Termin stretka 16.9.-18.9.2016, miesto Lietavska Svinna, GPS , Chata Patúch
Harmonogram:
Piatok, 16.9.2016
12:00-13:00 - prichod na chatu, prebratie chaty
13:00-16:00 - kratky MTB pojazd do okolia (smer dohodneme na mieste)
16:30-??? - varenie gulasu
18:30 - slavnostna uvitacia vecera (same dobroty, 4 chodove menu... nic pre bylinozravcov
cca 20:00 - ??? - volna zabava
Sobota, 17.9.2016
8:00 - 9:30 - ranajky (zabezpecene svedske stoly, tepla a studena kuchyna)
10:00- cca 16:00 - hlavny vyjazd (smer mozno tak ako nam radil kvakob vyssie... babkov-podhorie-sedlo rohac-sulov
17:00 - gulasik,
nedela, 18.9.2016
na chate mozeme zostat ako dlho chceme takze tu uz budeme trosku improvizovat, po ranajkach sa este urcite niekto vyberie na nejaky kratsi pojazd predpokladam takze to budeme riesit na mieste co a ako
Ubytovanie
chata Patúch je luxusne zariadena nova chata, ubytko na na 2 noci 24 euro
momentalny zoznam ucastnikov: 1sakal1, KinDo, Muraddin, Mik98, matej.gubis, misko frisko, tesak, brudy, marek (fuzik), monicka, andrea, sona, juraj, vierka, Leo + 1 ..... cize este ostavaju 2-3 volne miesta
Strava
myslim ze o toto je viacmenej postarane, co sa tyka napojov, toto uz som vysvetloval vyssie, kazdy si musi zabezpecit pre seba co ma rad... ja dam do placu karton
ak som na nieco zabudol alebo su otazky, SS
uz len sa modlime aby nam vyslo dobre pocasie aby sme si to naco tam ideme pekne uzili na bajku... vsetkym zelam dobru cestu na chatu a prijemne prezity vikend
posledný komentár: 30. 9. 2009 o 17:42
Tesak kolko ludi sa tam zmesti ?
pre ostatnych - ta chata je cca 100m od asfaltky, ktora ide z lietavskej svinnej.
- vo stvrtok 15.9. je sice sviatok ale my mozeme prist az v piatok poobede takze z toho nebude predlzeny vikend
- teraz by som potreboval aby ti co hlasovali do ankety napisali sem do fora ci teda na 100% idu... chceme totiz urobit menny zoznam ludi aby sa vedelo kto sa prihlasil skor pre pripad ze by bolo viacej nahlasenych ako kapacita chaty. podotykam ze kapacita je 19 osob.....
- tiez by som poprosil tych co dali v ankete MOZNO aby prehodnotili svoje rozhodnutie aby sa aj mne v tom lahsie orientovalo
- na zraz pridu aj nejake bajkerky, takze damy, ak ste niektora zvazovala prichod, kludne do toho.... nebudete v tom sami tiriel martinapb Vikina fogdiver fixska
- ci sa bude vyberat dopredu prevodom za ubytko alebo na mieste sa rozhodneme neskor
- varenie gulasu samozrejme bude
- hlavny vyjazd bude v sobotu a dufam ze nam s tym miestny pomozu, mal by to byt nejaky pohodovy vyjazd na cely den s peknymi vyhladmi a cca 60km volodajMarinadakvakobKinDo ....
ak mate nejake dotazy, SS
Príjemnú zábavu prajem
Denka, ja mám pred tým meniny, to by bola iná žúrka
no moje zlate, urobte si to jak chcete, cakame vas tam!!! .... s kvetinkami a gulasom
Denka, ja mám pred tým meniny, to by bola iná žúrka