nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
A ty totálne mimo. Šprintérom ide o to vyhrať etapu, ale tu nešlo o víťazstvo v etape, ani o pódium, ani o UCI body.
petersa pomenoval si to - zbytočná demonštrácia sily. Ale aj nefér, lebo celkový víťaz by pred poslednou etapou mal robiť aj takéto gestá voči súperom. Silu ukázal nielen dnes, keď ho Chris nedokázal odpárať, ale aj v minulých etapách. Nečudujem sa, že ho veľa fanúšikov nemá v obľube. Podobne ako Frooma pred TdF alebo stále celé Sky.
Niekto s ním môže súhlasiť, niekto nesúhlasiť alebo iba z princípu.
http://www.cyclingnews.com/news/contador-slates-movistar-in-chasing-chaves-for-vuelta-a-espana-podium/
Keby sa jazdili kotúče tak by sa zase písalo, že je to následok stretu rotorom brzdy
Nepoznám misopetrovica, ani teba, ani nikoho iného.
vždy je to o tom čo trafíš... on trafil zvodidlá... ale celkovo mám viac pádov v lese ako na ceste a ku podivu tie cestné skončili podstatne horšie..
Nepoznám misopetrovica, ani teba, ani nikoho iného.
lebo je to rýpavý človek....netreba si ho všímať
Ano, podľa komentov to má veľmi v obľube. Ale to nech rieši admin alebo moderátor cervo slavo katko atď, je ich dosť.
ty jo :-O tvrde po š