Dnes som si prehrával staršie veci od týchto charizmatických ,metlákov" a nedalo mi sem nedať aspoň tieto 2.Z ,,heart of steel" mi aj po tých rokoch behá mráz po chrbte...
Pri Manovare som si spomenul na starý vinyl, ktorý ešte máme doma, ako zasran som pri ňom sa krútil pri gramofóne s tenisovou raketou v rukách a sóloval ... Asi najlepší hardrockový hlas na svete, škoda ho ... tú prvú si nechám zahrať až príde môj čas ... jiří schelinger pohřeb příteleOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down Jiří Schelinger - ČasOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
... a niečo známejšie ... ospravedlňujem sa za depresívne skladby, ale nejak sa mi k tomu počasiu čo tu máme hodia ... Jiří Schelinger - Jsem prý blázen jenOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Dobry vyber Baroness ja tiez mozem.
Moja naj je BARONESS - "Take My Bones Away"Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Inak John Baizley je aj maliar a robi skvele veci.
Spolupracoval aj s kapelou Vitamin X ktorych som sem daval pred nedavnom.
A tiez sa im tam mihol v tom klipe aj s kopou dalsich ikon rockovej hudby.
tak jeden z mojich oblubenych (nielen kvoli tej ca*****) Thundercat performs "Them Changes" - Pitchfork NightcapOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
xpat Šikovný kokeršpaniel ... Pred pár rokmi hral na BJD jeden američan na vlastnoručne vyrobenej 9 strunovej gitare, hral zároveň basovú linku a sólovú gitaru, masaker ... škoda že si nespomeniem na meno, možno niekto z miestnych znalcov bude vedieť ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pri Manovare som si spomenul na starý vinyl, ktorý ešte máme doma, ako zasran som pri ňom sa krútil pri gramofóne s tenisovou raketou v rukách a sóloval ...
jiří schelinger pohřeb příteleOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Jiří Schelinger - ČasOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Jiří Schelinger - Jsem prý blázen jenOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Max Graef Band - Tangerine (12'' inch)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
@yankoo @xpat
alebo aj takto:
Yussef Kamaal - LowriderOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Dobry vyber Baroness ja tiez mozem.
Moja naj je
BARONESS - "Take My Bones Away"Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Inak John Baizley je aj maliar a robi skvele veci.
Spolupracoval aj s kapelou Vitamin X ktorych som sem daval pred nedavnom.
A tiez sa im tam mihol v tom klipe aj s kopou dalsich ikon rockovej hudby.
tak jeden z mojich oblubenych (nielen kvoli tej ca*****)
Thundercat performs "Them Changes" - Pitchfork NightcapOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Kiss - God Gave Rock And Roll To You II - HQ Music Video 1991 ...Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Left/Right - Jamie XX - Gosh (Left/Right Remix)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
---
https://soundcloud.com/bobsan/just-emo-that-matters
a moj vyber momentalne:
If These Trees Could Talk - Red ForestOtvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
Paradna vec.
Ja na nich ficim uz par rokov.
Mna dostali v dobe ked vydali prvi album, hned prvim songom Malabar Front ten je genialni, ako cela parta.
B-complex ft Jan Werich - Past Lessons For The FutureOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
pg.lost - JuraOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Mono - HaloOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Alcest - Oiseaux de Proie [taken from "Kodama", out September 30th]Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Ja som alcest videl pred par rokmi a mozem len odporucit.
Vazne skoda ze je to cez celu republiku.