Nebojim - hovorim, ze jazdim po rovine. Si predstav, ze by si jazdil po Bratislavskej hradzi a este si z nej odmyslel tie zjazdy dole k parkoviskam. Tak asi tak prevysenia tu jazdim a to v pohode ubrzdim hocicim.
Pre predstavu - za vcerajsok mam 47km najazdenych a k tomu 106m vyskovych pri ktorych to vyzera, ze su chybne mapove podklady a nie ze som stupal. ( jedno je vyjazd na mostik ktory moze mat tak 2 vyskove metre max , druhe bol prejazd hladkym parkom a ono mi to hodilo ako 2x20m na vysku stupania)
martin1711: Netusim o co ti ide a odkial vies moje prijmy a hlavne ake su moje vydaje.
Ale vlastne to je jedno ci zarobis 500 alebo 2000 kupovat kotuc z ciny je kravina jeden dojde krivy objednas dalsi a za tych 6 mas uz zakladny shimano z kamenneho shopu.
Zakladny 180mm stoji 9eur a posta stoji dalsi 6,5 eura.
A ze ho postarka narvala do schranky nieje chyba kotuca, ale postarky.
Naozaj nemam potrebu ta presvedcovat ze na tento bike to bohate staci.
Na horskom mam ice-tech kotuce a ice-tech platne, lebo tam by to ani omylom nestacilo. Na brzdach nepotrebujem setrit, ale vyhadzovat prachy za nieco, co naozaj nepotrebujem je blbost.
radosť mi nekazíš ..... ja som na cesťáku jazdieval ROX6.0 (mal všetko čo som od tachometru požadoval okrem gps :/ rox 10 nevyužijem, privela zbytočných funkcií(pre mňa)
tento tacháč má to čo potrebujem, tj. nastúpané metre, základné funkcie + GPS a nemá hrudný pás (na MTB ho už nejako nechcem) a teda tam ani nebude zbytočne zavadzať políčko so svietiacou 0-ou
tj. s ohladom na to aké funkcie vyžadujem a aké vyslovene nechcem splnil moje požiadavky na 100% a nákupná cena ROX6 a rox 7 je temer totožná.. (hľadal som tacháč do 100€) čo taktiež spĺňa takže som maximálne spokojný čo sa "tabulkových hodnôt týka" teraz už som len zvedavý aká bude reálna skúsenosť pri používaní
blížia sa mi meniny tak som si spravil proste radosť
jediná vec čo ma trošku škrie je že ani v manuále, ani na stránke distribútora nieje napísané ako dlho vydrží na jedno nabitie -_- doba nabíjania(3hodiny) tam spomenutá je..ale to je všetko....
Myslím ze to bude rovnake ako pri 10 a tu si ani nepamätám kedy som ju naposledy nejak nabijal pri stahovani udajov sa co to dobije. za celu dobu cca 2,5 roka mi za jazdy skapala možno 3x rýchlejšie ju vybíja ked je chladnejšie a vždy ked dochádza baterka tak upozorni ze vydrzi myslím este hodinu alebo dve už si nepamätám. Záleží trocha aj od nastavenia ale myslím ze v pohode 15hod vydrží
Tak dnes ma veľmi potešila poštárka. Prišiel mi z Aliexpressu na objednávku robený dres. Je to v podstate replika majstrovskej kombinézy Petra Velitsa.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pre predstavu - za vcerajsok mam 47km najazdenych a k tomu 106m vyskovych pri ktorych to vyzera, ze su chybne mapove podklady a nie ze som stupal. ( jedno je vyjazd na mostik ktory moze mat tak 2 vyskove metre max , druhe bol prejazd hladkym parkom a ono mi to hodilo ako 2x20m na vysku stupania)
martin1711: Netusim o co ti ide a odkial vies moje prijmy a hlavne ake su moje vydaje.
A ze ho postarka narvala do schranky nieje chyba kotuca, ale postarky.
Naozaj nemam potrebu ta presvedcovat ze na tento bike to bohate staci.
Na horskom mam ice-tech kotuce a ice-tech platne, lebo tam by to ani omylom nestacilo. Na brzdach nepotrebujem setrit, ale vyhadzovat prachy za nieco, co naozaj nepotrebujem je blbost.
Mišo nechcem ti kaziť radosť , len som " musel " dať ten môj.
tento tacháč má to čo potrebujem, tj. nastúpané metre, základné funkcie + GPS a nemá hrudný pás (na MTB ho už nejako nechcem) a teda tam ani nebude zbytočne zavadzať políčko so svietiacou 0-ou
tj. s ohladom na to aké funkcie vyžadujem a aké vyslovene nechcem splnil moje požiadavky na 100% a nákupná cena ROX6 a rox 7 je temer totožná.. (hľadal som tacháč do 100€) čo taktiež spĺňa takže som maximálne spokojný čo sa "tabulkových hodnôt týka" teraz už som len zvedavý aká bude reálna skúsenosť pri používaní
blížia sa mi meniny tak som si spravil proste radosť