Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
Zdravim pani ... dufam ze napisem par suvislych viet lebo som hodne nasraty ) bike som si kupil uz davno a kedze som vysoky 202 cm potreboval som nieco velke tak volba padla na scott scale 29. Kupil som na fakturu do firmy s tym ze tam bolo napisane nieco ine vsak pozname slovensku realitu.
Bycikel mi ukradli vcera alebo predvcerom z garaze a chcem sa spytat co mozem spravit ?
Pozrel som net a nasiel som nejaku cerstvu evidenciu kradnutych byciklov. K policajtom ani neviem ci ma vyznam ist kedze nemam poistku a nakupny doklad ( mam v uctovnicstve ale bez vyrobneho cisla ). Navyse mi deti obcas zabudnu zamknut byciklaren pri dome a branku nezamykam. ( som na konci slepej ulice bez priechodzych ludi je to tam ) takze zlodej nemusel prekonat ziadnu prekazku.
Mam vobec nejaku sancu a ked tak aku ? Prosim poradte ak vidite nejaku moznost ?
Poistka ti nepomoze, ak ti bike neukradli z uzamknuteho bytu, alebo vlastneho uzamknuteho priestoru + by si potreboval aj tak doklad - to by riesila poistka, inak nic. Vidim moznost naucit deti zamykat to, co treba. Inak samozrejme sancu mas minimalnu. Co mozes robit je pozerat inzeraty, popripade kde v sirsom okoli sa nepredavaju rozne veci z druhej ruky. Zelenym mozes sice kradez nahlasit, ale amortizuju ho na cenu priestupku a nebude sa tym nikto zaoberat.
Fotku nemam chlapi nefotil som si vobec ani ked bol novy ani teraz.
Nieco ma ale napadlo ja byvam na konci slepej ulice v rusovciach nikdy v zivote tu nic nezmizlo ani mne ani susedom. To aby niekto vedel ze ten bycikel tu je by ma musel sledovat z hradze alebo z nejakeho verejneho priestoru alebo v nepozorovanej chvilu mi dat nejake gps vysielac do kapsy alebo co. Ale to sa mi hooodne paranoidne navyse jazdim dost rychlo a asi by som si vsimol keby zrovna po mojej ceste domov isiel niekto za mnou.
Pekna teoria. Moze na tom nieco byt, ale moze to byt len jednoducho hlupa nahoda. Ked ale mas aspon akutaku stopu, tak by som sa jej chytil - ale odporucam ti skor do vyriesenia uz o tom ani sem nepisat.
Divne, nikdy mi žiadny servis neriešil moju adresu.
To aj keď som žil v Blave a šiel som do servisu, hneť volali šéfovi či ma poslal on, bo ma zo začiatku nepoznali...
Zdravim pani
Od 28.6-2.7.2016 mi ukradli bike z pivnice.. CTM Zephyr 2015 Novaky-okolie Prievidza . Ak by ste videli sprava alebo policia je to nahlasene. Už moc tomu šancu nedavam ale v okoli som taky bike ani nevidel takže určite ich neni vela...
Dnes v noci mi z auta ukradli bergamont revox 6.3 veľkosť XL v Bratislave na radlinskeho.Prosím o súčinnosť kohokoľvek, kto bude mat akekolvek info nápomocné.
Abus má skrutku na Imbus do ktorého sa má vložiť taká gulička, ale to sa mi fakt nezdá. Ja by som ten imbus prevŕtal, do hladka aby sa to nedalo odkrútiť. Okrem toho ten kryt by mal byť z nejakého odolného kompozitu a keď je v tom oku zámok alebo reťaz tak by sa nemal dať dole, ale tomu moc neverím.
Kryptonitelock má tiež tie kotvy do betónu na imbus ale oni majú nejaké oceľové krytky ta to, ktoré sa zatĺkajú kladivom a tak by sa to malo znehodnotiť a znemožniť odskrutkovanie.
