Podla mna je na skodu ak je cyklista uzko profilovany a ma maly zaber.
Mna bavi hlavne XCM, Ale dam si aj XCO preteky. Obcas jazdim pomalsie, casto vsak rad nahanam segmenty na Strave a brutalne to cloveku zvysuje vykon. Niesom ani proti MTBO! Vyhladavam single od najlahsich az po tie tazsie. Na 2. stranu mi nevadi ani jazda po zvaznici ... (avsak proti zbytocnemu asfaltovaniu s horakom mam vyhrady )
Mam aj cestak (chodim aj na UTP a spoznal som kopec prima ludi ktori maju rovnaku vasen ako ja), mam aj urban bike do mesta s ktorym jazdim vsade po meste, do prace a do obchodu.
Z kazdeho mi chuti ak Katko si rozsiruje obzory, je to len dobre. dufam vsak, ze na maratony nezanevrie
no len na tých Rychlebách už som mal pôvodné ZTR ArchEX...tam by ten B.O.R. odišiel okamžite už by som si ich nekúpil, ale tak ja mám oblečený na biku isto okolo 90 kilo
a inak sa moc enduro preteky jazdiť zatiaľ nechystám....maratóny sú zabavnejšie
a ráfik dopadol takto...navyše sú mäkké, stále som ich musel centrovať...
tak jazdil som set DT240s + sapim laser+ ztr crest na 26" kedysi.... a rozmýšlam že na 29 dám to isté... alebo možno kúpim karbónové 360gramové klasické rafky...o tých galuskáčoch vážne niesom úplne presvedčený
Na 29er jedine karbonove, ak chces tuhost a pritom aby to bolo lahke.
Asi sa necham ukecat na tie karbony vysledny set by mal mat na novatec nabojoch s dt vypletom 1500g cca co je super vzhladom na velmi rozumnu cenu pod 500€
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
vam ludkovia načisto drbe? to si každý deň vážite jedlo, pitie, oblečenie...s prepačením prdy...ved ak vypiješ po obede o dva tri deci viac, tak si možeš strčiť 10,8/kilovy bajk do prd....ked si si kupil 10kilovy...a stale sa obmedzovať v jedle a pití je asi pre mňa choreeeee
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mna bavi hlavne XCM, Ale dam si aj XCO preteky. Obcas jazdim pomalsie, casto vsak rad nahanam segmenty na Strave a brutalne to cloveku zvysuje vykon. Niesom ani proti MTBO! Vyhladavam single od najlahsich az po tie tazsie. Na 2. stranu mi nevadi ani jazda po zvaznici ... (avsak proti zbytocnemu asfaltovaniu s horakom mam vyhrady
Mam aj cestak (chodim aj na UTP a spoznal som kopec prima ludi ktori maju rovnaku vasen ako ja), mam aj urban bike do mesta s ktorym jazdim vsade po meste, do prace a do obchodu.
Z kazdeho mi chuti
a inak sa moc enduro preteky jazdiť zatiaľ nechystám....maratóny sú zabavnejšie
a ráfik dopadol takto...navyše sú mäkké, stále som ich musel centrovať...
Acros BIKE ?
Ja som si dnes došiel do
Návrat k Prologo
Zajtra dúfam trošku potestujeme v teréne
ktoré
http://info.acros.de/en/wheelsets-english/
Asi sa necham ukecat na tie karbony
navazil som 1608 g post1167894.html#p1167894
Bude to aj vŕzgať?
Nechaj, zrejme ebiker
Ako tvoje kĺbyky