Hladam nejaku vhodnu obuv na cyklistiku ak vobec daco take existuje, okrem klasickych botasiek, tretry zatial neplanujem kupovat takze nieco podobne by bodlo, v com vlastne jazdite vy?
ahoj, tiež pokukujem po freerideroch alebo niečom podobnom od 5.10, no zaujíma ma ako držia ak človek potrebuje nejaký kopec/svah vytlačiť? proste či držia aspoň trochu alebo nie... teraz mám na bicykel staršie reeboky s hladkou podrážkou a je to často o hubu, ak by to fungovalo aspoň trochu lepšie bol by som rád
ahojte, mam otazocku na fiveten topanky (teda vseobecne na Platformove topanky). Najskorej ale problem - potrebujem topanku s vela miestom na palce, alebo makku a netlaciacu na palce (zarastajuci nehet + dlhy bike trip + rad by som ich potom este dlllho dral na mtb).
Spitfire (vel. 43), mi boli dost pohodlne, asi hlavne vdaka tomu ze su makkucke z vrchu. Obavam sa ale, ze na dlhy trip je podrazka velmi makka.
Freerider ELC (tusim tiez 43, ale mozno 42, nie som si isty) bola dost zla - velmi malo miesta na prsty, aj celkovo vnutri topanky.
Maltese falcon (42.5) bola relativne ok na palce (aj ked viacej miesta/makksi vrch by som ocenil), ale celkovo bolo pohodlie nic moc.
Mate niekto skusenosti s fiveten topankami - tak aby mali miesto na palce. Ma zmysel riskovat Freerider/F. canvas/F pro ked mi F. ELC vobec nesedeli?
Pripadne, mate skusenosti s dlhymi vyjazdami na Spitfire a ich tvrdostou? Na ohyb mi pridu velmi makke, ale netusim ako sa budu spravat na pedali...
za navrhy na dalsie boty budem vdacny, ale uz som ich docela poskusal (vaude moab, kelby, kimon, yara, adidas terrex,...) a bohuzial vybrate stale nemam (navyse dost tazko sa mi nachadzaju miesta kde mozem poskusat modely a velkosti....). Co som sa dopocul
Nazdar chcem sa opýtať ci niekto nemá skúsenosti s fiveten MacAskill. Rád by som vedel ci majú rovnako odolnú ***** ako iné druhy napr. fiveten freerider.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Spitfire (vel. 43), mi boli dost pohodlne, asi hlavne vdaka tomu ze su makkucke z vrchu. Obavam sa ale, ze na dlhy trip je podrazka velmi makka.
Freerider ELC (tusim tiez 43, ale mozno 42, nie som si isty) bola dost zla - velmi malo miesta na prsty, aj celkovo vnutri topanky.
Maltese falcon (42.5) bola relativne ok na palce (aj ked viacej miesta/makksi vrch by som ocenil), ale celkovo bolo pohodlie nic moc.
Mate niekto skusenosti s fiveten topankami - tak aby mali miesto na palce. Ma zmysel riskovat Freerider/F. canvas/F pro ked mi F. ELC vobec nesedeli?
Pripadne, mate skusenosti s dlhymi vyjazdami na Spitfire a ich tvrdostou? Na ohyb mi pridu velmi makke, ale netusim ako sa budu spravat na pedali...
za navrhy na dalsie boty budem vdacny, ale uz som ich docela poskusal (vaude moab, kelby, kimon, yara, adidas terrex,...) a bohuzial vybrate stale nemam (navyse dost tazko sa mi nachadzaju miesta kde mozem poskusat modely a velkosti....). Co som sa dopocul
kujem za pripadne rady