mne to nepríde celkom ako dobrý nápad nechať sa pretriasať a porovnávať práve s Martinkou ( určite je krajšia ona a navyše , je to super osoba ). Aj ked určite by sa niekto na tom rád uje*kával , lebo nájdu sa tu aj takí .... ale neboj nič , my si s Maťkou nejaku veselú tému zrejme založíme , kde sa budeme šúlať na druhých
Ale veď chlapci sú tu milí, galantní, civilizovaní a vyspelí, žiadne deti Oni by neurazili nikoho, nezosmiešnili, neponížili. Majú doma predsa partnerky a ku nim by sa tiež tak nesprávali Však komu by už toto prišiel ako dobrý nápad. Neblázni. To môžeš založiť rovno súťaž Misska a Missiak mtbikera. Víťaz získa darčekovú poukážku a špeciálnu hodnosť pri nicku
lapaloma to je skvelý tip. Dnes budú šúľance. Ale asi s orechami alebo kru*****u.
Ale veď chlapci sú tu milí, galantní, civilizovaní a vyspelí, žiadne deti Oni by neurazili nikoho, nezosmiešnili, neponížili. Majú doma predsa partnerky a ku nim by sa tiež tak nesprávali Však komu by už toto prišiel ako dobrý nápad. Neblázni. To môžeš založiť súťaž Miska a Misiak mtbikera. Víťaz získa darčekovú poukážku a špeciálnu hodnosť pri nicku
A pridaš fotku aj ty ? Nech su všetky 3 miesta na bedni obsadené
ceruzka imho nie je žena skorej chlap s poruchou osobnosti alebo integrity ... niečo ako matkin, kde sa vždy predpokladalo,že to píše žena, ktorá to píše ako chlap ... ale skôr je to chlap, čo sa hrá na ženu čo sa hrá na chlapa
to je inac dobry postreh ,,,, ja som svoj mala chvílku a len mi bral dobry pocit z vyjazdu .Ked ho zrazu na Kralovke pojechalo , tak som bola cela happy , že ho môžem vratiť .
Turbi navarím , velmi rada a na uši si dám pozor , neboj
Takze napriek prebehnutej , usmevnej " oralakovej " téme , poslušne hlásim , ze pacienta som zobudil , je pri vedomí , dýcha spontánne a dostatočne ... Lto čítaj s porozumením a humorným nadhľadom . Koniec hlásenia
by ma zaujímalo, koľko stojí taká celková anestéza ... keďže je trend robiť väčšinu výkonov radšej v nej ako v lokálnej ... samozrejme chápem aj že doktorovi sa lepšie robí ak sa pacient vôbec nehýbe ... ale poviem vám že som dobre ošedivel kým malý "spal"
Mne v celkovej operovali 2x (2 dni po sebe), ale druhý deň som mal iné halušky. Som sa prebral a myslel si, že ma chcú sestričky zabiť, tak ma museli uviazať o posteľ aby som im neušiel z nemocnice . Pritom zošróbovaný bederný kĺb a v nohe navŕtaná trakcia, tak by sa mi asi dosť blbo utekalo
adop ak nas tu citas, urob novy nick a hybaj s5 medzi nas
Ako sry, ale najprv tu vehementne "bojujeme" proti mega zaspamovaným témam kde sa niekoľko indivíduí činí, a teraz to tu všetko zvoláme naspäť?
Nehovorím, že tu na nás majú striehnuť nejakí "nazi" a mazať každý jeden príspevok, ktorý je čo i len trocha OT. Ale čo je moc to je moc.
Takýmto tempom budem mať všetky témy bloknuté lebo všade sa rozoberajú s prepáčením k******y.
Resp. to tu asi prestanem sledovať úplne ako niekoľko ľudí, ktorých poznám.
Takze napriek prebehnutej , usmevnej " oralakovej " téme , poslušne hlásim , ze pacienta som zobudil , je pri vedomí , dýcha spontánne a dostatočne ... Lto čítaj s porozumením a humorným nadhľadom . Koniec hlásenia
A páči sa mu mať hlavu našitú na riti a nohu na krku?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale veď chlapci sú tu milí, galantní, civilizovaní a vyspelí, žiadne deti
lapaloma to je skvelý tip. Dnes budú šúľance. Ale asi s orechami alebo kru*****u.
A pridaš fotku aj ty ? Nech su všetky 3 miesta na bedni obsadené
Veď tu nie ste iba vy dve. Ešte je aj fixska, silva, vikina, fogdiver, LuciaJ, Lucia123 a ešte ďalšie. Nezmestím sa
lapaloma tak takúto zložitú vetu neviem napísať ani ja
Turbi navarím , velmi rada a na uši si dám pozor , neboj
Drogy zadarmo
Ako sry, ale najprv tu vehementne "bojujeme" proti mega zaspamovaným témam kde sa niekoľko indivíduí činí, a teraz to tu všetko zvoláme naspäť?
Nehovorím, že tu na nás majú striehnuť nejakí "nazi" a mazať každý jeden príspevok, ktorý je čo i len trocha OT. Ale čo je moc to je moc.
Takýmto tempom budem mať všetky témy bloknuté lebo všade sa rozoberajú s prepáčením k******y.
Resp. to tu asi prestanem sledovať úplne ako niekoľko ľudí, ktorých poznám.
Česť.
A páči sa mu mať hlavu našitú na riti a nohu na krku?
Šák to ne ja , to chirurg ...nemal čítať " oralaka "