Zaujímalo by ma, aké hry na PC/konzolách hráte, aká je vaša najobľúbenejšia hra a akú hru práve hrajete. A ešte na akú hru sa najviac tešíte?
Ja hry hrajem len občas. Pred tromi rokmi, keď som nemal internet, tak som hral každý deň... Moje najobľúbenejšie staršie hry sú: Transport Tycoon Deluxe, Sims, Need For Speed Underground 2, GTA, GTA San Andreas, SWAT 4. V poslednom čase ma chytili hry:Far Cry, Rainbow Six: Vegas, Crysis (raz som to prešiel), Call of Duty 4 (prešiel som to dvakrát, škoda, že to je také krátke, ale Multiplayer je výborný!) a teraz si občas zahrám hru S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl. Táto hra ma veľmi baví. Má veľmi krutú atmosféru a minule som to nedokázal hrať dlhšie ako hodinu, musel som to vypnúť. Normálne som sa až bál. Ani sa nečudujem keď som to hral vnoci s 5.1 zvukom
A najviac sa teším na hru, ktorá by mala vyjsť do konca tohto roka a to je GTA IV, S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky a Far Cry 2
No, raz za 4 roky by ti to veľmi nepomohlo
moja sucasna grafika je GTX560Ti, takze uz je to viac ako 4 roky
No, raz za 4 roky by ti to veľmi nepomohlo
Kup si PC a streamuj na telku. Ja tak mam Steamlink a je to uplna parada. Ziadne lagy, vsetko funguje super. Samozrejme musis mat kabel nie wifi. Ovladace pouzivam bezdrotove Logitechy F710 ale funguje to aj s xbox ovladacmi a roznymi standardnymi usb ovladacmi.
Nvidia Shield podporuje aj 4k (Steamlink len 1080p) a funguje na rovnakom principe. V dnesnej dobe malych, tichych a vykonnych PC nie je problem mat herne PC aj v obyvacke. A ak nepotrebujes velke herne PC, mozes si dat nieco ako Asus ROG GR8 rovno na telku ako steam machine.
Ja by som do konzoly v dnesnej dobe uz nesiel. Jedine kvoli Zelde by som zobral nieco v akcii od Nintenda.
PC Master Race !
Tesil som sa na ten novy Battlefield. Prva svetova vojna... znelo to zaujimavo, pokial som nevidel videa kde sa bojovalo so samymi automatickymi gulometmi a samopalmi.. akoze wtf? v prvej svetovej a takto rozsirene?
Aj mne zvýšili na 8, reálne to je 5,9 max, ak je pekne vonku
ale keď som predtým používal notebook pripojený cez kábel ťahal som pravidelne cez 90Mbit/s ...... akože ja sa nejak extra nesťažujem... film sťahujem 5-10 minút
kedže som mal voľakedy toto
tak sa to dá nejak vydržať
Samozrejme nemozes hrat sucasne na oboch uctoch.
http://store.steampowered.com/promotion/familysharing
zdielanie s 5timi "rodinnymi prislusnikmi" (na maximalne 10tich zariadeniach) svoje hry - v danom momente moze vzdy hrat hru len jeden, a nie su podporovane uplne vsetky hry - take co vyzaduju vlastne loginy, subscription a pod nepojdu...
Osobne som to neskusal, ale bude to urcite "cistejsie" ako zdielat pristupove hesla...