Hack3r to je realna foto? ta anglictina je aspon podla mna dost chaba.
moze to byt real, ked je to arabeglish, dokonca v lietadlach to hlasia letusky, ze vsetky galaxy note 7 musia byt pocas letu uplne vypnute, nie len flight mode zapnuty...
Zdravím vás, mám na vás prosbu, vojde mi na ráf fatbiku plášť KENDA FLAME 26x3.0 s označením 68-559 60TPI. Nerozumiem číslam 68-559. Teraz tam mám šajble jumbo jim 26x4.0 s označením 100-559.
Zdravím vás, mám na vás prosbu, vojde mi na ráf fatbiku plášť KENDA FLAME 26x3.0 s označením 68-559 60TPI. Nerozumiem číslam 68-559. Teraz tam mám šajble jumbo jim 26x4.0 s označením 100-559.
Attachment:
6617_0.jpg
co keby si trosku sam pohutal? asi sa ti nechce, co? trosku ti pomozem. Ked ty vravis, ze 26x4.0=100-559 a ja mam na biku 26x2.0=50-559, tak 26x3.0=75x559, cize to co mas ty, by malo byt realne okolo 26x2.8. Je to pluskovy rozmer, nie fat, tzn bude to ako-tak pasovat, ale bude to vyzerat na hovno, videl by som to ako krajne riesenie. ten plast je totiz na sirku tvojho rafu priuzky. nebude to dobre vyzerat a mat dobre jazdne vlastnosti. moznoze to bude aj problem obut. urcite by som takto nehyzdil pekny feltik. v cine sa urcite vyraba mraky plastov s hladsim vzorom vo fat rozmeroch, ktore sa typicky nahadzuju na lacne shit fat biky (no, len hmotnost asi bude inde ako jumbo jim). a natiska sa mi otazka, preco riesis taketo obutie akurat ked zacina blato-snehova sezona. ja by som radsej zoslahal jumba a orezal ich na slicky ako nahadzoval gumu so sirkou pod 3.3.
co keby si trosku sam pohutal? asi sa ti nechce, co? trosku ti pomozem. Ked ty vravis, ze 26x4.0=100-559 a ja mam na biku 26x2.0=50-559, tak 26x3.0=75x559, cize to co mas ty, by malo byt realne okolo 26x2.8. Je to pluskovy rozmer, nie fat, tzn bude to ako-tak pasovat, ale bude to vyzerat na hovno, videl by som to ako krajne riesenie. ten plast je totiz na sirku tvojho rafu priuzky na to, aby to dobre vyzeralo a malo dobre vlastnosti, moznoze to bude aj problem pekne obut. urcite by som takto nehyzdil pekny feltik. v cine sa urcite vyraba mraky cestnych plastov vo fat rozmeroch, ktore sa nahadzuju na lacne shit fat biky (no, len hmotnost asi inde ako jumbo jim). a natiska sa mi otazka, preco riesis taketo obutie ked zacina blato-snehova sezona.
Vďaka za odpoveď. Pokiaľ ešte nieje sneh tak mi je ľúto po asfaltkách drať terajšie obutie.
fofo050: no, to vyzera byt taka 3,5ka. ja som mal na mysli sice nieco sirsie s takym retro vzorom, alebo s pozdlznymi drazkami, ale toto by bolo dostacujuce a urcite s nizsou hmotnostou.
Tak som prezul na zimu 29x2,3 od specialized je to zmena jazdiť jak v perinke ked som ich sfuknul na minimum +bez duše hltaju korene kamene bez problémov!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
moze to byt real, ked je to arabeglish, dokonca v lietadlach to hlasia letusky, ze vsetky galaxy note 7 musia byt pocas letu uplne vypnute, nie len flight mode zapnuty...
Odporucam kliknut na obrazok a pouzivat sipky dolava a doprava.
http://www.mtbiker.sk/clanky/8604/thirtysix-er-alebo-ked-29-palcov-nestaci.html
....len kto mi to prepletie
co keby si trosku sam pohutal? asi sa ti nechce, co? trosku ti pomozem. Ked ty vravis, ze 26x4.0=100-559 a ja mam na biku 26x2.0=50-559, tak 26x3.0=75x559, cize to co mas ty, by malo byt realne okolo 26x2.8. Je to pluskovy rozmer, nie fat, tzn bude to ako-tak pasovat, ale bude to vyzerat na hovno, videl by som to ako krajne riesenie. ten plast je totiz na sirku tvojho rafu priuzky. nebude to dobre vyzerat a mat dobre jazdne vlastnosti. moznoze to bude aj problem obut. urcite by som takto nehyzdil pekny feltik. v cine sa urcite vyraba mraky plastov s hladsim vzorom vo fat rozmeroch, ktore sa typicky nahadzuju na lacne shit fat biky (no, len hmotnost asi bude inde ako jumbo jim). a natiska sa mi otazka, preco riesis taketo obutie akurat ked zacina blato-snehova sezona. ja by som radsej zoslahal jumba a orezal ich na slicky ako nahadzoval gumu so sirkou pod 3.3.
Vďaka za odpoveď. Pokiaľ ešte nieje sneh tak mi je ľúto po asfaltkách drať terajšie obutie.
Farebne super hmotnostne vzhladom na cenu tiez 10,77kg bez pedalov vo velkosti L(19")
Ale oproti lectoru ktory stal minuly rok (lc5) tolko co tento cube je cube o 300g lahsi