakom priduci pockaju)