Výbor odobril 0,5 promile alkoholu pre cyklistov, rozhodne plénum
Výnimka sa má týkať len cyklistov, ktorí jazdia v zastavanom území obce alebo na cestičke pre cyklistov. Neplatila by pre cyklistov na bicykli s pomocným motorčekom. Jazda mimo má byť naďalej bez tolerancie.
ZUNO s istotou konci. mal som tam sporivy ucet. uroky isli ale na nulu.
ist do FIO alebo mBank ? roky mam len jednu trvalu platbu a par platieb v obchodaku kartou za mesiac.
neviem zatial najst zasadny rozdiel medzi nimi akurat pri beznych uctoch (to by bol asi aj moj pripad) a vystavenych debetnych kartach sa pri mBank a pri platbach via karta pod 70€/mes uctuje nejaky poplatok, ktory nikde neviem najst kolko cini. FIO banka podla vsetkeho ma tieto operacie zdarma.
Výbor odobril 0,5 promile alkoholu pre cyklistov, rozhodne plénum
Výnimka sa má týkať len cyklistov, ktorí jazdia v zastavanom území obce alebo na cestičke pre cyklistov. Neplatila by pre cyklistov na bicykli s pomocným motorčekom. Jazda mimo má byť naďalej bez tolerancie.
reakcie v diskusii:
Tento "pokus" zjevne nebyl objektivni, ani nerespektoval realitu.
Krom toho pit whiskey s pivem mohou jen prasata.
Po 4 panácích prolévaných pivem bych těch 0,8 promile fakt chtěl vidět. Možná tak za pár hodin střízlivění...
A hlavně neumí jezdit na kole ani za střízliva, natožpak když se sežerou jak carští důstojníci. Jak tady píše kolega, ti by spadli i s tříkolky. ;-D
Trapnost nade vše. Také jezdíte po takových úzkých prkýnkách na kole či po takových překážkách? To je fakt nesmysl, co tady předvádějí. Dal jsem si během naší asi dvouhodinové cyklotoulky 2 dvanáctky což bylo 0,8 promile a takhle debilně jsem fakt nejel. Kravina vypatlané novinářské žumpy.
Viděl jsem to. Ta novinářka neumí jezdit na kole i jako střízlivá.
ist do FIO alebo mBank ? roky mam len jednu trvalu platbu a par platieb v obchodaku kartou za mesiac.
neviem zatial najst zasadny rozdiel medzi nimi akurat pri beznych uctoch (to by bol asi aj moj pripad) a vystavenych debetnych kartach sa pri mBank a pri platbach via karta pod 70€/mes uctuje nejaky poplatok, ktory nikde neviem najst kolko cini. FIO banka podla vsetkeho ma tieto operacie zdarma.
mi hovor... najskor eliot, teraz zuno... mBank som mal a tam mi liezlo na nervy ze kazdy mesiac maju odstavku systemov, pri ktorej im nefunguje vobec nic - ani len platobne karty! To je pre mna absolutne neprijatelne. Totalny amaterizmus.
Ja to vidim na nejaku malu kamennu banku, mne stacia sms notifikacie, kreditka a vedenie uctu zadarmo pri nejakych tych minimalnych mesacnych obratoch....
PhilJ kolko krat sa ti stalo to co spominas? ze ti nefungovala karta.. mna to realne obmedzilo raz ked som siel rano pred cestou z vychodu natankovat bolo asi 5:00 rano a nefungovala mi karta. vtedy bolo stastie ze som mal hotovost so sebou a to bolo raz co som zakaznikom co je vela rokov..
ja mam Mbank 7 rokov:) Stale robia všetko nato aby nejake poplatky boli a asi budu viac kedže Zuno už nebude ale stale lepšie ako kamenné banky pokial nemusíš vkladat casto peniaze na účet ale to robím cez manželku ale tak max raz za dva roky:) Zatial mi to vychádza, že platím 1,2EUR za kartu ked nevykonam viac ako za 70EUR platieb. Výhoda je zase vyber z akeholkolvek automatu zdarma. Tusim to dali neobmedzene ak vybereš viac ako 70EUR. Neviem presne lebo zase zmenili cenník a podmienky
petrik novy.
