misopetrovic zadné dvierka na kamere druhé nemáš? Zvyčajne ku GoPro, ale aj ku SJ čo som mal, boli dvoje. Jedny takto vodotesné, druhé mali otvor kde sú mikrofóny...
Tu je to slubene video. Možno sa to nezda ale pozeral som posledných 20 jazdcov a uz vizualne bol jasne lepsí v niektorých sekciach ako ostatní. Neviem čo snim bolo poslednych 5 rokov. 5 sekund dal tretiemu a ten druhy Brit bol velke prekvapenie. 2016 UCI Mountain bike World Championships - Danny HartOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
misopetrovic zadné dvierka na kamere druhé nemáš? Zvyčajne ku GoPro, ale aj ku SJ čo som mal, boli dvoje. Jedny takto vodotesné, druhé mali otvor kde sú mikrofóny...
Tato ma mikrofon na boku... Ale nasiel som jeden uchyt doma vyskusam ho( aj ked moc jeho pevnosti nedoveruje) ale sak uvidim vecer dam vediet)
Zlá správa je, že ak chceš skutočne kvalitný zvuk, musíš ho nahrať nejakým externým zariadením s kožušinkou na mikrofóne a napokon zvukovú stopu zmixovať s videom. Kto chce aspoň ako tak seriózne robiť video, tak záznam z kamery použije len na to, aby sa ľahšie zladili nahrávky pri editovaní.
Eeej o tom nieco viem Sony uz sama o sebe nahrava slusny zvuk. Co sa tyka Gopro, tak niektore maju vstup pre mic a s externym sa da tiez dosiahnut obstojny zvuk. Vyhoda potom je, ze sa da umiesnit mimo dosah vetra.
tak prvotne je problém v tom že ako ste sami videli to video zvuk nieje skoro žiadny videá sú pre mňa skôr zábavka... proste mať zaznamenané niekedy niečo zo spoločných výjazdov s kamošmi...ale kedže už riešim zvuk tak za rozu,nú cenu chcem niečo aspoň ako tak obstojné... nemám go pro.. mám lacnú napodobeninu Lamax action X7 fullHD /30fps
a teda marinada keď si používal ten externý mikrofón čo si tu nedávno spomínal.. kam si ho umiestnil? bude v pohode kúpiť externý mikrofón a pripnúť ho z vonku na batoh s tým že bude napojený na telefón v batohu?
v takom prípade by som totiž mohol celý budget vraziť do trošičku lepšieho mikrofónu..(nečakám do 30-50 eur žiadne zázraky) bude na batohu dobre počuť zvuk? alebo je lepšie umiestniť mikrofón niekam priamo na bajk? (pali radil pod sedlo?)
ďakujem všetkým za rady a pomoc mikrofón objednaný, hádam to bude funkčné a použitelné aspoň na také "domáce" nahrávanie videí z bajkovania ešte raz vďaka
hmm, síce budem musieť vŕtať do obalu tak či tak..ale toto sa mi pozdáva ďakujem, objednám, vyskúšam a dám vedieť. ešte jednu vec mám.. aký free program odporúčate na úpravu videa? ideálne čím viac user frendly
Skus shotcut, je zadarmo, user friendly a aj celkom výkonný.
už som takú kožušinku objednal z ebay-u za 1,74 dolára... lebo ako sa dalo čakať cez to hučanie vetra nieje nič počuť ešte skúsim takto z predu dať ten mikrofón pod dres či náhodou ho nebude menej ofukovať...ale mám silný pocit že aj tak budem musieť počkať na tú kožušinu... respektíve dá sa stiahnuť nejaký nahrávač zvuku do telefónu kde by sa nejako dala stiahnuť citlivosť mikrofónu na určitý typ zvuku? či to chcem až privela?
používam iphone 6 a mikrofón som si vyzdvihol včera v m:zone v eurovea je to iRIG mic LAV .....rozmerovo sa mi páči...zvuk(čo som skúšal doma) na moje amatérske použitie bohate postačuje...ale je straaašne citlivý na vietor... stačí že som sa vozil pred robotou na parkovisku cez 30km/h a je to len jedno obrovské fučanie vetra :/ takže dúfam že mŕtva mačka vyrieši problém...
btw objednal som pre istotu rovno 2 tie návleky na mikrofón..tak ak budú fungovať tak mám jeden navyše
práve som zistil jednu vec ktorá ma docela zarazila... mikrofón v batohu "natáča" viac fučania vetra ako mikrofón vonku prichytený na na hrudi drese ničím nekrytý
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
2016 UCI Mountain bike World Championships - Danny HartOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Tato ma mikrofon na boku... Ale nasiel som jeden uchyt doma vyskusam ho( aj ked moc jeho pevnosti nedoveruje) ale sak uvidim vecer dam vediet)
a teda marinada keď si používal ten externý mikrofón čo si tu nedávno spomínal.. kam si ho umiestnil? bude v pohode kúpiť externý mikrofón a pripnúť ho z vonku na batoh s tým že bude napojený na telefón v batohu?
v takom prípade by som totiž mohol celý budget vraziť do trošičku lepšieho mikrofónu..(nečakám do 30-50 eur žiadne zázraky) bude na batohu dobre počuť zvuk? alebo je lepšie umiestniť mikrofón niekam priamo na bajk? (pali radil pod sedlo?)
Skus shotcut, je zadarmo, user friendly a aj celkom výkonný.
Uz som sa chcel spytat preco mas na hrudi macku
Aky windscreen si objednal? Daj link pls. Najmensi co som ja nasiel je ten na fotke. Rad by som aj mensi.
používam iphone 6 a mikrofón som si vyzdvihol včera v m:zone v eurovea je to iRIG mic LAV .....rozmerovo sa mi páči...zvuk(čo som skúšal doma) na moje amatérske použitie bohate postačuje...ale je straaašne citlivý na vietor... stačí že som sa vozil pred robotou na parkovisku cez 30km/h a je to len jedno obrovské fučanie vetra :/ takže dúfam že mŕtva mačka vyrieši problém...
btw objednal som pre istotu rovno 2 tie návleky na mikrofón..tak ak budú fungovať tak mám jeden navyše