Davaju k tomu prisavku s drziakom do auta. Da sa vtedy aj napojit na kabel. Funguje to v pohode. Len treba poriadnu kartu. Aspon 32gb. Pokial nejazdis na dlhe vzdialenosti staci aj 16gb
jazdil som MTB potom cestu a teraz zase MTB a nohy holím celé...
No a tu by ma zaujimalo (nemusis ilustrovat fotografiou), ci mas rovnaky prechod chlpy-pustina na zadku
Viedol som na tuto temu zaujimavu diskusiu, tak ma zaujimaju nazory skusenych
"Tohle vstoupí do dějin Armády ČR jako Bitva u Tábora I."
Výber z komentov
- V tom osobáku totiž seděl Chuck Norris.
- A po zneskodneni 5ti Pandur civilni automobil v klidu odletel pryc.
- Jeden osobak zlikviduje 5 obrnencu. Dobra bilance, ztraty 1:5, jak na strojich, tak na zive sile.
- No, jistě, mladí kluci, v silnejch vozech, vytuněnejch, přečipovanejch...to je pak hned...
aky mate prosim nazor na toto:
kto je na vine, ak rychlejsi jazdec na zjazdovom singli vrazi zozadu do pomalsieho? ak si napriklad pritom zlomi ruku (alebo klucnu kost...) ten pomalsi, tak kto je na vine? a naopak - ak si pri zrazke zlomi ruku ten rychlejsi? alebo hoci ak vznikne nejaka vacsia skoda na oboch bikoch.
Daju sa uplatnit pravidla cestnej premavky aj na toto, cize standardne je na vine vzdy ten co predchadza pomalsieho, lebo nesmie ohrozit ani obmedzit predchadzaneho. Takze ak predchadzany tomu rychlejsiemu vyslovene umyselme nebranil v predchadzani, tak je to jasne.
Môj názor je rovnaký s Jezusovým. Obvykle ten rýchlejší na traile by mal byť aj lepší jazdec alebo skúsenejší a pozerať sa dostatočne dopredu, čo ako som sa dozvedel tí lepší jazdci robia. .
Ale v situácii po nejakom skoku kde ten pomalší ho musel obchádzať a motá sa na dopade, a ten rýchlejší ho v tom momente dobehol, tak to fakt neviem, pri dopade vo fakt slušnej rýchlosti to ten rýchly nemusí dobrzdiť a to už je skôr chyba oboch a blbá náhoda.
A čo je dôvod otázky? Niekto niekoho zoťal na bluetraili?
V Brne na okruhu ked robia kurzy jazdy ma motorke prelepuju ludom spatne zrkadla paskou. Kazdy si ma sledovat situaciu pred sebou, ten kto je rychlejsi musi brat ohlad na konanie toho pomalsieho. Myslim ze toto je na 100% prenosne aj na bajky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A ak je tu niekto kto zanietene jazdi cestu (alebo aj MTB, nebudem predsa skatulkovat), zaujimalo by ma, ako riesite holenie noh- oholite iba nohy a niekde mate decentnu hranicu, vid http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/08/22/12/377B9E7500000578-0-image-a-29_1471865759032.jpg ?
mal som taky stary olpran rotoped v pivnici no ten sa rozsypal tak rozmyslam cim ho nahradit
savings Elite NOVO FORCE cyklotrenažér
129 € savings
MOC 219 €A ak je tu niekto kto zanietene jazdi cestu (alebo aj MTB, nebudem predsa skatulkovat), zaujimalo by ma, ako riesite holenie noh- oholite iba nohy a niekde mate decentnu hranicu, vid http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/08/22/12/377B9E7500000578-0-image-a-29_1471865759032.jpg ?
jazdil som MTB potom cestu a teraz zase MTB a nohy holím celé...
http://budejovice.idnes.cz/nehoda-pandury-tabor-armada-policie-d64-/budejovice-zpravy.aspx?c=A161104_093735_budejovice-zpravy_khr
No a tu by ma zaujimalo (nemusis ilustrovat fotografiou), ci mas rovnaky prechod chlpy-pustina na zadku
Viedol som na tuto temu zaujimavu diskusiu, tak ma zaujimaju nazory skusenych
http://budejovice.idnes.cz/nehoda-pandury-tabor-armada-policie-d64-/budejovice-zpravy.aspx?c=A161104_093735_budejovice-zpravy_khr
Výber z komentov
- V tom osobáku totiž seděl Chuck Norris.
- A po zneskodneni 5ti Pandur civilni automobil v klidu odletel pryc.
- Jeden osobak zlikviduje 5 obrnencu. Dobra bilance, ztraty 1:5, jak na strojich, tak na zive sile.
- No, jistě, mladí kluci, v silnejch vozech, vytuněnejch, přečipovanejch...to je pak hned...
"Já jsem to hodil do kalkulačky a vyšlo mi, že na státní převrat by mělo stačit 34 škodovek."
ešte ani nevybehli k ruskym hraniciam podporiť vrahov z wall streetu a technika je rozbita
kto je na vine, ak rychlejsi jazdec na zjazdovom singli vrazi zozadu do pomalsieho? ak si napriklad pritom zlomi ruku (alebo klucnu kost...) ten pomalsi, tak kto je na vine? a naopak - ak si pri zrazke zlomi ruku ten rychlejsi? alebo hoci ak vznikne nejaka vacsia skoda na oboch bikoch.
Ale v situácii po nejakom skoku kde ten pomalší ho musel obchádzať a motá sa na dopade, a ten rýchlejší ho v tom momente dobehol, tak to fakt neviem, pri dopade vo fakt slušnej rýchlosti to ten rýchly nemusí dobrzdiť a to už je skôr chyba oboch a blbá náhoda.
A čo je dôvod otázky? Niekto niekoho zoťal na bluetraili?