Sa vam cudujem, ze sa este pokusate nejako davat FEDERERovi nejake argumenty. On si to svoje nestaste pestuje, boze chran, aby sa mu prihodilo nieco pozitivne, to by psychicky nezvladol.
Jezus Prosím vás nie je možné zamedziť istým užívateľom/ovi prístup na STATUS? Bolo by to veľmi prospešné pre blaho viacerých.
Naopak, prospešné by hlavne bolo, keby niektorí prispievatelia nemali neovládateľnú potrebu za každú cenu reagovať a navyše aj vtipne (čo sa nie vždy podarí) na každý FEDERER-ov príspevok. Reagujte na jeho otázky vecne a keď nemáte čo napísať, radšej nepíšte nič, ako pravidelné rýpanie, štípanie, provokovanie !
Nechajte FEDERER-a žiť svoj život a bude aj v STATUS-e pokoj. Nie je za všetkým a vždy na vine FEDERER !
Neviem prečo dávate Fedovi nepaciky... Nahláste príspevok ako urážlivý , znevažujuci iného člena fóra a bude vymazaný ... A možno aj po opakovaných atakoch aj zabanovany . Od istého času to tak robím a mam pokoj
dal som vymenit na cestnych kolach orech a kazetu z campy na shimano, teraz mi volal servisak, ze sa to neda vyladit, lebo asi nie je radenie kompatibilne s hazkou, ale tie som nemenil, bolo to tam takto stale a na starych kolach to slo v pohode , hmm
Vybavene. Chcel som temu premazat uz vcera, ale z tohto mobilu bez Chrome je to prilis komplikovane. A zial vzdy sa najde niekto, kto nanho znovu a znovu reaguje. Ale uz stacilo. 7 dnovy ban zatial za urazky. A najradsej by som dal ban kazdemu, kto s nim este diskutuje na akukolvek temu, lebo tym padom je aj on spolutvorcom tychto offtopic depresivnych sraciek. Takze prosim kazdeho trochu triezvo uvazujuceho a aspon priemerne inteligentneho cloveka chapuceho suvislosti, aby takychto ludi nepodporoval tym, ze s nimi hude viest nikam neveducu diskusiu. Oni sem chodia len putat na seba pozornost, lebo v realnom zivote po nich ani pes nestekne.
P.S. Forum je obrazom spoluposobenia vsetkych diskutujucich, takze je zbytocne sa stazovat na jedno individuum, ked desiati ho podporuju tym, ze nanho reaguju. Staci si spomenut na Nicky a adopa - nebyt pozornosti, ktoru ste im venovali, tak by to tak daleko nikdy nezaslo. Pamätajte na to ked skonci ten docasny ban...
dal som vymenit na cestnych kolach orech a kazetu z campy na shimano, teraz mi volal servisak, ze sa to neda vyladit, lebo asi nie je radenie kompatibilne s hazkou, ale tie som nemenil, bolo to tam takto stale a na starych kolach to slo v pohode , hmm
radenie a prehadz ti ostali campa?
kazety shimano a campa maju ine rozostupy medzi pastorkami
Campagnolo
9-speed 4.55 mm
Shimano
9-speed 4.34 mm
Campagnolo
10-speed Variable (note)
Shimano
10-speed 3.95 mm
Variable spacing
Sprocket spacing varies across Campagnolo 10- and 11-speed cassettes to improve shifting in the midrange. 11-speed spacing also varies over the top 3 sprockets according to the actual ratios for better shifting with the most recent 11-speed rear derailleur.
Nie nie,ja som bol komplet shimano len som kupil kola s campou, teraz som to riesil, lebo to spolu fakt nefungovalo dobre, len nechapem preco by zrazu nemali byt paky kompat. s prehadzovackou , ked pred tym to fungovalo
Nevšimol som si, že by FEDERER v predchádzajúcich príspevkoch niekoho urážal. A ten jeden "urážlivý" bol bohužiaľ len reakciou na netaktnú a zlomyseľnú poznámku, ktorá ho vyprovokovala...
