ale oni vedia piť , netreba ich učiť a keby si videl , akí su potom milí a usmievaví .... skor im chýbali partáci
Vsak pod ucenim som nemyslel naozajstne ucenie, ale ponukol som sa ako partak k vecernej debate ... asi to bola zlozita myslienka odo mna, ospravedlnujem sa ...
Kedy a kam mám prísť?
Ad téma Feďo...ak by sa rozhodol ísť niekedy niekam na MTBiker stretko, nemám problém zobrať ho so sebou v aute, ale musel by aspoň na 2 hoďky (podľa toho kam by sa išlo) zabudnúť na svoj negativizmus
ale oni vedia piť , netreba ich učiť a keby si videl , akí su potom milí a usmievaví .... skor im chýbali partáci , lebo často spomínali Muraddina
Ja tiež dufam , že si , KinDo , došiel v pohode .
Ešte raz vám dakujem za pekné dopoludnie , i ked fest kosa bolo na mna , ale tie čajíky nám pomohli . My už vydumujeme s vladika a jeho Jankou, žeby sme oprášili cyklokempy na Spiši , vraj by prišiel isto aj Turbi a mnohí další . Snád aj Feďo dojde , možno potom nebudu tie palce dole hlavou . Viac fotiek pridavať nemá zmysel , kto bude chcieť , môže sa nabuduce pridať
Ako tak citam svet je asi este mensi ako sa zda. Na Cyklokempy zostali spomienky a par kamosov z celeho Slovenska a pozdravuj páreček zo spišskej ktory si spomenula.
A aby som nebol v Statuse OT tak dnes sme prehrali 9:0. Zacala nam hokejbalova liga. Pozitivum ze sme to v zdravi prezili a dnes ma prelozili do prveho aj ked zatial bezzubeho utoku.
Áno,svet je malý a v dobrom Janka spomínala na teba,na vás .... kiriho spomínala ,lapalomu a mnoho iných. Snáď ju nejak ukecame ,aby to s Vladikom začali organizovať zas. Janke to chyba a po rozprávaní ,ako to prebiehalo, som len tíško závidela a prosila ju,aby sa toho chytili od buduceho roku. Tak snad
Edit: KinDo zije,vymeta kostoly v okoli a dopija omsove vina ...
nebolo to take strasne. nakoniec som isiel smerom na juh a bolo mi to prd platne. mokro bolo aj tam, ale nic nejazditelne. sice len 45 km, ale aspon som trochu vyvetral hlavu.
obyčajná blbá jazdecká chyba...skúšal som Blue Trail, prvý krát som ho dal celkom v pohode a bez problémov, tak reku skúsim si to zopakovať...skokom som sa samozrejme vyhýbal a keď boli vlny tak som ich prechádzal tak, aby som neskočil, na jednej však zapracovala únava trochu som vyletel a predné koleso dopadlo kolmo na ďalšiu. To ma katapultovalo cez rajdy a letel som ako superman. Prilbou som to tam trošku preoral. Vyzerám teraz ako Mike Tyson, akurát namiesto kerky mám fajnu modrinu Bike našťastie prežil, akurát boli vykrivené rajdy a koleso, to som ale dotiahol a pomaly sa spustil ďalej. Netuším ako som to prežil bez zranení...
zobral som si k srdcu to heslo - kto nepadá, jazdí pod svoje limity a to som celý čas jazdil veľmi opatrne, chvíľka nepozornosti a nešťastie je na svete
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale nie, chalanom si fakt chýbal pri tom rume s fernetom
Vsak pod ucenim som nemyslel naozajstne ucenie, ale ponukol som sa ako partak k vecernej debate ... asi to bola zlozita myslienka odo mna, ospravedlnujem sa ...
Kedy a kam mám prísť?
Ad téma Feďo...ak by sa rozhodol ísť niekedy niekam na MTBiker stretko, nemám problém zobrať ho so sebou v aute, ale musel by aspoň na 2 hoďky (podľa toho kam by sa išlo) zabudnúť na svoj negativizmus
Ahoj, tiež som chcela dnes ísť aspoň Pružinu, ale začalo u nás poprchať a fúkať, takže tento smer k nám neodporúčam.
Škoda, hneď by som sa pridala
Ja tiež dufam , že si , KinDo , došiel v pohode .
Ešte raz vám dakujem za pekné dopoludnie , i ked fest kosa bolo na mna , ale tie čajíky nám pomohli . My už vydumujeme s vladika a jeho Jankou, žeby sme oprášili cyklokempy na Spiši , vraj by prišiel isto aj Turbi a mnohí další . Snád aj Feďo dojde , možno potom nebudu tie palce dole hlavou . Viac fotiek pridavať nemá zmysel , kto bude chcieť , môže sa nabuduce pridať
Ako tak citam svet je asi este mensi ako sa zda. Na Cyklokempy zostali spomienky a par kamosov z celeho Slovenska a pozdravuj páreček zo spišskej ktory si spomenula.
A aby som nebol v Statuse OT tak dnes sme prehrali 9:0. Zacala nam hokejbalova liga. Pozitivum ze sme to v zdravi prezili a dnes ma prelozili do prveho aj ked zatial bezzubeho utoku.
Edit: KinDo zije,vymeta kostoly v okoli a dopija omsove vina ...
Cesťáci to majú v lese ťažšie, rýchlosť poznajú ale technika ich vačšinou oblukom obišla....
Čo sa ti konkrétne prihodilo?