o tomto co sa tam niekde pise som absolutne nevedel.. ale este nedavno som v nejakom dokuemnte videl/pocul tuto pesnicku a velmi sa mi zapacila a vlastne stale sa mi paci
Milujem kávu ,mám rada Žive kvety....dnes " budem musieť poctivo zvážiť úchylky " ( pasáž s cukríkmi čisto náhodna ) Živé kvety - Stratení v hádkachOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Takéto sračky, blogy a podobne existujú od zdravej stravy až po rasizmus. Našťastie, v tejto téme ide o hudbu a tá ma pobaviť a nie riešiť sprostosti. Prosím nereaguj, užívaj hudbu, ktorá sa ti páči, ktorá nie, nerieš, nepočúvaj.
Nic proti muzike Zony A, vyrastal som na tom. Nechce sa mi ani prilievat oleja do flame-u, ale vzdy ked vidim ako niekto zatvara oci pred nackami tak ma to trochu serie- to prehliadanie problemu- lebo vsak "muzika je ok" vnimam ako velky problem. Konik je ***, xeno(homo)fobny primitiv co ma extremne blizko krajnej pravice. Vobec sa nehanbi a dokonca podporuje nackov, co zial nieje ziadna "sprostost" a treba to ak nie riesit, tak aspon pripominat...
Anaconda - Melvins (European Tour 2009) Perfect QualityOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
jeden z naj koncertov ake som kedy zazil (2012?), vtedy som ich moc nepocuval, ale ta sila dvoch bubenikov nazivo bola masaker. a este nazvali song podla jedneho z najoblubenejsich trailov v MF [=
wiedrzensky mám rád hudbu. Mám rád pár pesničiek od Zóna A (Možno, Puf a Muf, Ľudia v pohybe). Nemám rád fašizmus, rasizmus...viac k tomu hádam nemusím písať.
Pre mňa je hudba liek. Niekedy mám rád metal na "plné gule", inokedy drum and bass pri behani, či na biku, alebo slovenský hip-hop, keď spomínam na časy jazdenia na inline korčuliach na rampe. Nepohrdnem kvalitnou elektronikou, či dobrým punkovým koncertom. To, že niečo počúvam, neznamená, že sa s tým stotožňujem. Ako som písal, mám rád hudbu.
Čičiny to odmakali hudobne a chlapcom palec hore že to odjazdili v silonkách MAID OF ACE - BONE DETH (OFFICIAL VIDEO) HDOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Majú aj lepšejšie pjosenky ale tu je aspoň tématický klip
Velmi to prezivas, politicke postoje v tomto vlakne len zavadzaju ... hod sem nejaku hudbu radsej ...
Politicke postoje su castokrat sucastou muziky, v punku by to tak malo byt obzvlast. Netolerovat nackov (v punku) zial nieje prezivanie. Kazdopadne z mojej strany tuto OT debatu uzatvaram peknou pesnickou [=
wiedrzensky Suhlasim. Ale aj niekto, s kym sa politicky absolutne nezhodnem, moze robit dobru muziku ... ako priklad davam RATM, daval som tu od nich nedavno jednu vec ...
Mne to nedalo lebo ste sem davali "tazku alternativnu" hudbu.
Mimochodom veduci makoveho mlynceka aka Sveťo Vladař a spol a rovnako aj Lucia Piussi a spol dost ostro vystupuju proti fasismu.
Som myslel ze mas podobny nazor, tak som len poukazal na to co su v skutocnoti zac.
A ty sa este ohradis proti mne.
Hovorte si co chcete, ale niektore veci sa nedaju prehliadat.
Uz to nacal niekto iny ale hudba a politicke nazory spolu uzko suvisia, tak sa neda odpustit.
A je rozdiel ked sa ti paci hudba niekoho kto ma trochu ine politicke nazory ako niekto kto otvorene podporuje vrazdenie ludi.
Ale kazdy ma vlastne zasady, ja sa len cudujem.
Tak radsej prihodim hudbu.
Mimochodom, som ich videl nazivo a ten koncert tiez posralo par holohlavych idiotov.
Vsetko spolu suvisi. NAPALM DEATH - When All Is Said And Done (OFFICIAL VIDEO)Otvoriť v novom oknethumb_up1thumb_down
Akože keď nemám názor ako ty, tak už sa ohradzujem? Naozaj nemôžem počúvať, čo chcem...lebo to je xenofóbne, tamto rasistické, hento xyzfóbne? Nútim tu niekoho, aby si to púšťal, či obhajujem názor?
Ja napríklad nemám rád rozvody manželstiev - za to nebudem počúvať Phila Collinsa, ktorý sa 6x rozviedol?
Nemám rád drogy - kvôli tomu nebudem počúvať Nirvanu? Depeche Mode? Boba Marleyho?
Nemám rád ľudovky typu Senzus, lebo sa tam spieva len o chlaste, či sexe - mám ísť za to postrihať káble dôchodcom, čo pozerajú Šláger TV?
