Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
No neviem mozno mam stastie ale Ibizka je na tom VELMI dobre co sa tyka spolahlivosti.
Alfy su neni nekvalitne len to su auta o ktore sa musite starat. To neni ako VW ides a ides a sktontroluje sa len na garancke. U alfy treba stale pozerat kolko je tam oleja a pod...
... inac fenomen kazivych najma fiatov a renaultov je tu spred 15-20 rokov, pricom uz tak neplati...
To by som netvrdil. Pozri si online bazary a tam uvidis, co sa najviac predava. Fiat urcite vedie a neverim, ze preto, lebo je najlepsi.
A ked uz sme pri tom nakupe aut. Hladam 5-miestny diesel, combi, nie novy. Staci napisat model, nie konkretny bazar, ci auto. Zatial som v rovine vyberu znacky a modelu. Vdaka.
To by som netvrdil. Pozri si online bazary a tam uvidis, co sa najviac predava. Fiat urcite vedie a neverim, ze preto, lebo je najlepsi.
zo zaujimavosti som pozrel kolko aut (len osobaky) podla znacky sa predava na autobazar.eu
1.Skoda
2.VW
3.Renault
4.Ford
5.Fiat
nehovorim, ze to je nejaky relevantny prieskum, proste len tak, pre srandu.
A ked uz sme pri tom nakupe aut. Hladam 5-miestny diesel, combi, nie novy. Staci napisat model, nie konkretny bazar, ci auto. Zatial som v rovine vyberu znacky a modelu. Vdaka.
neuviedol si cenu, ale vo vseobecnosti najspolhalivejsie znacky - japonci (avensis combi, primera wagon, atd.)
mal som jeden cas slabu chvilku ze si kupim Alfu 156 Sportwagon, ale predbehol ma kamarat a ked mu to zacalo pomaly odchadzat tak aj najpriek tomu ze sa mi to auto velmi paci som si povedal ee ... inak jazdne vlastnosti to ma super, auto taha ako sialene len skoda ze standardne papa tak 0,3 -0,5 litra oleja na 1000km
iste ako mi kolega co tu 156ku crosswagon vlastni, alfy su auta
ktore nekupujes z racia ale z vasne a ma pravdu...
vyzaduju si urcite vacsiu starostlivost ako vw, audi, do ktoreho iba lejes benzin/naftu a jazdis, jazdis, jazdis
pri alfe musis stale kontrolovat kvapaliny, hlavne starsie mavaju problemy s elektrikou ale posledne dve roky
nastali velke zmeny s prichodom nejake nemeckeho manazera z BMW do top manazmentu, ktory pekne zatlacil na kvalitu.
Tiez som riesil tu dilemu,
co sa tyka nosica na strechu, je trosku stazena manipulacia a nemozes
s tym ist do podzemnej garaze ale inak je to fajn riesenia
co sa tyka riesenia na 5. dvere
- zablokujes si pristup do kufra
- odpor vzduchu ja vacsi ako pri bikoch na streche (som niekde cital clanok kde o tom robili vyskum technici z TUV)
-budu ti urcite precnievat kolesa cez bocny profil, musis prekladat SPZku ak ju drziak alebo biky zakryvaju
to bolo len otazkou casu kedy sa Ferrari necha zlakat na cestu Porsche,
aj ked nemyslim, ze pojde do takych objemov ako Porsche, skor to bude taka kusovka ked uz ))
jfab : pohladaj VW Touran
je dostatocne priestranny , velky kufor, biky nemusis uplne rozoberat..staci zlozit predne koleso a sklopit jedno sedadlo.....
btw..touran je kratsi ako octavia...
zohnat diesel nebude problem.... (74kw verzia bude podla mna uplne postacujuca...)
Cenovy limit: nedaval som ho naschval, chcel som iba typ na konkretnu znacku a model, o ktorom je vseobecne zname, ze s nim byva malo problemov. Nie som narocny, nehladam ziadny luxus ale spolahlivost. Kedze chcem kupovat z bazaru/od ruky, budem rad, ak mi date vediet, ze xyz urcite nie a zas do abc ano, lebo... Naozaj neviem teraz stanovit cenu. Malo by to byt bezne auto urcene sirokym masam zarabajucim priemerny plat. Takym autom je aj napr. felda combi, ale preco nechciet o trosku viac?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
cest vynimkam - jednu mame doma, aj ked osobak to teda nie je.
Čumím...ale na tie prázdne ulice v roku 1976. Takú jazdu si dnes centrom mesta nedáš.
tak tak. presiel by si tam maximalne 20m a zrolujes zadny naraznik toho pred tebou
Alfy su neni nekvalitne len to su auta o ktore sa musite starat. To neni ako VW ides a ides a sktontroluje sa len na garancke. U alfy treba stale pozerat kolko je tam oleja a pod...
zo zaujimavosti som pozrel kolko aut (len osobaky) podla znacky sa predava na autobazar.eu
1.Skoda
2.VW
3.Renault
4.Ford
5.Fiat
nehovorim, ze to je nejaky relevantny prieskum, proste len tak, pre srandu.
neuviedol si cenu, ale vo vseobecnosti najspolhalivejsie znacky - japonci (avensis combi, primera wagon, atd.)
ktore nekupujes z racia ale z vasne a ma pravdu...
vyzaduju si urcite vacsiu starostlivost ako vw, audi, do ktoreho iba lejes benzin/naftu a jazdis, jazdis, jazdis
pri alfe musis stale kontrolovat kvapaliny, hlavne starsie mavaju problemy s elektrikou ale posledne dve roky
nastali velke zmeny s prichodom nejake nemeckeho manazera z BMW do top manazmentu, ktory pekne zatlacil na kvalitu.
jfab...este by to chcelo cenovu hladinu...
akurat rozmyslam ci dam biky na strechu alebo do kufra na ten pekny alcantarovy potah
/sorry za kvalitu - zdroj pdf/
Inak minuly tyzden som kupil Seat Ibiza 2003 1.4 16V a planujem kupit nosič. Ktory je podla vas lepsi - na strechu alebo na 5. dvere?
co sa tyka nosica na strechu, je trosku stazena manipulacia a nemozes
s tym ist do podzemnej garaze ale inak je to fajn riesenia
co sa tyka riesenia na 5. dvere
- zablokujes si pristup do kufra
- odpor vzduchu ja vacsi ako pri bikoch na streche (som niekde cital clanok kde o tom robili vyskum technici z TUV)
-budu ti urcite precnievat kolesa cez bocny profil, musis prekladat SPZku ak ju drziak alebo biky zakryvaju
TAL geroy
inac JFab - do feldy combi sa vojdu 3 ludia a 3 bajky. AM.EN tested
akurat rozmyslam ci dam biky na strechu alebo do kufra na ten pekny alcantarovy potah
Mna porazi, SUV od Ferrari
Za chvilu zacnu robit asi aj tahace...
aj ked nemyslim, ze pojde do takych objemov ako Porsche, skor to bude taka kusovka
je dostatocne priestranny , velky kufor, biky nemusis uplne rozoberat..staci zlozit predne koleso a sklopit jedno sedadlo.....
btw..touran je kratsi ako octavia...
zohnat diesel nebude problem.... (74kw verzia bude podla mna uplne postacujuca...)