Ahojte, vie mi niekto poradiť?.........dá sa prejsť na MTB, pretlačiť tento úsek z Poľskej strany na Slovenskú? ....z Chocholowskwj doliny do Tichej doliny nad Oravicami? ....viď link na trasu .... http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/?d=192842#pos=49.28981P19.78672P14
.... vopred vďaka
išiel som dávnejšie oboma smermi (prvý krát tuším ešte ilegálny prechod štátnej hranice), bolo tam dosť tlačenia, za mokra dosť zlé, ale s mapou (resp. leteckými fotkami) v mobile by to nemal byť problém... https://www.zonerama.com/6s8p/Photo/1897665/69793346
a možno to už bude trochu skultúrnené, každopádne je to veľmi výhodná (a logická) skratka
tuto neviem poradit, siel som nedavno blizky usek a sice z Lucnej do Bobr. sedla, dalej do Bobr. doliny a do Oravic. Bolo to celkom fajn, takze ak by si zmenil trasu tak mozem povedat ze z Bobr.sedla do Oravic je to ok. Je tam sice slusne klesanie spolu s vysokymi schodmi na chodniku z doliny do sedla, priznam sa viacero som ich zniesol popri biku, ale zaver cca 9km, bol de facto cisty zjazd po sotoline a neskor asfslte az do Oravic. Ak pojdes po svojej trase zaujimali by ma Tvoje skusenosti s vytycenou cestou, rad by som si nejaku cast toho useku niekedy v buducnosti presiel.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a možno to už bude trochu skultúrnené, každopádne je to veľmi výhodná (a logická) skratka