Nemyslím si, že podobné veci patria do internetbankingu. Ide predsa o peniaze klientov a nie zrovna 5 Eur.
Na zvážení bola tiež Zuno. Ich masívna reklamná kampaň však dávala tušiť, že niečo nie je v poriadku. Ako pri Prima banke.
No asi prejdem do tej FIO banky. Kamenne banky disponuju s prostriedkami klientov, predpokladam, ze z nich generuju dalsie penazne prostriedky nadrámec vlozeneho ale ich bezne ucty su urokovane tak cca maximalne 0,5% p.a. Vedenie uctu ak stoji v unibanke 8 eur/mes, to mi skor pride ako vyuzivanie spoplatnenych sluzieb trezora a nie banky. Myslene to je vseobecne na vsetky kamenne banky. Proste, ked "tocia" mojich 30 tisic a nic mi zato vo finale ani de facto nedaju, fajn , ale tak nech ma potom ani "nepokutuju" poplatkami zato, ze chcem obcas zlomok svojich vlastnych penazi presunut inam.....a ze prevadzkovanie banky nieco stoji ? - moj stary kolega vravieval s oblubou - ked to neviem, tak to nerobím....
klasik by zase oponoval: "kolko veci neviem ale robim ich rad...." čo ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://moralmachine.mit.edu/results/1217300694
http://domov.sme.sk/c/20343183/vybor-odobril-05-promile-alkoholu-pre-cyklistov-rozhodne-plenum.html?ref=trz
http://domov.sme.sk/c/20343183/vybor-odobril-05-promile-alkoholu-pre-cyklistov-rozhodne-plenum.html?ref=trz
na idnes cz:
http://zpravy.idnes.cz/test-alkohol-u-cyklistu-0wf-/domaci.aspx?c=A161003_161345_domaci_jkk
reakcie v diskusii:
Tento "pokus" zjevne nebyl objektivni, ani nerespektoval realitu.
Krom toho pit whiskey s pivem mohou jen prasata.
Po 4 panácích prolévaných pivem bych těch 0,8 promile fakt chtěl vidět. Možná tak za pár hodin střízlivění...
A hlavně neumí jezdit na kole ani za střízliva, natožpak když se sežerou jak carští důstojníci. Jak tady píše kolega, ti by spadli i s tříkolky. ;-D
Trapnost nade vše. Také jezdíte po takových úzkých prkýnkách na kole či po takových překážkách? To je fakt nesmysl, co tady předvádějí. Dal jsem si během naší asi dvouhodinové cyklotoulky 2 dvanáctky což bylo 0,8 promile a takhle debilně jsem fakt nejel. Kravina vypatlané novinářské žumpy.
Viděl jsem to. Ta novinářka neumí jezdit na kole i jako střízlivá.
mi hovor... najskor eliot, teraz zuno... mBank som mal a tam mi liezlo na nervy ze kazdy mesiac maju odstavku systemov, pri ktorej im nefunguje vobec nic - ani len platobne karty! To je pre mna absolutne neprijatelne. Totalny amaterizmus.
Ja to vidim na nejaku malu kamennu banku, mne stacia sms notifikacie, kreditka a vedenie uctu zadarmo pri nejakych tych minimalnych mesacnych obratoch....
mbank je lowcost so vsetkym co to obnasa, na druhu stranu standartne vydavali embosovanu kartu
"Ten vizour byl nějakej nízkotučnej, ne? "
dobreee
post1138107.html#p1138107
post1138331.html#p1138331
V mBank mi vadil ešte internetbanking - otrasná grafika, prepojenie na Facebook a mHra.
vybral som len zopar riadkov, ale je tam viac dobrych
Nemyslím si, že podobné veci patria do internetbankingu. Ide predsa o peniaze klientov a nie zrovna 5 Eur.
Na zvážení bola tiež Zuno. Ich masívna reklamná kampaň však dávala tušiť, že niečo nie je v poriadku. Ako pri Prima banke.
klasik by zase oponoval: "kolko veci neviem ale robim ich rad...." čo ?