Ahoj.
Prosím Vás, má niekto skúsenosti z Bryton Rider 50? Neviem sa dopátrať čí a ako sa dajú vkladať mapy aj keď mán DVD na ich obnovu. Cez ich terajší web a komunikačný software to neje možné.
Ďakujem.
Ulomit sa ten držiak určite neulomí ani pri "normalnej" jazde, okopírovali držiak Garminu (na internete sa da najs navod ako ho modifikovat aby pasoval), Rider 330 ma 56 gramov, a napriklad Edge 1000 čo používa vlastne rovnake uchytenie ma 114g.
Takze mna nakoniec Bryton Rider 330 nepresvedcil. Ak by mal niekto zaujem mozem ho posunut za nakupnu cenu 149,90 (usetris postovne) najlepsie BA, pripadne donesiem do Stupavy.
Cenu riesit nebudem kedze ho inak v pondelok vraciam spat do BD.
bajobb
Podelis sa s nami o dovody preco ta nepresvedcil ?
Zvazujem tiez kupu tohto modelu, a kazda rada ci nazor sa zide.
Vdaka
Aby som niekoho zbytocne neodradil tak to zhrniem.
Mal som moznost porovnat a sucasne pouzivat Polar M450 a Bryton Rider 330 - oba s hrudnym pasom + bezmagnetova Wahoo kadencia a speed senzor.
Totozne veci:
- komunikacia so senzormi bez problemov (dokonca naraz, kedze Polar je BTLE a Bryton ANT+ a oba senzory podporovali dualne pripojenie)
- rýchly a presny GPS signal nestratil som ho ani raz (na Nexuse 5x sa mi to stavalo)
- GPS zaznam bez zjavnych anomalii
- automaticky senzor podsvietenia displeja
- rozmery a vaha
- cena
- vydrz baterie - synchronizacia so strava
Polar M450:
+ prehladny displej dobre viditelny (max 4 udaje na obrazovku)
+ prehladna web stranka a jednoduchy export do .gpx .tcx
+ pevny drziak
+ BTLE (moznost vyuzitia senzorov a HR aj s mobilom, moj nema podporu ANT+)
+ tlacitka su na pocit tvrdsie (citit odozvu stlacenia)
+ rôzne profily
+ konfiguracia profilov a obrazoviek cez web stranku
+ zabudovana blikacka
- pomala synchronizacia cez BT a mobil
- nema navigovanie
- synchronizovanie firmware len cez kabel s PC
Plusy pre Bryton:
+ moznost zobrazenia az 8 udajov na obrazovke (na toto treba dobre oci, mne sa to neosvedcilo)
+ navigacia
+ rychla synchronizacia cez wifi s aktualizovanim firmware aj A-GPS udajov
- slaba mobilna appka a ziadna web sluzba kde by sa data automaticky synchronizovali
- slabsi drziak
- make tlacidla bez odozvy
- zlozite konfigurovanie
- ANT+
Je to len moj subjektivny nazor. Hladal som lacny a maly comp na MTB ktory bude hlavne riesit zaznam trasy a monitorovat HR a kadenciu.
Toto oba splnaju. Navigacia mala byt take male + ktore by mi z casu na cas bodlo, hlavne ked sa vyberiem do neznameho terenu.
To ako je to spravene ma velmi nepresvedcilo. Je to pouzitelne, no cakal som od toho viac.
Co ma presvedcilo nechat si Polar a nie Bryton bola ich web stranka a mobilna appka a samozrejme to ze Brytonu sa viem este lahko zbavit tym ze ho mozem vratit.
Čaute, viete mi niekto porovnať Bryton 330 a Sigmu Rox 10? Cenovo je to takmer rovnaké (Bryton by som bral s kadenciou aj pásom). Rozhodujem sa medzi nimi a už mám z toho guláš..
mam rox 10 a kamarat bryton.. a je to asi jedno .. jediny rozdiel, ze sigma ma ten training datacenter. ale dnesna doba. co nie je na strave sa nestalo. takze je to dobre len spatne na dake statistiky. a ked jazdis kazdy den. a si nedockavy na logy. tak sigma ma obrovsky minus, ze nema bezdratovy prenos wifi-bluetooth
nevedel som sa rozhodnúť a bál som sa že "zase" ušetrím a budem potom predávať tak som išiel do istoty a nakoniec zobral garmin520. Zatiaľ spokojnosť, uvidíme časom, ešte sa len zoznamujeme
Ahoj...
Chtel jsem se optat, neb jste jedine vlakono kdo se timto pocitacem zabyva, jaky rozdil je mezi 310 a 330? Na jejich webu v tom maj desivej bordel a nikde jsem porovnani nenasel...
rozdiel medzi 310 a Rox6 je zrejmý, ak si aspoň letmo pozrieš parametre...
nápoveda: do Brytonu prichádzajú dáta zhora a do Rox6 zdola
inak 310 používam mesiac a vecí čo mi vadí je veľmi veľa, snáď sa prinútim to spísať. hlavná funkcia, kôli čomu som kúpil (logovať presnejšie ako telefónom bez barometra), ale akotak funguje, takže to nieje úplná katastrofa.
