no, kedze je Fero (ram) mimo domu a Palovu sedlovku sme vystruhali vcera, tak som dnes cistil a mazal co ostalo doma... hlavko, stred, salter + zoservisovana vidla a aj teleskopka...
FEDERER Nemyslím si že je to o genoch ked si raz čurák tak ním aj budeš. Najlahšie je nájsť si článok a uspokojiť sa za všetko si môžeš sám miesto vyplakávania si sa mal snažiť a nie zvalovať to na druhých, ako si si navaril tak si aj jedz. Popravde v robote je kopa ludi nikto neplače ako ty, čo ti brani sa zbaliť ist do zahraničia ? Pripadne robiť čo ta baví ? Nezabudni zareagovať nejakou negativnou *****u a označiť ju smajlikom ako to ty vieš. Proste máš diagnozu si čurák nič viac nič menej, kudia sa ti snažia pomocť ale tebe nepomože absolutne nič srať na teba.
otec vysokú má, je inžinier a robí ITčkara v tatrabanke... ja som sa na vysokú vydlábol... skúsil som nebavilo ma to..dovi..
to nieje vôbec o rodičoch....to je o tom či sa ti chce, akú máš motiváciu....nehovoriac o tom že v dnešnej dobe ten titul zase neznamená tak veľa.. ovela dôležitejšie sú prax, šikovnosť atď....
jasné že sú aj pozície kde proste potrebuješ výšku (atomku nedovolia obsluhovať kuchárovi s výučbovým listom aj keby sa nenormálne snažil )
ale nájsť si dobrý džob so slušným platom sa dá aj bez vysokej....
poprípade je tu stále možnosť začať podnikať a na to nepotrebuješ ani tú maturitu...stačí ti odhodlanie dobrý nápad a nebyť pablb
To sa mi stalo, podnikal som a bum.... 7rokov budem platit......kvoli jednemu podnikateľovi a charitativnej organizácií ktorá s nim na tom odrbe spolupracovala..
Miso ma pravdu, dnes staci byt sikovny v IT, a ziadnu vysku nepotrebujete. V tejto sfere je stale na Slovensku velky deficit ludi. Takze ak nemate vysoku, netreba hadzat flintu do zita.
---
inak ja uz davno tvrdim, ze iteckarovi stacia len 3 veci - mudra hlava, aspon jedno oko a aspon jedna ruka cize ak sa aj rozbijete na bajku na kasu, tak netreba ziadnu PN, staci len vybavit obycajny homeoffice
---
jo, este jeden detail - niekedy netreba ani tu prilis mudru hlavu, su tam aj pozicie, kde ju az tak netreba, napriklad tester. Aj tam stale firmy hladaju novych ludi, staci sa kuknut na profesia.sk
Zavidim ľuďom ktorí sa narodili vzdelanym rodicom..
Mal by som geneticku vybavu a smerovanie do zivota.. akurát som čítal, ze dieta ucnovkarov ma 8x mensiu sancu na vs vzdelanie...
hmm od nás z rodiny len mama má výšku (dorábanú teraz prednedávnom v 50-55r, inak gympel), zbytok učňovkári (otec, strýkovia aj tety).. všetkých 7 deciek máme skončenú výšku chyba bude teda inde..
jo, este jeden detail - niekedy netreba ani tu prilis mudru hlavu, su tam aj pozicie, kde ju az tak netreba, napriklad tester. Aj tam stale firmy hladaju novych ludi, staci sa kuknut na profesia.sk
hmm od nás z rodiny len mama má výšku (dorábanú teraz prednedávnom v 50-55r, inak gympel), zbytok učňovkári (otec, strýkovia aj tety).. všetkých 7 deciek máme skončenú výšku chyba bude teda inde..
