potreboval ist hlbsie do ramu tak bolo treba Handmade predlzenie vystruznika aby sme sa dostali hlbsie, cca 45cm
Splnil sa mi moj velky sen, konecne mozem sediet na biku a suchat pri tom nohami po zemy
Sedlovka je 400, takze prehlbovali sme len na 36cm. Ale s tym predlzovakom by sa dalo ist aj na meter.
co by to bola sezona bez frezovania sedlovej trubky ? Palo TT a jeho zimak.... potreboval ist hlbsie do ramu tak bolo treba Handmade predlzenie vystruznika aby sme sa dostali hlbsie, cca 45cm
...... inak, pilin je menej jak po iron.hidovej sedlovke s lakom na vlasy Lybar
A potom sa Palo diví ,že mu praskajú rámy keď stenčuje to čo výrobca nadimenzuje a napatlá naschvál viac matroša do istých partií rámu.
Nie, v hornej polohe je sedlovka zasunutych cca. 15cm a nizsie ist nechcem, aj ked do max. risky je este par cm rezerva.
A potom sa Palo diví ,že mu praskajú rámy keď stenčuje to čo výrobca nadimenzuje a napatlá naschvál viac matroša do istých partií rámu.
Vsetky co praskli boli Gianty, mali vahadalo v strede/tlmic zvislo a nemali frezovanu sedlovu ruru, lebo sedlovka sa dala vzdy uplne zasunut. Na rame v zaruke by som to ani nerobil.
AMS je zatial jediny ram, ktory mi bez akehokolvek problemu vydrzal viac ako 2 sezony (je to rocnik 2009, ako hlavny bike 4,5 sezony, odhadom 8+kkm) a preto mu treba pomoct
Myslim si, ze vyrobca len setril frezku/cas a nenechaval umyselne viacej matrosu:
Vyfrezona sedlova rura (31.6mm) bola predtym do hlbky cca. 25cm (co znamena pod cap).
30.9 sedlovka sa dala zasunut do 35cm uz predtym, takze sa frezovala len hrubka steny 0,3mm (z 30,9 na 31,6) v hlbke cca. 10cm
...aj ja som dnes neodolal a čo to pojazdil, cestou dom ma prekvapili čudesné plody veľkosti pomaranča popadané pod tŕnistým stromo-kerom, google prezradil, že je to Maklura Oranžová /pomarančová/
Plody sú nejedlé no vraj odpudzujú hmyz hlavne pavúky:) Tak som zvedaví, či sa ten môj jediný bytový spider ráči porúčať het...
Jeden som prekrojil jak-sa-hovorí "vejpul" a ten biely lepkavý šťava takmer nejde umyť, žeby nové bio lepidlo? modelári skúste:)
...aj ja som dnes neodolal a čo to pojazdil, cestou dom ma prekvapili čudesné plody veľkosti pomaranča popadané pod tŕnistým stromo-kerom, google prezradil, že je to Maklura Oranžová /pomarančová/
Plody sú nejedlé no vraj odpudzujú hmyz hlavne pavúky:) Tak som zvedaví, či sa ten môj jediný bytový spider ráči porúčať het...
Jeden som prekrojil jak-sa-hovorí "vejpul" a ten biely lepkavý šťava takmer nejde umyť, žeby nové bio lepidlo? modelári skúste:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Splnil sa mi moj velky sen, konecne mozem sediet na biku a suchat pri tom nohami po zemy
Sedlovka je 400, takze prehlbovali sme len na 36cm. Ale s tym predlzovakom by sa dalo ist aj na meter.
Palo TT a jeho zimak.... potreboval ist hlbsie do ramu tak bolo treba Handmade predlzenie vystruznika aby sme sa dostali hlbsie, cca 45cm
...... inak, pilin je menej jak po iron.hidovej sedlovke s lakom na vlasy Lybar
Nie, v hornej polohe je sedlovka zasunutych cca. 15cm a nizsie ist nechcem, aj ked do max. risky je este par cm rezerva.
Vsetky co praskli boli Gianty, mali vahadalo v strede/tlmic zvislo a nemali frezovanu sedlovu ruru, lebo sedlovka sa dala vzdy uplne zasunut. Na rame v zaruke by som to ani nerobil.
AMS je zatial jediny ram, ktory mi bez akehokolvek problemu vydrzal viac ako 2 sezony (je to rocnik 2009, ako hlavny bike 4,5 sezony, odhadom 8+kkm) a preto mu treba pomoct
Myslim si, ze vyrobca len setril frezku/cas a nenechaval umyselne viacej matrosu:
Vyfrezona sedlova rura (31.6mm) bola predtym do hlbky cca. 25cm (co znamena pod cap).
30.9 sedlovka sa dala zasunut do 35cm uz predtym, takze sa frezovala len hrubka steny 0,3mm (z 30,9 na 31,6) v hlbke cca. 10cm
Je to http://botany.cz/cs/maclura-pomifera/ Tu sa o tom pojednávalo