Hej, vpodstate ide aj o to, ci to chces dat niekde nafest alebo to mozno po case budes chciet odmontovat. Ja som hladal nieco odmontovatelne a nasiel som to co som postol vyssie. Len ta cena...
No 100€ + pošta je už dosť, ale stále je to len zlomok z ceny bajku.
Ja zvažujem ten kryptonitelock, ale uvítal by som aj nejaký odborný názor, prípadne osobnú skúsenosť.
Demontovatelne znamena, ze to aj zlodej vie demontovat a odist s bajkom a stojan ako bonus
Mozno sa aj mylis Napriklad niektore demontovatelne koncepty su dobre navrhnute. Konkretne, ked sa bavime o tom uchytnom systeme, ktory som spomenul, tak tam su skrutky (zabezpecujuce odmontovatelnost) prikryte dalsim dielom z kalenej ocele. Ked sa cez obe oka prevlecie retaz na to urcena, tak vrchny kryt nie je mozne nadvihnut a dostat sa ku skrutkam (zabezpecuje to ochranu pred odcudzenim )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
bike som si kupil uz davno a kedze som vysoky 202 cm potreboval som nieco velke tak volba padla na scott scale 29. Kupil som na fakturu do firmy s tym ze tam bolo napisane nieco ine vsak pozname slovensku realitu.
Bycikel mi ukradli vcera alebo predvcerom z garaze a chcem sa spytat co mozem spravit ?
Pozrel som net a nasiel som nejaku cerstvu evidenciu kradnutych byciklov. K policajtom ani neviem ci ma vyznam ist kedze nemam poistku a nakupny doklad ( mam v uctovnicstve ale bez vyrobneho cisla ). Navyse mi deti obcas zabudnu zamknut byciklaren pri dome a branku nezamykam. ( som na konci slepej ulice bez priechodzych ludi je to tam ) takze zlodej nemusel prekonat ziadnu prekazku.
Mam vobec nejaku sancu a ked tak aku ? Prosim poradte ak vidite nejaku moznost ?
Nieco ma ale napadlo ja byvam na konci slepej ulice v rusovciach nikdy v zivote tu nic nezmizlo ani mne ani susedom. To aby niekto vedel ze ten bycikel tu je by ma musel sledovat z hradze alebo z nejakeho verejneho priestoru alebo v nepozorovanej chvilu mi dat nejake gps vysielac do kapsy alebo co. Ale to sa mi hooodne paranoidne navyse jazdim dost rychlo a asi by som si vsimol keby zrovna po mojej ceste domov isiel niekto za mnou.
upravene zmazana cast prispevku
To aj keď som žil v Blave a šiel som do servisu, hneť volali šéfovi či ma poslal on, bo ma zo začiatku nepoznali...
Od 28.6-2.7.2016 mi ukradli bike z pivnice.. CTM Zephyr 2015 Novaky-okolie Prievidza . Ak by ste videli sprava alebo policia je to nahlasene. Už moc tomu šancu nedavam ale v okoli som taky bike ani nevidel takže určite ich neni vela...
Ďakujem.
https://www.abus.com/eng/Mobile-Security/Bike-Safety-and-Security/Locks/Wall-Floor-Anchors/GRANIT-WBA-100
alebo tomto
http://www.kryptonitelock.com/content/kryt-us/en/products/product-information/current-key/330202.html
Mne sa paci toto, aj ked to nema sklapacie oko: http://securityforbikes.com/removable-ground-anchor.php
Kryptonitelock má tiež tie kotvy do betónu na imbus ale oni majú nejaké oceľové krytky ta to, ktoré sa zatĺkajú kladivom a tak by sa to malo znehodnotiť a znemožniť odskrutkovanie.
Ja zvažujem ten kryptonitelock, ale uvítal by som aj nejaký odborný názor, prípadne osobnú skúsenosť.
Mozno sa aj mylis