mam tu taku ponuku: nechce sa niekto z blizkeho okolia PD pridat na pohodovy nedelny vyjazd(cca 5 hodin)? cielom by mala byt Magura a zraz bude na brezianskej priehrade okolo 10tej hod.
je tu toho kopu, veď niekedy príď a sám uvidíš, netreba ani strašne moc km najazdiť, no sú tu pekné technické trailiky, jazdím tu už dlho, no stále objavujem niečo nové
a pre partiu, čo sme boli spolu na Vtáčniku, no samozrejme aj pre ostatných ak by bol záujem si to niekedy zopakovať a chcelo by sa vám znovu z Oslian tak, to môžme trochu pozmeniť a ísť ako som dával fotky cez Tatru, je to trochu ďalej a jedno stúpanie navyše, ale zato viac hrebeňa a celkom pekného , ale ako som už písal môžme ísť aj opačne z PD ak by bol záujem, len treba potom nejaký termín dohodnúť, no myslím, že by to bolo v pohode aj niekedy v septembri
tak na Buchlov by sa dal nejak bajk vyniesť, no lepšie asi keby si dvaja pomáhali s bajkom a dalo by sa potom spustiť aj na opačnú stranu, medzi Buchlovom a Sladnou skalou a napojiť sa na zvažnicu čo ide k Žarnovu, toto som ešte neabsolvoval, no tiež ma to lákalo takéto bláznovstvo s bajkom bláznovstvo preto lebo to poznám a mám to prejdené peši, ale určite by to bol zážitok, aj keď pokiaľ by si chcel viac jazdiť ako nosiť bajk, tak lepšia alternatíva ako som šiel včera z Rúbaného po žltej na Zadnú a odtiaľ po zelenej do tábora a s tadial sa dá napojiť zvažnicou na Lubianku, takže aj pivko by bolo a ešte aj 1 bonusový singel do Oslian
dnes cez Drahožickú dolinu na Vrchhoru, trochu tlačenia, no aspoň som si lepšie obzrel ten singel čo som už dávnejšie nešiel, takže nabudúce opačne trochu koreňov a v zjazde by sa mi aj tak fotiť nechcelo, takže pre tých ktorí by mali záujem si to prejsť v prípade záujmu dám bližšie info
Mal by niekto záujem ísť na Stelvio bike day? Odchod len v prípade priaznivého počasia z Prievidze 26.8 podvečer. Ubytovanie zajednané v dvojspáľňovom apartmáne 27.8 - 1.9 (5 nocí) v Trepalle ( 3 km od Livigno bikeparku). Návrat 2.9 v noci.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som dal dneska. Zamlženo, chladno, vlhko. Urobil si dobre, keď si zostal doma...