Termin stretka 16.9.-18.9.2016, miesto Lietavska Svinna, GPS , Chata Patúch
Harmonogram:
Piatok, 16.9.2016
12:00-13:00 - prichod na chatu, prebratie chaty
13:00-16:00 - kratky MTB pojazd do okolia (smer dohodneme na mieste)
16:30-??? - varenie gulasu
18:30 - slavnostna uvitacia vecera (same dobroty, 4 chodove menu... nic pre bylinozravcov
cca 20:00 - ??? - volna zabava
Sobota, 17.9.2016
8:00 - 9:30 - ranajky (zabezpecene svedske stoly, tepla a studena kuchyna)
10:00- cca 16:00 - hlavny vyjazd (smer mozno tak ako nam radil kvakob vyssie... babkov-podhorie-sedlo rohac-sulov
17:00 - gulasik,
nedela, 18.9.2016
na chate mozeme zostat ako dlho chceme takze tu uz budeme trosku improvizovat, po ranajkach sa este urcite niekto vyberie na nejaky kratsi pojazd predpokladam takze to budeme riesit na mieste co a ako
Ubytovanie
chata Patúch je luxusne zariadena nova chata, ubytko na na 2 noci 24 euro
momentalny zoznam ucastnikov: 1sakal1, KinDo, Muraddin, Mik98, matej.gubis, misko frisko, tesak, brudy, marek (fuzik), monicka, andrea, sona, juraj, vierka, Leo + 1 ..... cize este ostavaju 2-3 volne miesta
Strava
myslim ze o toto je viacmenej postarane, co sa tyka napojov, toto uz som vysvetloval vyssie, kazdy si musi zabezpecit pre seba co ma rad... ja dam do placu karton
ak som na nieco zabudol alebo su otazky, SS
uz len sa modlime aby nam vyslo dobre pocasie aby sme si to naco tam ideme pekne uzili na bajku... vsetkym zelam dobru cestu na chatu a prijemne prezity vikend
posledný komentár: 30. 9. 2009 o 17:42
ps: dominik - Muraddin ty nezabudaj ! ... ohovárať len v dobrom
mám problemy akurát tak so sprostotou ( iných ) a občas s radlerom
ako bolo na stretku ? Ja som brutalne prechladla ,ked som sa vyvážala na traktore počas grulovky a zabila som to včera v KE na Jahodnej ,kde som sa už dorazila uplne
Na stretku bolo super. Teda ja som šiel už dnes doobeda domov, ale početná skupina šla na ďalší výjazd a neviem či sa už vrátili naspäť. No škoda, že si chorá. Každý kto plánoval prísť a neprišiel môže ľutovať. Zorganizované to bolo super (vďaka najmä Tesakovi a Marekovi). Večera a raňajky od cateringovej služby boli super, a guláš od Tesáka a jeho parťákov bol úžasný, dávno som taký fajný guláš nejedol. Ubytko na jednotku, všetko nové, čisté.
Výjazd v piatok na parádu, jedine je škoda, včerajšieho dažďa. Inak všetko bolo tutti frutti.
este raz fuzik a Tesak dik za organizaciu
Ale to pivo mi budes musiet kupit, kedze ja si tak rad zabudam peniaze vziat so sebou na vyjadz
pridavam par fotiek, ale vela som toho nenafotil ...
veru veru , kúpim ( ale iba jedno , na tých tvojích bežných 10 a viac by som musela dlho šporiť )
a samozrejme , že sa nehnevám Mik98 , vedela som , že to Dominik podá čo najvernejšie. Upozornil ma už cestou z Kopanca , že vám o mne povie pravdu , iba pravdu
Inak len taký malý návrh, vzhľadom na to, že fotky sú roztrúsené po mnohých mobiloch, nebolo by dobré vytvoriť nejaký spoločný mail, na ktorý by každý poslal to čo má a pár vyvolených by dostalo k tomu mailu prístup? Resp. môže byť akékoľvek iné internetové úložisko.
Ale inak výborná akcia, naozaj veľká
vsetko na jednotku s hviezdickou - akurat ten sobotny dazd nemusel byt
co sa tyka tych fotiek - bolo by fajn ich dat na jedno miesto (dufam, ze bude fungovat samocenzura
Vďaka patrí Marekovi a Jurajovi za super organizáciu, Jurajovi za guláš, vďaka ide Ivovi a Marekovi za super organizovanie výjazdov (osobne by som privítal kľudne aj 100km trať s 3500m). Ďakujem Soni, ktorá ťahala super pohodlné tempo a tiež všetkým zúčastneným a to hlavne dámam, bez ktorých by to nebolo ono.