Ak je úroveň nahrávania na automatike a rekordér "nič nepočuje", tak obvykle vybičuje citlivosť mikrofónu a potom bude šum vetra omnoho silnejší. Ak to s nakrúcaním myslíš vážne, tak musíš vedieť ovládať citlivosť manuálne a experimentami zistiť správne nastavenie. Obvykle tam býva nejaký merák, pričom sa musíš vyhnúť úrovniam, čo zasahujú do "červeného". Niečo som videl napr. tu: http://www.iphoneness.com/iphone-apps/best-voice-recorder-iphone-apps/
Dead cat urobí veľa, ale kým to dôjde, zagumičkuj mikrofón do obyčajnej kuchynskej špongie. Ak ide o nahrávanie zvukov jazdy, daj mikrofón čo najbližšie k zdroju, napr. za sedlovku.
Par zaberov z dneska. Cast od 2:47 som siel prvy krat, tak som sa sem tam musel vratit a v 5:34 ma skoro vystrelilo z pedalov Ides si to 50tkou dolu kopcom a zrazu jama, ze by sa tam pracka zmestila No je to skvela trasa. Koniec som netrafil ale zajtra bude reparat.
Tak ja som dnes vyrobil provizórny protiveterný chránič z obočia jedného môjho starého plyšáka prichytil som to sťahovacou páskou a nie moc ale niečo to robí, ako dočasné riešenie musí stačiť..
kedže zatial neviem nejak zmysluplne vide strihať tak som to pretočil rovno na moje oblúbené krátke pezinské schodíky, dnes som tú kameru dal nejak moc do zeme :/ ale už je aspoň nejaký zvuk, a hádam keď dojde ebay objednávka tak sa to ešte o čosi zlepší https://youtu.be/ZIb6COhNVWA?t=8m39s
pali65 ten recorder čo bol priamo k tomuto mikrofónu má možnosť meniť citlivosť...dnes som sa s tým pol dňa babral....
Caute spolu TomikZA sme natocili video o tom preco vlastne bikujeme, na videu je slavny zilinsky trail Anakonda, pozri, zdielaj, a ak chces vidiet viac mojich bikerskych videi v budúcnosti nezabudni sa prihlasit na moj odber. Dik AnakondaOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Caute spolu TomikZA sme natocili video o tom preco vlastne bikujeme, na videu je slavny zilinsky trail Anakonda, pozri, zdielaj, a ak chces vidiet viac mojich bikerskych videi v budúcnosti nezabudni sa prihlasit na moj odber. Dik
video v pohode, ale co mi vadi je ten pateticky obkec. skus to nabuduce vynechat, zda sa mi ze to umelo predlzuje dlzku a ubera na dynamike toho videa celkovo.
btw, tie zabery z dialky su dronom, alebo ste si dali tu namahu a tocili to z opacnej strany doliny?
včera bola predstavena nova gopro 5. dali si záležat. Minimalny rozmer a maximalna stabilizácia obrazu. + K nemu predstavili dron karma v jednom batohu. GoPro HERO5 + Karma: The LaunchOtvoriť v novom oknethumb_up11thumb_down
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to je ako keby si sa spýtal načo ti je zvuk pri filme s titulkami?
Dead cat urobí veľa, ale kým to dôjde, zagumičkuj mikrofón do obyčajnej kuchynskej špongie. Ak ide o nahrávanie zvukov jazdy, daj mikrofón čo najbližšie k zdroju, napr. za sedlovku.
Turie po modrejOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
kedže zatial neviem nejak zmysluplne vide strihať tak som to pretočil rovno na moje oblúbené krátke pezinské schodíky, dnes som tú kameru dal nejak moc do zeme :/ ale už je aspoň nejaký zvuk, a hádam keď dojde ebay objednávka tak sa to ešte o čosi zlepší
pali65 ten recorder čo bol priamo k tomuto mikrofónu má možnosť meniť citlivosť...dnes som sa s tým pol dňa babral....
https://youtu.be/S7CSRaln2ww
sportova-kamera
TRAILRIDE Krasňanský PumptrackOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
AnakondaOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
video v pohode, ale co mi vadi je ten pateticky obkec. skus to nabuduce vynechat, zda sa mi ze to umelo predlzuje dlzku a ubera na dynamike toho videa celkovo.
btw, tie zabery z dialky su dronom, alebo ste si dali tu namahu a tocili to z opacnej strany doliny?
vsade rucali jelene vcera, vyborny pojazd [=
GoPro HERO5 + Karma: The LaunchOtvoriť v novom okne thumb_up11thumb_down