nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
A to ich tou zakrutou mali previest organizatori tak, ze ich budu drzat za rucicky???
bol to jazdecka chyba, ta trat za tie pady nemoze.
privela je kolko, 3-4?
ale no tak... preco tam nespadol Majka, alebo GVA? .. je pravda ze ten obrubnik v pripade padu bol nebezpecny, ale ten obrubnik nebol pricinou samotneho padu...
sorry, ale miesas hrusky s jablkami... odkedy sa cestne preteky jazdia na uzavretom a upravenom okruhu? .. halooo
potom aj na Paris-Roubaix nech natiahnu novy koberec a vytrhaju tie hnusne pave, na ktorych sa kazdy rok XY ludi dokalici...
toto je kua cyklistika, nie nejaky poondiaty motosport...
aj na bicykli treba vediet brzdit, nie len slapat do kopca...
amen.
Ked sa Majka dokazal bez padu vyhnut tym dvom co lahli tesne pred nim, to hovori za vsetko. Holt, kto privela riskuje, moze privela stratit.
Skor by som to prirovnal k WRC tam mas neupravene okolie a vylety medzi strom su velmi nebezpecne ale nikto predsa nebude vyrubavat holiny okolo zakrut a upravovat jarky
Annemiek van Vleuten in Horror Crash FULL ALTERNATIVE ANGLE | Women's Cycling Rio 2016Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
2 minúty trvalo kým sa jej niekto ujal