Keď je niekto hlúpy a ma drbnutych rodicov, nic mu nepomoze
máš ty pravdu chlapče ale zase ak máš tak pevnú vôľu aby si najazdil toľko km ako zvykneš, tak keby si naozaj chcel tak máš dosť pevnú vôľu na rozvinutie svojich rozumových schopností ...
ja to mám presne naopak som úžasne inteligentný a múdry a aj krásny ... ale vôbec nič sa mi nechce
...jo, este jeden detail - niekedy netreba ani tu prilis mudru hlavu, su tam aj pozicie, kde ju az tak netreba, napriklad tester.
toto je strasny fail, takyto nazor o testingu, specialne v IT. Ale je to bohuzial tak...a potom sa stavaju take trapne veci, ako napriklad Galaxy 7. Napriek tomu sa tester v IT povazuje za tupelo ktore ma iba klikat. V skutocnosti je DOBRY tester ovela hlbsie, ako developer, analytik alebo PM (to asi kazdy v projekte). DOBRY tester musi vediet presnu specifikaciu a chapat ju, musi vediet co sa da alebo neda vo vyvoji, musi byt napomocny pri navrhu, analyze aj implementacii, a hlavne sa musi vediet na produkt pozerat aj z druhej - zakaznickej - strany. Nastastie uz aj na SVK su IT firmy, kde to chapu a DOBRY tester je neoddelitelna sucast projektoveho teamu a je aj nalezite ohodnoteny.
perez - neboj, ja viem, tiez poznam velmi dobrych testerov a aj zopar tych zlych. Ale developer je proste developer.
--
inak tie vsetky funkcie co spominas, splnaju len naozaj dobri a skuseni dlhorocni testeri. Juniori take nieco nemaju sancu zvladat, a naozaj sluzia len na to, aby podla testscriptov presne nasledovali scenar.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A ako môžem za tupozrakost, ktorá sa da liecit do desiateho roku zivota dieťaťa... to by ma zaujímalo...
to nieje vôbec o rodičoch....to je o tom či sa ti chce, akú máš motiváciu....nehovoriac o tom že v dnešnej dobe ten titul zase neznamená tak veľa.. ovela dôležitejšie sú prax, šikovnosť atď....
jasné že sú aj pozície kde proste potrebuješ výšku (atomku nedovolia obsluhovať kuchárovi s výučbovým listom aj keby sa nenormálne snažil
ale nájsť si dobrý džob so slušným platom sa dá aj bez vysokej....
poprípade je tu stále možnosť začať podnikať
---
inak ja uz davno tvrdim, ze iteckarovi stacia len 3 veci - mudra hlava, aspon jedno oko a aspon jedna ruka
---
Mal by som geneticku vybavu a smerovanie do zivota.. akurát som čítal, ze dieta ucnovkarov ma 8x mensiu sancu na vs vzdelanie...
hmm od nás z rodiny len mama má výšku (dorábanú teraz prednedávnom v 50-55r, inak gympel), zbytok učňovkári (otec, strýkovia aj tety).. všetkých 7 deciek máme skončenú výšku
tester junior
Keď je niekto hlúpy a ma drbnutych rodicov, nic mu nepomoze
ja to mám presne naopak
toto je strasny fail, takyto nazor o testingu, specialne v IT. Ale je to bohuzial tak...a potom sa stavaju take trapne veci, ako napriklad Galaxy 7. Napriek tomu sa tester v IT povazuje za tupelo ktore ma iba klikat. V skutocnosti je DOBRY tester ovela hlbsie, ako developer, analytik alebo PM (to asi kazdy v projekte). DOBRY tester musi vediet presnu specifikaciu a chapat ju, musi vediet co sa da alebo neda vo vyvoji, musi byt napomocny pri navrhu, analyze aj implementacii, a hlavne sa musi vediet na produkt pozerat aj z druhej - zakaznickej - strany. Nastastie uz aj na SVK su IT firmy, kde to chapu a DOBRY tester je neoddelitelna sucast projektoveho teamu a je aj nalezite ohodnoteny.
--
inak tie vsetky funkcie co spominas, splnaju len naozaj dobri a skuseni dlhorocni testeri. Juniori take nieco nemaju sancu zvladat, a naozaj sluzia len na to, aby podla testscriptov presne nasledovali scenar.