Tým neobhajujem, že FEDERER-ova reakcia bola adekvátna, ale bez akcie by nebola reakcia...
Ako som už uviedol vyššie, asi je to o tom, písať za každú cenu...
Prvý krát v histórii mi telefonický predajca komodít a akcií na burze zložil telefón!
Z toho vyplýva, že som sa stal silnejším a presvedčivejším ako sú títo tajtrlovia.
ach jaj. dal som si dorucit cez parcel shop a ono to este nemali funkcne.. takze zasielku mi nemoze ani predat kurier a odosielatel to musi zmenit na novu adresu a z potom mi to mozu dorucit..
Nevšimol som si, že by FEDERER v predchádzajúcich príspevkoch niekoho urážal. A ten jeden "urážlivý" bol bohužiaľ len reakciou na netaktnú a zlomyseľnú poznámku, ktorá ho vyprovokovala...
Tým neobhajujem, že FEDERER-ova reakcia bola adekvátna, ale bez akcie by nebola reakcia...
Neviem síce, čo tam bolo, ale za nadávky dostať ban je adekvátny postih. No tu chýba prevencia - riešiť problémy v zárodku, nie iba keď vzniknú a neignorovať ich, ako navrhujú tí najvyšší. Beriem si od nich príklad a ignorujem MTBiker shop. Veď prečo nie s takými radami, keď konkurencia je široká Môj starý otec niekedy povedal krásnu vetu: "Postav capa ku kapuste a stane sa z neho moderátor". Vtedy ešte netušil, že televízia a internet budú mať toľko spoločného Dávam ti moje štvrté páčitko.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Naopak, prospešné by hlavne bolo, keby niektorí prispievatelia nemali neovládateľnú potrebu za každú cenu reagovať a navyše aj vtipne (čo sa nie vždy podarí) na každý FEDERER-ov príspevok. Reagujte na jeho otázky vecne a keď nemáte čo napísať, radšej nepíšte nič, ako pravidelné rýpanie, štípanie, provokovanie !
Nechajte FEDERER-a žiť svoj život a bude aj v STATUS-e pokoj. Nie je za všetkým a vždy na vine FEDERER !
P.S. Forum je obrazom spoluposobenia vsetkych diskutujucich, takze je zbytocne sa stazovat na jedno individuum, ked desiati ho podporuju tym, ze nanho reaguju. Staci si spomenut na Nicky a adopa - nebyt pozornosti, ktoru ste im venovali, tak by to tak daleko nikdy nezaslo. Pamätajte na to ked skonci ten docasny ban...
radenie a prehadz ti ostali campa?
kazety shimano a campa maju ine rozostupy medzi pastorkami
Campagnolo
9-speed 4.55 mm
Shimano
9-speed 4.34 mm
Campagnolo
10-speed Variable (note)
Shimano
10-speed 3.95 mm
Variable spacing
Sprocket spacing varies across Campagnolo 10- and 11-speed cassettes to improve shifting in the midrange. 11-speed spacing also varies over the top 3 sprockets according to the actual ratios for better shifting with the most recent 11-speed rear derailleur.
EDIT : tak je to vyriesene, nakoniec boli skrizene bowdeny vo vnitri ramu a pri zaradeni velkej pily to robilo sarapatu
(Teda ešte nájsť a naštudovať geometriu a podobné drobnosti)
Z toho vyplýva, že som sa stal silnejším a presvedčivejším ako sú títo tajtrlovia.
Neviem síce, čo tam bolo, ale za nadávky dostať ban je adekvátny postih. No tu chýba prevencia - riešiť problémy v zárodku, nie iba keď vzniknú a neignorovať ich, ako navrhujú tí najvyšší. Beriem si od nich príklad a ignorujem MTBiker shop. Veď prečo nie s takými radami, keď konkurencia je široká