Tak diky, ale som z toho este vacsi jelen ako predtym .... btw mam pravdu ak poviem, ze teda rox bude mat presnejsie udaje, nakolko bryton moze mat vypadky gps signalu? K tej 310ke, co konkretne ti vadi?
ak bude brat data iba z GPS, tak je to ako pises (edit : vyska ide vzdy z barometrickeho vyskomeru)
ale ak si dokupis senzor na koleso, tak vzdialenost / rychlost bude od kolesa a vyska z barometrickeho vyskomeru ...
ROX 6 ti ale nezaznamena trasu (gpx zaznam). ak ti ide len o udaje ako nastupane metre, vzdialenost, rychlost tak ano. Ak zoberies 310 a k nej senzor rychlosti mas to iste co pri ROX 6 a navyse aj zaznam trasy. Mal som chvilu 330 a ziadne vypadky som nezaznamenal.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Cenu riesit nebudem kedze ho inak v pondelok vraciam spat do BD.
bajobb
Podelis sa s nami o dovody preco ta nepresvedcil ?
Zvazujem tiez kupu tohto modelu, a kazda rada ci nazor sa zide.
Vdaka
Mal som moznost porovnat a sucasne pouzivat Polar M450 a Bryton Rider 330 - oba s hrudnym pasom + bezmagnetova Wahoo kadencia a speed senzor.
Totozne veci:
- komunikacia so senzormi bez problemov (dokonca naraz, kedze Polar je BTLE a Bryton ANT+ a oba senzory podporovali dualne pripojenie)
- rýchly a presny GPS signal nestratil som ho ani raz (na Nexuse 5x sa mi to stavalo)
- GPS zaznam bez zjavnych anomalii
- automaticky senzor podsvietenia displeja
- rozmery a vaha
- cena
- vydrz baterie - synchronizacia so strava
Polar M450:
+ prehladny displej dobre viditelny (max 4 udaje na obrazovku)
+ prehladna web stranka a jednoduchy export do .gpx .tcx
+ pevny drziak
+ BTLE (moznost vyuzitia senzorov a HR aj s mobilom, moj nema podporu ANT+)
+ tlacitka su na pocit tvrdsie (citit odozvu stlacenia)
+ rôzne profily
+ konfiguracia profilov a obrazoviek cez web stranku
+ zabudovana blikacka
- pomala synchronizacia cez BT a mobil
- nema navigovanie
- synchronizovanie firmware len cez kabel s PC
Plusy pre Bryton:
+ moznost zobrazenia az 8 udajov na obrazovke (na toto treba dobre oci, mne sa to neosvedcilo)
+ navigacia
+ rychla synchronizacia cez wifi s aktualizovanim firmware aj A-GPS udajov
- slaba mobilna appka a ziadna web sluzba kde by sa data automaticky synchronizovali
- slabsi drziak
- make tlacidla bez odozvy
- zlozite konfigurovanie
- ANT+
Je to len moj subjektivny nazor. Hladal som lacny a maly comp na MTB ktory bude hlavne riesit zaznam trasy a monitorovat HR a kadenciu.
Toto oba splnaju. Navigacia mala byt take male + ktore by mi z casu na cas bodlo, hlavne ked sa vyberiem do neznameho terenu.
To ako je to spravene ma velmi nepresvedcilo. Je to pouzitelne, no cakal som od toho viac.
Co ma presvedcilo nechat si Polar a nie Bryton bola ich web stranka a mobilna appka a samozrejme to ze Brytonu sa viem este lahko zbavit tym ze ho mozem vratit.
opravte ma ak sa mylim
Chtel jsem se optat, neb jste jedine vlakono kdo se timto pocitacem zabyva, jaky rozdil je mezi 310 a 330? Na jejich webu v tom maj desivej bordel a nikde jsem porovnani nenasel...
Diky VoDa
skusenosti dokopy ziadne, ale ak niekoho nieco zaujima, tak zistim
nápoveda: do Brytonu prichádzajú dáta zhora a do Rox6 zdola
inak 310 používam mesiac a vecí čo mi vadí je veľmi veľa, snáď sa prinútim to spísať. hlavná funkcia, kôli čomu som kúpil (logovať presnejšie ako telefónom bez barometra), ale akotak funguje, takže to nieje úplná katastrofa.
Rox6 je bez GPS
za mna z jednoduchych lacnejsich gps modelov jednoznacne Polar M450
ale ak si dokupis senzor na koleso, tak vzdialenost / rychlost bude od kolesa a vyska z barometrickeho vyskomeru ...