na to si zvykaj, v lese narozdiel od cesty sa vačšinou doje-babreš ovela menej pokial nedopadneš tak že si rovno niečo zlomíš tak je to vačšinou ovela menej škody ako keď padneš na ceste..
aspoň v mojom prípade na ceste pád v 40km/h na slovakiaringu (dodrbkaný ako cigánska hračka)
pád v zjazde z pezinskej baby v 60km/h (zodratý na totálku od členku cez lýtko koleno stehno riť chrbát rameno...)
pády v lese, skončili v mojom prípade zatial vždy (klop,klop) len nejakou malou oškreninou na zápestí alebo len modrinou
Áno,svet je malý a v dobrom Janka spomínala na teba,na vás .... kiriho spomínala ,lapalomu a mnoho iných. Snáď ju nejak ukecame ,aby to s Vladikom začali organizovať zas. Janke to chyba a po rozprávaní ,ako to prebiehalo, som len tíško závidela a prosila ju,aby sa toho chytili od buduceho roku. Tak snad
Edit: KinDo zije,vymeta kostoly v okoli a dopija omsove vina ...
Cyklokemp uz v takej forme akej byval si myslim ze nebude uz nikdy a stare casy vratit spat je nemozne. Tak ako posledny rocnik cyklokempu uz napriklad nemal šťavu tak to asi netreba nejako silit. Zlate casy druheho a tretieho rocnika, zbesilej a druznej diskoteky, humornych vyletov, Dana ktoreho osral vtacik na pive, pagaštáááána ktoreho bolo treba objat lebo to bol najdolezitejsi strom celeho spisa, zoologickej zahrady ked si nasa tlupa povedala ze dnes si dame pauzu s lesom, hitom já jsem gej a rocnikom kedy boli vsetci gejovia, sialenej macky a jej papriky, ked sa foti tlupa na bicykli stiahnutim gatí a otrcenim rite atd atd to su veci ktore zostanu a sa uz nikdy nezopakuju ale objat pagaaaaastan by som este urcite chcel !
Turbi Tomu sa vravi nostalgia... ale kto povedal, ze uz nemoze byt lepsie, alebo rovnako dobre, ako bolo? a teraz to myslim vseobecne a nie priamo na tie cyklokempy
Turbi tak veru to boli ine ***** vtedy na Poraci -:)
Inac zlate casy na mtbikr pred par rokmi .vetdy sme si vynadali do ***** a bolo fajn teraz nebodaj nikekomu napise ze je debil a uz je zle -:)
mal som robotu doobeda tak som vybehol len na 2 hodinky do MK poobede........ Ale buduci vikend je na Slovakia Ring-u akcia Bike Attack 100.... nestretneme sa tam na ziletkach?
kilecko v klidku dame, pivko tam maju fajn a ak by bolo treba, aj chatu cca 30km odtial vybavim..... zadara
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na to si zvykaj, v lese narozdiel od cesty sa vačšinou doje-babreš ovela menej
aspoň v mojom prípade na ceste pád v 40km/h na slovakiaringu (dodrbkaný ako cigánska hračka)
pád v zjazde z pezinskej baby v 60km/h (zodratý na totálku od členku cez lýtko koleno stehno riť chrbát rameno...)
pády v lese, skončili v mojom prípade zatial vždy (klop,klop) len nejakou malou oškreninou na zápestí alebo len modrinou
Edit: KinDo zije,vymeta kostoly v okoli a dopija omsove vina ...
Cyklokemp uz v takej forme akej byval si myslim ze nebude uz nikdy a stare casy vratit spat je nemozne. Tak ako posledny rocnik cyklokempu uz napriklad nemal šťavu tak to asi netreba nejako silit. Zlate casy druheho a tretieho rocnika, zbesilej a druznej diskoteky, humornych vyletov, Dana ktoreho osral vtacik na pive, pagaštáááána ktoreho bolo treba objat lebo to bol najdolezitejsi strom celeho spisa, zoologickej zahrady ked si nasa tlupa povedala ze dnes si dame pauzu s lesom, hitom já jsem gej a rocnikom kedy boli vsetci gejovia, sialenej macky a jej papriky, ked sa foti tlupa na bicykli stiahnutim gatí a otrcenim rite atd atd to su veci ktore zostanu a sa uz nikdy nezopakuju ale objat pagaaaaastan by som este urcite chcel !
Inac zlate casy na mtbikr pred par rokmi .vetdy sme si vynadali do ***** a bolo fajn teraz nebodaj nikekomu napise ze je debil a uz je zle -:)
Čo si nedošiel?
kilecko v klidku dame, pivko tam maju fajn a ak by bolo treba, aj chatu cca 30km odtial vybavim..... zadara
Uvidím čo dovtedy bude, ale keď tak, tak len ako divák