Výpredaj -10% Orbea TERRA M30TEAM 28 bicykel, karbón čierna/zelená
2 599 €
-10%
MOC 3 199 €
Výpredaj -14% Cannondale SuperSix Evo SE 28 bicykel, meteor grey
4 549 €
-14%
MOC 5 299 €
-16% Rocky Mountain Solo Carbon 50 28 bicykel, across the universe/stairway to heaven
3 099 €
-16%
MOC 3 899 €
Novinka -18% Raymon Territ Ultra 28 bicykel, smoke lavender/black
1 799 €
-18%
MOC 2 199 €
-7% Pirelli Cinturato Adventure 700x50C ProWALL plášť, TLR, kevlar, classic
38,99 €
-7%
MOC 49,99 €
-11% Pirelli Cinturato™ Gravel H 27.5x1.75" plášť, TLR kevlar
55,99 €
-11%
MOC 77,99 €
-16% Pirelli Cinturato Gravel RH 700x50C ProWall SmartEVO plášť, TLR, kevlar, classic
61,99 €
-16%
MOC 87,99 €
-16% Pirelli Cinturato GRAVEL RM 700x40C Gravel Hp-Line plášť, kevlar
61,99 €
-16%
MOC 87,99 €
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nabuduce uz jedine s bajkom, taketo postavanie ma unavilo viac ako poriadny výjazd ... ale zas , nečudujem sa, šak huba sa nam nezavrela
Zabudol aj že má bajk so sebou
KinDo chmeliak
Vam dvom nestacila chlastacka na chate???
Vam dvom nestacila chlastacka na chate???
ále kde , oni nemaju dna - lebo do dobrých ľudí sa vždy veľa zmestí
Malo sa volat:
"Slopanie na Spisi
nadalej na Spiši bicyglujeme , treba sa poriadne začítať . Keby sa to malo volať slopanie,tak tema do týždna zanikne
Malo sa volat:
"Slopanie na Spisi
Poznám takéto bicyklovanie,ked sa dvojhodinová cyklotúra predlží na celý deň,zaleži od toho,koľko krčiem je okolo cesty.Ja si myslím,že ešte furt Spišaci to majú pod kontrolou
Malo sa volat:
"Slopanie na Spisi
Nieco na tom bude, clovek na Spisi urobi koli dobremu chlastu cokolvek, aj si zaslape do slusneho kopca ... dnes je Buchvald v Porac Parku zvlast osviezujuci a pocasie uplne ze skvele bajkovacie ...