Ja nechápem...v každej téme, pokiaľ nesúhlasím s väčšinou, sa hneď musí niekto obuť do mňa, lebo ON má správny názor a nie ja? Jezus katko
Prosím vás o ban aspoň na mesiac, alebo na trvalo, ľutujem, že sem vôbec prispievam. Do *****v každej téme musí niekto mudrovať. Dovi...
Nahodou som teraz natrafil na zaujimavy klip s vybornym hudobnym podmazom a tazsie pochopitelnou pointou.
Hadam ma kvoli tej svastike nikto neukamenuje:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zóna A - Nebuď hlúpaOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Živé kvety - Stratení v hádkachOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Nic proti muzike Zony A, vyrastal som na tom. Nechce sa mi ani prilievat oleja do flame-u, ale vzdy ked vidim ako niekto zatvara oci pred nackami tak ma to trochu serie- to prehliadanie problemu- lebo vsak "muzika je ok" vnimam ako velky problem. Konik je ***, xeno(homo)fobny primitiv co ma extremne blizko krajnej pravice. Vobec sa nehanbi a dokonca podporuje nackov, co zial nieje ziadna "sprostost" a treba to ak nie riesit, tak aspon pripominat...
jeden z naj koncertov ake som kedy zazil (2012?), vtedy som ich moc nepocuval, ale ta sila dvoch bubenikov nazivo bola masaker. a este nazvali song podla jedneho z najoblubenejsich trailov v MF [=
Pre mňa je hudba liek. Niekedy mám rád metal na "plné gule", inokedy drum and bass pri behani, či na biku, alebo slovenský hip-hop, keď spomínam na časy jazdenia na inline korčuliach na rampe. Nepohrdnem kvalitnou elektronikou, či dobrým punkovým koncertom. To, že niečo počúvam, neznamená, že sa s tým stotožňujem. Ako som písal, mám rád hudbu.
Horkyze Slize - Mam v pici na lehatku - OFICIALNY VIDEOKLIPOtvoriť v novom okne thumb_up3thumb_down
Takych k.o.k.o.t.o.v treba zakazat a nie podporovat.
Velmi to prezivas, politicke postoje v tomto vlakne len zavadzaju ... hod sem nejaku hudbu radsej ...
MAID OF ACE - BONE DETH (OFFICIAL VIDEO) HDOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Majú aj lepšejšie pjosenky ale tu je aspoň tématický klip
Radiohead - Street Spirit (Fade Out)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Korn - Another Brick In The Wall [HD] (Live in Amsterdam 2012)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Politicke postoje su castokrat sucastou muziky, v punku by to tak malo byt obzvlast. Netolerovat nackov (v punku) zial nieje prezivanie. Kazdopadne z mojej strany tuto OT debatu uzatvaram peknou pesnickou [=
Nazi Punks Fuck Off! - Napalm DeathOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Portishead - Only YouOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Mne to nedalo lebo ste sem davali "tazku alternativnu" hudbu.
Mimochodom veduci makoveho mlynceka aka Sveťo Vladař a spol a rovnako aj Lucia Piussi a spol dost ostro vystupuju proti fasismu.
Som myslel ze mas podobny nazor, tak som len poukazal na to co su v skutocnoti zac.
A ty sa este ohradis proti mne.
Hovorte si co chcete, ale niektore veci sa nedaju prehliadat.
Uz to nacal niekto iny ale hudba a politicke nazory spolu uzko suvisia, tak sa neda odpustit.
A je rozdiel ked sa ti paci hudba niekoho kto ma trochu ine politicke nazory ako niekto kto otvorene podporuje vrazdenie ludi.
Ale kazdy ma vlastne zasady, ja sa len cudujem.
Mimochodom, som ich videl nazivo a ten koncert tiez posralo par holohlavych idiotov.
Vsetko spolu suvisi.
NAPALM DEATH - When All Is Said And Done (OFFICIAL VIDEO)Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Ja napríklad nemám rád rozvody manželstiev - za to nebudem počúvať Phila Collinsa, ktorý sa 6x rozviedol?
Nemám rád drogy - kvôli tomu nebudem počúvať Nirvanu? Depeche Mode? Boba Marleyho?
Nemám rád ľudovky typu Senzus, lebo sa tam spieva len o chlaste, či sexe - mám ísť za to postrihať káble dôchodcom, čo pozerajú Šláger TV?
Ja nechápem...v každej téme, pokiaľ nesúhlasím s väčšinou, sa hneď musí niekto obuť do mňa, lebo ON má správny názor a nie ja?
Jezus
katko
Prosím vás o ban aspoň na mesiac, alebo na trvalo, ľutujem, že sem vôbec prispievam. Do *****v každej téme musí niekto mudrovať. Dovi...
Hadam ma kvoli tej svastike nikto neukamenuje:)
Jaga Jazzist - 'Prungen'Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down