Aby som tu velmi nespamoval ,tak dam cely predlzeny vikend naraz. V stredu som bol na rysoch a potom len bajk. Nohy to davali pocitit preto tie slabe priemerky. Najazdil som za 4 dni tolko kolko isti jedinci daju na jeden zatah a aj tak som dost zniceny
Dnes solídnych 70 km okolo Žiliny (ten hrad to je Lietavský), keď vezmem do úvahy fakt, že ešte ráno som bol v Košiciach .....pre info.....rýdzo čistý cestný švih, vlastne to u mňa takmer vždy
dnesny "ranny" tatkovsky svih s 4volty, šogi a Miso, Skycov... ze Stupavy
drbem sa 150 km kvoli Skycovu a just mi tam vypadol signal skutocny zamer cesty bol vsak uplne iny, šogi potreboval zobrat reviznu spravu od elektrikara v "jezkovych ociach"... tak ak zhanate super revizaka, istotna Vam da kontakt a mozno tam aj s Vami skoci... na bicykli
spolu 300 km, 9 hod, 2100 nastupanych... https://www.strava.com/activities/713066987
keď už bol dnes ten sviatočný deň a konečne naň vyšlo počasie narozdiel od minulých rokov, prešiel som sa priamo do Šaštína... kľučkovať tam medzi toľkými ľuďmi bolo dosť o hubu, ale dalo sa... aj keď sólo podobnú vzdialenosť asi tak skoro nepôjdem
Ja som sa dnes konecne odhodlala na Kojsovku, takyto fajnovy segment je od KE mimochodom Nebolo to az take strasne, ako som myslela, len na konci uz dochadzali sily a stupanie na uplny zaver pritvrdilo.
potreboval som dnes zmenu od MTB a od MK ( ), a tak som vytiahol cestak k Nezideru. Riadne ma prefukalo, aj som zmokol, ale aj tak bolo super a rozmyslam ze zajtra znovu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Máš ešte niečo na svojej urazenej detskej duši či už nie?
98% bol asvalt ...na kratkom useku som si to skratil cez kopec a fotka bola urobena vedla asfaltovej cesty (3m) kde som mal cik pauzu
marp áno tretry by pomohli
Spisska Bela - Strbske Pleso - Popradske Pleso - Spisska Bela
Pomýlilo ma to vyťažené drevo. O chvíľu už budú ťažiť všade
drbem sa 150 km kvoli Skycovu a just mi tam vypadol signal
spolu 300 km, 9 hod, 2100 nastupanych...
https://www.strava.com/activities/713066987
http://www.mtbiker.sk/vyjazdy/185430/ennio-vyjazd-bukova-rozbehy-road-sucho-123km-5h-1250m.html