Ahojte, po rame mi putuje taky praskajuci zvuk a neviem čo ho sposôbuje. Pedale som dal dole a premazal, je tam nove stredove zlozenie takze typujem ze by to mohla byt len kazeta alebo skor sedačka so sedlovkou. Namazať sedlovku by bola asi kravina že ?
Tak aby som tu dal aj nejaký záver - riešenie, rozobral som kazetu a znovu zložil, dá sa povedať že šla viac dotiahnuť, vybral osku vyčistil premazal trošku lepšie doladil kónusy no a pukanie už temer vôbec nebolo počuť ale náznak tam bol, mal som obavy že to bude orech a že len nové množstvo vazelíny tlmí zvuk..ešte som skúsil ráfik či predsa len v ňom nelieta "niečo" no a stopol ma plášť ani zafrasa odlepiť od pätky a keďže viem aké bezcitné sú niekedy moje ruky (pozostatok z opráv ťažkej kolesovej techniky) tak som to nechal tak..no ale keď som dofúkal a nasadil koleso, roztočil som ho a..nič, ticho, len šum ložisiek takže aj tak neviem kde bol vlastne problém, hah, ale ako to už chodí, demontáž, prečistenie, premazanie a montáž veľa krát pomôžu.
To by sa musela robiť len jedna vec a pojazdiť a potom druhá, tretia atď. Potom by človek zistil kde to bolo. Ale poznáme to, keď sa opravuje, tak všetko nech to máme z krku.
Jasné tak to býva, ja ani nemám teraz bars čas na pojazdenia..som na PN a mám vychádzky ..hlavne že sa to vyriešilo..len ešte tu dám otázku aj keď z inej témy, stačí mi odpoveď nebudem to rozvádzať..ako zistím bez demontáže že či mám bezdušáky, nedá mi ako som nevedel odlepiť plášť, na ráfikoch je "tubeless ready"..dík
aletnativne mozes prepichnut koleso lekarskou ihlou tenkou a uvidis ci bude lepit tmel alebo ti vyfuci uplne koleso ale to je take krajne getto riesenie
je to bezdušový rFIK VýROBCU NEVIEME lebo nenapísal ale vseobecne lepsie držia plast ako klasický dušový, napr z mavic SLR sme dávali dole dvaja držal v dražke ako svina!
ak si ty nerobil konverziu na tubeless a kupil si novy bike tak by som povedal ze vyrobca to priamo nepredava s mliekom vo vnutri. normalne to vyfukni a zaber riadne to musi ist dole ci to je tubeless alebo nie. a nacvicit si to tak ci tak musis ked budes mat defekt na traily tak si v tahu
no to zas je nejaký výrobca co si lepí nalepky..... pace bude dratový plasť, s hrubou patkou v kombinacii s TLR rafikom to urcite ide tažko.Bezdušak sa od novoty nikdy nenahadzuje .,takže máš určite dušu. tento plast by sa možno aj dal nahodiť bez duše. Treba ti ventilky a pásku do ráfu ,ak už neni nalepená... to zistiš keď to zhodíš.
no to zas je nejaký výrobca co si lepí nalepky..... pace bude dratový plasť, s hrubou patkou v kombinacii s TLR rafikom to urcite ide tažko.Bezdušak sa od novoty nikdy nenahadzuje .,takže máš určite dušu. tento plast by sa možno aj dal nahodiť bez duše. Treba ti ventilky a pásku do ráfu ,ak už neni nalepená... to zistiš keď to zhodíš.
ten plášt ked som ho spustil bol jak handra teda nie nejaký hrubý čo opreš o stenu a bude stáť mám aj kevlar na cesťáku a toto sú asi tiež..keby aj nie tak neva..zistíme
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ten plášt ked som ho spustil bol jak handra teda nie nejaký hrubý čo opreš o stenu a bude stáť mám aj kevlar na cesťáku a toto sú asi tiež..keby aj nie tak neva..zistíme