ludia su neskutocne ***** minule som jednemu starostovi stahoval kamerovy zaznam, lebo na parkovisku ukradli komusi kolesa
tipkovia sli okolo auta skoro rano (este za tmy o 6:25) asi ich zaujalo, zastali 20-30m za nim cuvli, jeden vyskocil, zacal za autom pracovat, druhy sa siel previest dedinou a otocit, za 4 minuty zaparkoval vedla, nalozili dve kolesa a uz ich nebolo
auta chodili okolo, nikto si nic nevsimol, vdaka tme je zaznam z kamier prakticky nepouzitelny :-/ neskutocna drzost v strede dediny na parkovisku
tym chcem len povedat, ze ani kamera vam nemusi pomoct casto z nej vidite co sa stalo a ako, ale nie kto to spravil :-/
aspom dve foto z dnesneho pojazdu na Mincol. Klasicky cez Turie na Sacne a potom po zltej TZ na Mincol nasledne po cervenej TZ na Polom. Dnes bol beh na Mincol(z Visnoveho) takze chodnik bol velmi rozbahneny . Zvysok hrebena na slnecnych stranach mokry-vlhky a v tienistych pasazach boli zvysky snehu spolu s mnozstvom vody z topiaceho sa snehu. Na moje velke prekvapenie som stretol na Mincole chalana s babou z PL, boli dobre pripraveny, nastudovane vsetky chodniky
Hlásenie: Cesta vo Višňovskej doline ku anakonde vlhká, blato iba miestami, prejazdné bez problémov bez zašpinenia. Anakonda v hornej časti mokrá iba v miestach kde vždy ale inak dobre. Dolná časť je už horšia, pôda kompletne napitá vodou, korene mokré, treba pomalšie - šmýka to.
Celkovo ale hodnotím kladne.
ja hlásim, že Vretenica je luxusne uprataná a spravená dobrá stopa, hlavne ten začiatok, kde boli pohádzané konáre...ďakujeme my sme ešte poodhadzovali čečinu tesne pred koncom...
Ahoj miestny už užívajú, ale pre cezpolných : obidve cesty z "konca" Štiavnika na Kasárne (cez Široké a Raztoky) sú už komplet vyasfaltované, tak isto z Petrovic (cez Petrovskú) až na vrchol-Magale- dialnice. V zablatenom počasí nie je čo riešiť a hore na Frane čapovaná Čierna Hora.....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tipkovia sli okolo auta skoro rano (este za tmy o 6:25) asi ich zaujalo, zastali 20-30m za nim cuvli, jeden vyskocil, zacal za autom pracovat, druhy sa siel previest dedinou a otocit, za 4 minuty zaparkoval vedla, nalozili dve kolesa a uz ich nebolo
auta chodili okolo, nikto si nic nevsimol, vdaka tme je zaznam z kamier prakticky nepouzitelny :-/ neskutocna drzost v strede dediny na parkovisku
tym chcem len povedat, ze ani kamera vam nemusi pomoct casto z nej vidite co sa stalo a ako, ale nie kto to spravil :-/
Nieco na sposob tohoto:
jasne - len ma zaujimalo ako to bolo v bobrisovom pripade - ci hruba sila, alebo rusicka ...
ved pisal že bolo zamknute ked prišiel k autu tak asi rušičkou
este ty si sa na to pytal
Už bolo 90 km v nohách, tak nebola chuť. Radšej som skočil na pivo a vlakom zaj*baný na pankáča
Celkovo ale hodnotím kladne.
stretol som viac aut ako bajkerov