z dnesneho vyjazdu smerom na Kralovu Holu, na tu sa mi ale nepostastilo dnes vyjst, aj ked mi nechybalo dako vela, ale ked je viac tlacenia ako pedalovania ma moc nebavi.. stretol som ale nejakych bikerov sli opacnou stranou hore od Telgartu tak najblizsie mozno radsej tadial
no podla mapy zelena. Inak z Lipt. Teplicky sme raz isli na KH, cez Dostianky a Smrecinske sedlo, uplna pohoda. Tlacenie iba v uvode za Teplickou po modrej. Ak chces gpx dodam
nasiel som takuto mapku a najschodnejsie vyzerala ta kreslena cervenou ale miestami to bolo bicyklom dohora neprejazdne(naspet sa uz dalo).. este mozno vyskusam tu zaznacenu zltou a ruzovou, nie je to nahodou toto co si teraz pisal? ak nie tak uvitam gpx do SS diki
No v Andaluzii nie je tak krasne zeleneno v tomto období, vsetko suche a tak aspon oci pohladim fotkami z Vasich prispevkov. Parada. No ale tu aspon najlepsia sezona iba prichadza a to ma tesi. Ako tato fotka z nasho vyjazdu z konca Oktobra min.roku.Gastan 1000 rocny.
Zámer bol, no ako som došiel nad Lechnicu, tak sa ozvali hromy a zo severozápadu sa už valili ťažké mraky, tak som to radšej otočil. Musel by som ich asi hľadať. Bol som nad dedinou a nikde som nevidel značku alebo smerovnik.
Dnes Králova hoľa - moj další splnený cyklosen . Bola to zatial moja najväčšia výzva za tých pár mesiacov , čo sedím na bajku a som rada , že som to s dobrou partiou zvládla .
SNV - Hrabušice - Kopanec - Dobšinska lad.jaskyna - Puste pole - Kralova Hola a spať - 130km , nastupane cez 2000 .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mtbiker - Tematín a Kálnica
to si isiel po zelenej z Teplicky?
nevsimol som si ze by tam bola zelena znacka, ale tusim Vypad-Velky Brunov-Zaturna , ak to poznas lepsie tak takto som siel https://www.endomondo.com/users/5735628/workouts/794705197
6.ročník Cyklotúry piatimi hoľami- Hruštín
viac foto tu :
https://www.facebook.com/MTB-Ride-Your-Life-SK-1602747459978034/photos/?tab=album&album_id=1736899703229475
Moving time: 04:39:26
Elevation (ascend): +1698 vm
Avg speed: 19,0 km/h
Max speed: 61,2 km/h
Trasa: SL -> Vabec -> Prielom Jarabinského potoka -> Litmanová -> Šťavnica (PL) -> Lesnica -> Červený Kláštor -> Lechnica -> Červený Kláštor -> SL
kleine bol si rychlejsi ako astro
... myslím, že Astro-vom to***** bude ďalší zárez
SNV - Hrabušice - Kopanec - Dobšinska lad.jaskyna - Puste pole - Kralova Hola a spať - 130km , nastupane cez 2000 .
( nechcem dupľovať fotky,ale pár ich dám aj tu )