nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
... Mala a čistá ranka ??? Otvorená zlomenina predkolenia nie je nikdy čistá a toto je " trojka " , podľa mna... Veľmi vážne zranenie a možný koniec kariéry v prípade osteomyelitidy ...
Každopádne strašne sa mi páčil jeden post na fóre cyclingnews - Out of form Sagan is a monster. Done 3x more work than Greg and still finished second.
A teraz si odhalená, to by chlap nenapísal
streda: grand prix vallonie, potom impanis Petegem, do nedele ECH, od pondelka super zaujimave Eneco, potom (osobne sa tesím) klasiky 3valivaresine, milano-torino, il lombardia, potom WCH, este minimalne mesiac o zabavu postarane
¨
GvA je možno vychcanec ale z určitého pohladu ho Sagan ako supera potrebuje, lebo ked ho zdolá, rastie o to viacej jeho hodnota...
Ja ťa chápem, ale Cavendish je predsalen čistokrvný špurtér, tam je logické, že sa nebude vetrať. GvA je klasikár. Ja proti nemu ako osobe nič nemám, je klasikárska extratrieda, ale štýl jazdenia sa mi nepáči. Aj k zlatu na OH prišiel ako slepé kura ku zrnu
Ale veď to je jedno - ale ako píše nado mnou petersa Sagan takýchto súperov Sagan potrebuje... Aspoň je na čo sa pozerať a bude sa spomínať na súboje Sagan vs GvA....
V posledných rokoch denno-denne bojujeme s pudingovou mládežou.
http://www.cycling-info.sk/spravodajstvo/cyklistika-slovensko/4152-martin-frano-v-poslednych-rokoch-denno-denne-bojujeme-s-pudingovou-mladezou