Mate tu niekto tento kompijuter? ja s nim mam taky problem ze mi ukazuje divno sklon kopca dnes som isiel kopec kde bolo max stupanie 25% a on mi ukazuje najviac 14% a nezdaju sa mi ani vyskove metre v navode strana 19 je pisane 3moznosti kalibracie ja som zadal domacu vysku ostatne 2 som neprisiel nato ako ich spustit vedel by mi s tym niekto pomoct?
super, ten novy firmware pomohol. nacitanie trasy okamzite. len neviem vypnut navigovanie. som sa vcera navigoval na skusku a dnes som isiel na bicykel, spustil som nahravanie a hned mi to pisalo, ze som zisiel z trasy.. kde zastavim to navigovanie? nikde to neviem najst v ROX
aku trasu? nahravania? to stopujem po kazdom vyjazde dlho drzim, sa to stopne, ulozi a resetne. na dalsi vyjazd zasa spustam nanovo zaznam ale netusim kde stopnut to navigovanie
urcite to vytiahnes. napoj disk na iny pocitac a prekopirovat. teraz som to koli tebe googlil a nasiel som to sigma to neuklada do zlozky kde je nainstalovany program ale do zlozky Datacenter, ktoru najdes niekde tu... C:\Users\Lukas\AppData\Roaming\DataCenter.4.Desktop (taku cestu mam na windows 7 ale nieco podobne bude aj na inych windows. samozrejme user Lukas tam nebudes mat, to je moje konto
Nejakym sposobom sa mi to znova vymazalo.Win nespadol.Za kazdym som klikol na cloud a synchonizovalo.Ostali len posledne dva treningy.Chcel som to cez Cloud stiahnut tak som zadal mail,heslo a nic.Vies mi nejak poradit ci sa to este da zachranit?
mne funguje Cloud. raz pridavam zaznam na PC, inokedy na NB a vsetky udaje mam tam aj tam. neviem ti povedat.
mna stve ina vec. som slapal prvykrat v dazdi asi 20 minut a potom v kopci som si vsimol, ze mi ROX ukazuje sklon 1 % , a pritom to bol kopec, lebo som mal najlahsi prevod. tak som ROX vyutieral, zatriasol s nim, vypol zapol a hned ukazoval 8% sklon. na obrazku je ta chyba v kruzku. to co sa porobilo ten tachac nie je vodotesny?
Co nepozeras letecke katastrofy? Na R10ne sa fakt lahko upcha otvor k senzoru (povrchove napatie vody) a meranie je v cudu. Najviac musia plakat ti co maju merac Newton, kt. na zakladde tlakov urcuje aj rychlost vetra, ti v dazdi zazivaju extazu.
Dnes mi za jazdy samovolne odletela vrchná časť cyklokompu. Človek by neveril. Podotýkam že som sa prístroj nikdy nesmažil rozoberať, padol mi na zem max 2 krát za tie 3 roky čo ho použivam.
Našťastie je všetko funkčné.
Nie, práveže vôbec. Idem dole z kopčeka, odrazu počujem divný zvuk akoby mi niečo vypadlo. Šmátram po klúčoch a veciach vo vačkoch, až potom mi padol zrak na cyklokomp. Tak som sa vrátil tých 500m a našiel deklík v strede cesty, šťastie že ho za tú chvílu neprešlo auto.
Jednoducho vrchný kryt prístroja sa samovolne oddelil a odletel za jazdy. Komp zostal pevne v držiaku.
No prosim dosiel na psa mraz, tak aj mne sa zrejme pot z cela dostal do baro-senzoru, zacalo to prekvapenim ked som soplil hore tuhym kopcom zvedavo som pozrel na stupanie a k mojmu prekvapeniu ukazovalo -6 %, o chvilu uz -12 %, ... Asi hodku mi takto blbol barometer, aj aktualna nadmorska vyska kolisala uplne mimo misu... tesne red dojazdom domov, mi zacala sigma sama od seba prepinat - zvuky ako keby speedy gonzales nemal co robit a hral klavirnu sagu na roxe 10... tak som skusil prepnut zobrazenie na svoje povodne, uz to neslo... stale som veril ze je to prechodny jav... ked som prisiel domov, skusil som stopnut aktivitu - a to bolo to posledne co som urobil. Zariadenie sa vyplo, pricom na displeji sa ukazali nezmyselne ciary. Ked som to znovu zapol, ukazalo mi, ze zariadenie je pripravene na aktualizaciu, pripoj sa na datacentrum. Skusil som reku co uz. Ale smola. Nic sa nedeje. Uz sa tesim na reklamaciu. 14 dni pred koncom zaruky. Mrzi ma to, prekvapilo ma to, ale zhodnotim to az po odpovedi z nemecka. Flintu do zita este nehadzem...
Pokracovanie: dnes som po 2 dnoch vybral roxa z auta. Zapol som ho a ide. Iba posledny vyjazd sa neda stiahnut, akurat zabera miseto v pamati. Tak, uz viem ze aj toto sa moze stat, ze paniku nemusim robit: dam si pivo, pockam den dva a ide sa dalej.
Nestretol sa niekto s tym, ze sa mu samovolne resetuju nastavenia na vyrobne? Za posledny tyzden sa mi to stalo 2x ... idem si na vyjazd zapnem sigmu a po chvili cumim, ze kadencia 0, heart rate 0 a rychlost z GPS. Pozrem nastavenia a vsetko krasne vynulovane (settings, totals, ulozene aj prejdene trasy).
ono to sa to resetuje (factory default) ked pustas dvoma ci troma cudlikmi naraz omylom .. uz sa mi to stalo raz treba davat na to bacha.. nieviem ktore to su.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nejakym sposobom sa mi to znova vymazalo.Win nespadol.Za kazdym som klikol na cloud a synchonizovalo.Ostali len posledne dva treningy.Chcel som to cez Cloud stiahnut tak som zadal mail,heslo a nic.Vies mi nejak poradit ci sa to este da zachranit?
mna stve ina vec. som slapal prvykrat v dazdi asi 20 minut a potom v kopci som si vsimol, ze mi ROX ukazuje sklon 1 % , a pritom to bol kopec, lebo som mal najlahsi prevod. tak som ROX vyutieral, zatriasol s nim, vypol zapol a hned ukazoval 8% sklon. na obrazku je ta chyba v kruzku. to co sa porobilo ten tachac nie je vodotesny?
Našťastie je všetko funkčné.
Jednoducho vrchný kryt prístroja sa samovolne oddelil a odletel za jazdy. Komp zostal pevne v držiaku.