ja som vcera pustil detom rozpravku (ja som nepozeral) a neskor som na ne krical nech pozeraju a neklikaju hlava-nehlava, pretoze som len pocul zvuky ako ked Windowsu lahne aplikacia. A to nasi ceski bratia len kreativne kopcili...lol https://www.youtube.com/watch?v=Od-V0vDdHGY&t=1890s
No to hej, v skutočnosti sa jedná do dopravné laboratórium na našej katedre a má už čosi cez 20 rokov. Ale tak vlastne všetky zabezpečovacie zaradenia, ktoré tam máme sa stále na našej infraštruktúre používajú. Labák by ale mali modernizovať, bolo už vypracovaných kopec projektov, tak snáď sa už aj nejaký realizuje, predsa len sa tam chodia školiť aj zamestnanci ŽSR.
Čo ovláda deň pc vľavo? Takú klawiaturu som mal na IBM 55SX.
Ovláda sa posun a pohyb vlakov v stanici. Ale teda niečo už pamätajú, nedávno tam jeden zahorel a už ani nebolo možné zohnať do toho náhradné diely, na tak staré PC.
Po pravde, vlastne ani neviem na čo má slúžiť, keďže ho nepoužívame, asi by to malo byť spojenie na dispečera, avšak toto dispečerove "pracovisko" akosi nefunguje.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Z HDD s kapacitou 118GB dokaze spravit 3,99TB.
https://www.youtube.com/watch?v=Od-V0vDdHGY&t=1890s
No to hej, v skutočnosti sa jedná do dopravné laboratórium na našej katedre a má už čosi cez 20 rokov. Ale tak vlastne všetky zabezpečovacie zaradenia, ktoré tam máme sa stále na našej infraštruktúre používajú. Labák by ale mali modernizovať, bolo už vypracovaných kopec projektov, tak snáď sa už aj nejaký realizuje, predsa len sa tam chodia školiť aj zamestnanci ŽSR.
Ovláda sa posun a pohyb vlakov v stanici. Ale teda niečo už pamätajú, nedávno tam jeden zahorel a už ani nebolo možné zohnať do toho náhradné diely, na tak staré PC.
Po pravde, vlastne ani neviem na čo má slúžiť, keďže ho nepoužívame, asi by to malo byť spojenie na dispečera, avšak toto dispečerove "pracovisko" akosi nefunguje.
som cakal kto prvy do toho rypne
Veronika_zzyzx si zaciatocnik?
neplas a nebud pesimista hned na zaciatku
William Shakespeare
Veronika_zzyzx si zaciatocnik?