bajk som s nimi kúpil, takže moja voľba to moc nebola, ale zatiaľ spokojnosť, nula defektov a ešte mi neustrelili. síce do blata sa moc nehodia, ale to moc nevyhľadávam, za to pekne odvaľujú..
No .. sice sa mi tvoj prispevok pacil .. ale enduro, bohuzial, je trosku ina zalezitost, ako si asi myslis. Nie enduro policia, ale realita Treba trosku sebareflexie ... to co si schopny, hoc aj nie v rychlostiach 40+, prejst na hladkych gumach, fakt nemozes nazyvat enduro ... ale inak ti poviem .. chod na Mt. Altissimo v Riva del Garda, a daj si T601 ku celu dole. Az to cele budes valit 30km/h + , s integralou a chranicmi a das to az dole .. tak ten bajk, na ktorom si to dal, mozes nazvat enduro
Co je enduro na jazdeni po hladkych utlapkanych singloch, po ktorych sa da jazdit cestakom ?
na obranu musim povedat ze Stary Zlieny je podla mna najkrasi z tych co tam maju je to taky mix Anakondy a Tajpanma takmer vsetko prirodne prekazky a len obcas niekde jedna-dve lavky. Twister mi strasne pripomina Superflow z Rychlieb a teda pre mna nic moc, cele zle. DH+ je tiez celkom faj miestami riadna rambodraha, ten sa mi teiz velmi pacil.
Este som zabudol, ze na protilahlom kopci je tohop podstatne viaca. Uz je to samozrejme zaradene do buducorocneho zoznamu na odskrtnutie
Bikejoring; je to tak
chmeliak: .. ze ty nemas na kolesach Cntinental Race-King
No .. sice sa mi tvoj prispevok pacil .. ale enduro, bohuzial, je trosku ina zalezitost, ako si asi myslis. Nie enduro policia, ale realita Treba trosku sebareflexie ... to co si schopny, hoc aj nie v rychlostiach 40+, prejst na hladkych gumach, fakt nemozes nazyvat enduro ... ale inak ti poviem .. chod na Mt. Altissimo v Riva del Garda, a daj si T601 ku celu dole. Az to cele budes valit 30km/h + , s integralou a chranicmi a das to az dole .. tak ten bajk, na ktorom si to dal, mozes nazvat enduro
nikde som nenapisal ake je moja predstava o endure. len som si zvykol ze tu na fore je kazdy mudry, tak som si musel rypnut [= kazdopadne neviem o tom ze by existovala jednotna definicia, takze rypat do chlapcov ze jazdia flowtraily a nazyvaju to enduro je trochu mimo misu. nech si jazdia co chcu a nazyvaju to ako chcu, mne osobne je to fuk. BTW to uz potom mozes svoje rozhorcenie smerovat aj na Bike Park v Kalnici, kde maju funny enduro aj superenduro trail a prirodne jazdenie to rozhodne nieje.
a tie mudrosti o sebareflexii a jazdeni si nebudem brat k srdcu ak dovolis [=
AdMich : ja som uplne v klude .. ale vidim, ze tuna ini sa zacinaju hecovat
majok303 : vsa daj fotky, ziadne take som nevidel .. ale mas pravdu ... potom co neustale vidim videa SWAG vs Kvacianska dolina, alebo ked vidim hladke cesticky a na tom 160mm enduro bajky, tak sa mi otvara nozik vo vrecku a pytam sa .. preco ??
jammie : vobec nie .. kludne keby to sem dal aj Ramon, sef Kosic, alebo volodaj, sef Martina, ci Djick, moja reakcia bude rovnaka ... lenze v pripade Martina a Presova, nic take nehrozi. Len v Kosiciach som si nie moc isty
...čau Ľubo , tu šéf Košíc...Chlope ja neviem , čo ťa stále žerie , myslel som že sme vojnovú sekeru už zakopali a budeme okolo seba šíriť len lásku a mier ...A normálne sa ti čudujem , že ťa chlapci v integrálach na flow trailoch tak rozčulujú. Šak keď enduro, tak enduro...A aby si vedel , 601 som zišiel skoro celú , ale zároveň aj čestne priznávam , že niektoré úseky som " priposrato " stlačil dole. Miestami mám ale pocit , že sa niekedy morfuješ na Canopa a len všetko hejtuješ a málo " prekusuješ "...pokoj tvojej duši
ennio - super fotky, ja som tam bol dnes tiez, a fotil som tiez, no bol nejaky divny opar a moc to nevyslo. Ale aspon z tej Klenovej bol pekny vyhlad.
Dik za gpx.
Zopar mobilovych zo soboty - Marikovsky singlac (okruh) z Certova + vybehnutie ztlou na hreben (pekne stupanie na rozdychanie ) a kusok hrebenovky. Pacilo sa nam, urcite sa este niekedy vratime.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tohto dna som sa bal, mame tu enduro policiu!
chmeliak:
No .. sice sa mi tvoj prispevok pacil .. ale enduro, bohuzial, je trosku ina zalezitost, ako si asi myslis. Nie enduro policia, ale realita
na obranu musim povedat ze Stary Zlieny je podla mna najkrasi z tych co tam maju je to taky mix Anakondy a Tajpanma takmer vsetko prirodne prekazky a len obcas niekde jedna-dve lavky. Twister mi strasne pripomina Superflow z Rychlieb a teda pre mna nic moc, cele zle. DH+ je tiez celkom faj miestami riadna rambodraha, ten sa mi teiz velmi pacil.
Este som zabudol, ze na protilahlom kopci je tohop podstatne viaca. Uz je to samozrejme zaradene do buducorocneho zoznamu na odskrtnutie
chmeliak:
No .. sice sa mi tvoj prispevok pacil .. ale enduro, bohuzial, je trosku ina zalezitost, ako si asi myslis. Nie enduro policia, ale realita
nikde som nenapisal ake je moja predstava o endure. len som si zvykol ze tu na fore je kazdy mudry, tak som si musel rypnut [= kazdopadne neviem o tom ze by existovala jednotna definicia, takze rypat do chlapcov ze jazdia flowtraily a nazyvaju to enduro je trochu mimo misu. nech si jazdia co chcu a nazyvaju to ako chcu, mne osobne je to fuk. BTW to uz potom mozes svoje rozhorcenie smerovat aj na Bike Park v Kalnici, kde maju funny enduro aj superenduro trail a prirodne jazdenie to rozhodne nieje.
a tie mudrosti o sebareflexii a jazdeni si nebudem brat k srdcu ak dovolis [=
ten drop s tým borovicovým lesom je kde?
tu je .gpx z vyjazdu
majok303 : vsa daj fotky, ziadne take som nevidel
jammie : vobec nie .. kludne keby to sem dal aj Ramon, sef Kosic, alebo volodaj, sef Martina, ci Djick, moja reakcia bude rovnaka
...čau Ľubo , tu šéf Košíc...Chlope ja neviem , čo ťa stále žerie , myslel som že sme vojnovú sekeru už zakopali a budeme okolo seba šíriť len lásku a mier
Dik za gpx.