Pokial ides je vsetko ok. Sustredis sa na jazdu. No raz som mal okolo 22:00 defekt na zadnom a zrazu po zastaveni ticho. Hnusne ticho kedy som pocul kade jake zvuky. Fuj, hnus. Na lajosku sa v noci uz bojim ist. Zham partaka na lajosku.
Najlepšie sú odlesky očí a je ich fakt hodne, môže to byť veverička, ježko, srnka a napriek tomu sa ti v mysli vybavuje iná sorta zvierat, ako medvede, diviaky
Mesto: Košice Založený: 09.06.2009 Príspevky: 988 Bike: Epic Expert
Zaujimave ako mate chuť na nočne vyjazdy ,ale asi len z ustami piatok som robil nočnu jazdu aj som tu pisal no nikto z KE neprišiel asi bol každy v práci pardon na časť trasi prišiel biker 666
Dnes o 17:00 vyrážam od tej drevenej búdky alias Tryskaca. Tam, kde majú otočky električky. Idem na jahodnú a potom cez žltú späť (alebo po dohode kadekoľvek). Ak by sa niekto pridal, budem rád.
Naposledy upravil ddrmodes dňa 19.10.2016 - 10:32:11, celkovo upravené 1 krát.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.