Tema na riesenie technickych veci ohladom e-bajkov, nie na dohadovanie vyjazdov!
Prosim diskutovat vecne, bez hejtovania a vyvolavania flejmu. Provokaterov budem riesit bez varovania a budem im davat dostatocny cas na vychladnutie.
Vyjazdy na e-bajkoch dohadovat tu: mtb-akcie-vyjazdy/ebike-vyjazdy-t37376.html
posledný komentár: 14. 10. 2020 o 6:43
Teraz neviem ci sa oplati ist do toho alebo ist o level vyssie a kupit nejaku jazdenku. Dakujem
http://www.kubicasport.eu/shop/goods/haibike-sduro-hardseven-sl-275-2016-ciernabielacyan-20-testovacka-za-super-cenu?goods=30451
-25% Haibike HardSeven 7 630Wh elektrobicykel, káva/modrá
2 299 € -25%
MOC 3 599 €Teraz neviem ci sa oplati ist do toho alebo ist o level vyssie a kupit nejaku jazdenku. Dakujem
27 kg HT_cko s bateriou !!! No riadny humus, toto urcite nie. Dokonca v specifikacii nie je ani uvedenene aky to ma motor.
no humus.....tazko povedat...by som netvdil....je to nove, je to lacne, a kg necitis ked tam mas motor. Ano ak chces hltat kilometre cez 100 , tak uz zvazujes výkon, wathodiny aj vahu. Ale na bezne jazdenie po beznych cestickach to staci.
Ja mam napriklad e-bike /urobsisam/ a ma 28kg. S Milankom aj wampom som bol na jednom vyjazde a urcize potvrdia ze aj ked maju bike o 6 a mozno viac kil lahsie tak ma cakat nemuseli, ba naopak
http://autokelly.sk/Product/YK-MI5-650-BZ/12309433/39051198;38908681;40069461
No ved, vieme o co ide....kW nenahradis nicim
Nie nije to o tazisku....
motor v prednom alebo zadnom naboji ma len jeden prevod a to vo vnutri....takze ty prehadzujes ako na normalnom biku a ak ides po rovine 40km/hod tak motor ide od min do maxima len elektronicky....ak ides do extremneho kopca tak samozrejme bike prehodis na najlahsie a ten HUB motor ide stale rovnako od minima do maxima...takze sa trapi a vela energie ide do tepla. U stredoveho motor vyuziva prehadzovacku biku....Preto si najdrahsie a najlepsie v kopcoch....ALE! na dochadzanie do prace HUB motor staci uplne v pohode ale aj na jednoduhsie výjazdy. Inak Sliezsky dom co je cca 6km do kopca z polianky a prevysenie cca 700m tak kazdy hub motor vybehne, samozrejme 250W treba pomahat. Ved je to predsa len bicykel
Tak to je tazko....co clovek to nazor a na nete je kooopec teorii.
Ja osobne vsetke bicykle co doma mame cela rodina tak su 26" iba cyklokrosovy mam 28"