ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
Moj tip je jazdec na koni. Ked kon stupil na tu dosku a zatazil ju par sto kilami tak povolila, noha mu vliezla dole, stratil rovnovahu a zvalil sa nabok a sejmul pol mostika. Alebo nejaky vacsi jelen teoreticky. Ale ten by nespratal tie trosky.
Aj tak na cerovku je na koni vstup zakazany. Ale bohuzial sa tomu neda nijako zabranit. Len ma prekvapuje co robia v tejto lokalite- lozorno je daleko, aj pezinok a limbach. Odkial sa potom na cerovke beru?
Myslite ze sa aspon z toho cerovskeho mostika vyvalal v tej priekope? To by vysvetlovalo tu zurivost. To je ale drzost- nema tam co robit a aj tak to nici - mostik, lajna, hlboke stopy. Prosim vas, ak tam niekedy stretnete jazdca na koni, tak mu neuhnite, povedzte mu ze tam nema co robit.