No tu na stranke vidim 2l ale ten stary model.. Novy model maju len 1,5l. Ale aktualne ho az tak nezhanam. Len ma zaujimalo kde a za kolko sa to da kupit
Roman74 robil som si srandu (i ked to nie je tak davno cca 5 rokov dozadu nie jedna nemenovana spedicna firma musela na colnicu nosit 3,5" disketu, nakolko pani colnicka nevedela pouzivat USB kluc ), viem ako to funguje, nemaj strach .
...vsetko čo som chcel som napísal. A to aký som doktor vieš holý kkt... Pomohol som tu toľkým ludom ty IT-čkár prinavrátiť zdravie , a radou že si to tažko predstavíš...mohol by som tu prilepiť všetkých , kt. som odkomunikoval cez SS , ale nestojíš mi ani o to aby som ti venoval viac ako tieto riadky. Ako som napísal . od dnes zaujímam obdobný postoj ako Dr.House... Napr. taký Dodo-Carlos by ti na tvoje " malý doktor " povedal svoje a jeho pani manželka tiež...ale to je jedno
Rozhodol som sa pomazať tieto s témou nesúvisiace komenty ...pekný večer
Sklanam sa pred panom bohom vsemohucim a vseveducim uspavacom z Kosic .. nech Tvoja aura v tomto fore nadalej ziari a mas co najviac nasledovnikov (hlavne tych, co si to mozu dovolit ). Tymto nasu komunikaciu povazujem za ukoncenu.
ps: postacila mi nasa komunikacia k tomu, aby som sa uistil vo svojom nazore .. pre ostatnych, ospravedlnujem sa, ale v urcitom smere som reagovat musel a moderatori uz davno forum neriesia
Neviem, co ste si vy dvaja urobili, ale uz ste dost stari na to, aby ste sa tu hadali jak soplave deti na pieskovisku. Najlepsie je s niekym sa virtualne navzajom dourazat, hoci sa osobne nepoznate. Celkovo je tu v poslednom case na fore nejako dusno, chyba neverbalna stranka komunikacie a ludia niektore veci nespravne interpretuju, su vztahovacni a pridavaju si k napisanemu vlastne interpretacie a predsudky, namiesto toho, aby a snazili navzajom sa pochopit. Mal som to tu rad, ale uz sa bojim otvarat niektore temy, ci si tam zas niekto neskocil do vlasov.
Lapierre robieval vo Varíne víkendovú bike akciu. Partia sa väčšinou rozdelila na XC a AM.EN partiu, vybrali sa trasy a jazdilo sa. A večer konzumovalo . Keď vo fóre dáš vyhľadávať, tak určite nájdeš staršie vlákna aj články s fotkami a trasami. Táto sa mi zdá, že bola posledná http://www.mtbiker.sk/clanky/6522/mtbiker-expedicia-2013.html
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rozhodol som sa pomazať tieto s témou nesúvisiace komenty ...pekný večer
Sklanam sa pred panom bohom vsemohucim a vseveducim uspavacom z Kosic
ps: postacila mi nasa komunikacia k tomu, aby som sa uistil vo svojom nazore
Len ráno som si aj tak nikoho nepamätal
Veru rocnik 2013 bol pamatny.